Meditacija Rože Življenja dne 09. 10. 2020 ob 15:09 uri

Kot je navedel Cobra, je v ozadju dogajanj prišlo do nekaj drastičnih vojaških eskalacij in sedaj poteka totalna vojna med Galaktično konfederacijo in drakonsko floto ter totalna vojna med Odporniškim Gibanjem in iluminatskim odcepljenim kompleksom (v nadaljevanju IBC – ang. Illuminati breakaway complex, o.p.) v podzemnih bazah. O operacijah na površju planeta se ne more povedati ničesar, saj je vse še vedno zaupno. 

https://zmagaluci.blogspot.com/2020/09/kratko-sporocilo-populaciji-na-povrsju_23.html

Ta konflikt bo imel dva vrhunca, zato Sile Luči naprošajo vse, ki so tako vodeni, da se ob teh dveh trenutkih pridružijo meditaciji Rože Življenja, zato da se to nasilje minimalizira in da se v to situacijo privede več miru. 

Drugi vrhunec tega konflikta se bo zgodil ob kvadratu1 Marsa in Plutona dne 09. 10. 2020 ob 15:09 uri.


Spodnja preglednica prikazuje čase meditacije Rože Življenja v določenih časovnih pasovih:

Čas

Časovni pas

Mesto

Petek, 09. 10. 2020

03:09

HST

Honolulu

06:09

PDT

Los Angeles

07:09

MDT

Denver

08:09

CDT

Čikago

09:09

EDT

New York

10:09

BRT

Rio de Janeiro

13:09

UTC

Reykjavik

14:09

BST

London

15:09

CEST

Ljubljana

15:09

EET

Kairo

16:09

MSK

Moskva

18:39

IST

New Delhi

20:09

ICT

Bangkok

21:09

CST

Tajpej

22:09

JST

Tokio

Sobota, 10. 09. 2020

00:09

AEDT

Sydney

02:09

NZDT

Auckland

Tu je povezava do vodenih meditacij v več kot 30-ih jezikih:

http://bit.ly/2YHw1TQ

V slovenščini:

Tu pa je povezava do predvajanja angleške meditacije v živo: 

https://youtu.be/QziTZD0e7Z0

Tu je seznam do vseh vodenih meditacij s povezavami za prenos zvočnih datotek v mp3 formatu:

Vodene meditacije WLMMJezikVodene meditacije prenos mp3 
http://bit.ly/2YHw1TQSeznam predvajanj na Youtubu-
https://youtu.be/QziTZD0e7Z0Prenos v živo v angleščini -
https://youtu.be/797ZO5yr2kEPromocijski video-
Vodene meditacije WLMMJezikVodene meditacije prenos mp3 
https://youtu.be/6pmFwm-BuPgAngleščinahttps://bit.ly/2GlWOh3
https://youtu.be/o4lrypX-jXEBolgarščinahttps://bit.ly/36sVIen
https://youtu.be/9ICEHZlBTcIKitajščinahttps://bit.ly/36o8WJn
https://youtu.be/Wzfn2CTFyBkHrvaščinahttps://bit.ly/3nb6Pyn
https://youtu.be/Wm4N1ZyOkZoČeščinahttps://bit.ly/3cMFSfX
https://youtu.be/ow--n9JkJq8Nizozemščinahttps://bit.ly/3l9gSSL
https://youtu.be/dPR9pEbc8RkFinščinahttps://bit.ly/34eqjJT
https://youtu.be/TcVZEqy4_gkFrancoščinahttps://bit.ly/3imDsFG
https://youtu.be/AU5Kd2eaqVoNemščinahttps://bit.ly/3n8ou9X
https://youtu.be/SAs27WpfNdEGrščinahttps://bit.ly/2Sjn7qO
https://youtu.be/0_L_5beIJ8MGudžaraščinahttps://bit.ly/33l5tcL

Hebrejščina
https://youtu.be/gpGSsucwXZQHindijščinahttps://bit.ly/3iidaol
https://youtu.be/Lvcy5fOWnwQMadžarščinahttps://bit.ly/3cQiQET
https://youtu.be/UKy62SYUloYItalijanščinahttps://bit.ly/34jCOUq
Vodene meditacije WLMMJezikVodene meditacije prenos mp3 
https://youtu.be/VeMtyGNFKUsJaponščinahttps://bit.ly/3jnUPav
https://youtu.be/k2ZucITemgsKanareščinahttps://bit.ly/34ndjlw
https://youtu.be/g9lJ87M9sgAKorejščinahttps://bit.ly/34dRO6x
https://youtu.be/v6x-gQkZhUILatvijščinahttps://bit.ly/2Sgs7wt
https://youtu.be/OCxLZGcSH6MMakedonščinahttps://bit.ly/3cQTwyk
https://youtu.be/pRtnMoWlwmAPerzijščinahttps://bit.ly/2GwKk68
https://youtu.be/0fnmddxpRxkPoljščinahttps://bit.ly/2GvvEoc
https://youtu.be/R2XuZ8BHeHoPortugalščina (Brazilija)https://bit.ly/3jnfs6G
https://youtu.be/YKt442lGWykPortugalščina (Portugalska)https://bit.ly/2HPEzkT

Romanščina
https://youtu.be/mvNhJhf1YR0Romunščinahttps://bit.ly/2ShbssB
https://youtu.be/tS6Nph3u6TwRuščinahttps://we.tl/t-muqt82yFo1
https://youtu.be/Du94QJqzgGMSlovaščinahttps://bit.ly/2EQGEvH
https://youtu.be/ttwkIjOkqXsSlovenščinahttps://bit.ly/3cPT2bY
https://youtu.be/xngzJRJGgygŠpanščinahttps://we.tl/t-hOQ7qIysQW
https://youtu.be/P3275OeW7u0Švedščinahttps://bit.ly/2HOuB3f
https://youtu.be/94PDMZtSKkITelugujščinahttps://bit.ly/33pKuFP
https://youtu.be/Co9k_fpBZSkTurščinahttps://bit.ly/3jmZRUW
https://youtu.be/YCPonHWH1ioSpremljevalna skladbahttps://bit.ly/3n9ea1D
Vodene meditacije WLMMJezikVodene meditacije prenos mp3 

Navodila:

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite svoj namen uporabe te meditacije kot orodja za stabilizacijo tranzicije na Zemlji in za manifestacijo najpozitivnejše časovnice Povzdignjenja2 za vsa živa bitja.

3. Pokličite Vijolični Plamen iz njegovega primarnega Izvora, da med in po meditaciji ustvari zaščitni krog okoli vas. Prosite ga, naj pretvori vse, kar ne služi Svetlobi.

4. Okoli Zemlje si predstavljajte roza sfero Rože Življenja, ki se širi pod površje planeta in se prav tako tudi širi navzgor vse do Lunine tirnice. Predstavljajte si, kako sfera Rože Življenja pomaga pri procesu planetarnega osvobajanja in odstranjuje vso temo s površja planeta. Nato si predstavljajte, kako sfera Rože Življenja in Vijolični Plamen prečiščujeta energetske silnice in vrtince znotraj planetarnega svetlobnega omrežja.

5. Predstavljajte si, kako sfera Rože Življenja ustvari harmonijo, zaščito in mir za človeštvo ter ostala živa bitja in še posebno za tiste, ki na planetu ohranjajo Svetlobo.

6. Sedaj si predstavljajte, kako roza sfera Rože Življenja obdaja Zemljo in dviguje vibracijo celotnega planeta. Predstavljajte si, kako sfera Rože Življenja manifestira harmonijo in najpozitivnejšo časovnico Povzdignjenja za vsa živa bitja.


Če ste tako vodeni, lahko ob koncu meditacije tudi izrečete sledečo mantro, na glas ali pa potihem:

''V imenu častitljive in mogočne prisotnosti JAZ SEM, izjavljam in poveljujem, da se proces planetarnega osvobajanja nadaljuje na pozitiven, harmoničen in miren način za planet, vsa živa bitja in še posebno za tiste, ki na planetu ohranjajo Svetlobo.

Tako naj in tako je''.


Posebna zahvala Mednarodni ekipi Zlate dobe za ustvarjanje te slike.

Boginja želi mir in mir bo! 

-----------------------------------------------------------------------

O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija za konec koronavirusa:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditacija-za-konec-koronavirusa-ob.html

Meditacija za zaustavitev globalnega izbruha koronavirusa na vsake štiri ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/01/nujno-meditacija-za-zaustavitev.html

Meditacija za zaustavitev izbruha Koronavirusa v Italiji na vsake štiri ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/02/nujno-meditacija-za-zaustavitev-izbruha.html

Meditacija Rože Življenja ob 14:00 uri in na vsake štiri ure ter tudi kolikor pogosto je le možno:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2019/09/meditacija-roze-zivljenja-na-vsake-4-ure.html

Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditacija-preboja-ob-1500-uri-in.html

Meditacija z Boginjo 16:30 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditacija-boginje-ob-1530-uri-med.html

Meditacija za konec koronavirusa ob 17:00 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditacija-za-konec-koronavirusa-v.html

Meditacija s Kozmično Centralno Raso 17:15 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2019/02/meditacija-s-kozmicno-centralno-raso.html

Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/10/dnevna-meditacija-budicnih-stolpov-ob.html

Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/p/aktualne-meditacije.html

 

Donacije skladu Radi Imamo Množične Meditacije

V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.

 

Skupina zdravljenja Radi Imamo Množične Meditacije 

Vabljeni ste se pridružiti naši skupini zdravljenja, v kateri lahko zdravilce z vsega sveta prosite za zdravljenje. Iščemo tudi kvalificirane zdravilce, da se pridružijo tej skupini v pomoč ljudem, ki potrebujejo zdravljenje.

https://www.facebook.com/groups/672169430262119

 

Opombe prevajalke:

1 Kvadrat – v astrologiji ta aspekt povezuje dve nebesni telesi, ki se nahajata 90° drug od drugega, kar je ¼ kroga. Izhaja iz števila Štiri. Štiri predstavlja stvarnost obstoječega sveta, ki je posledica kreativne akcije trojstva. Predstavlja vse zemeljsko, stvarno, materialno. Zemlja ima štiri strani neba, štiri letne čase, štiri prvotne elemente. Kreativnost trojstva je tako vezana na stvarnost zemeljskega obstoja, ki ima svoje stvarne, materialne zahteve. Kvadrat zato ni “lahek” aspekt. Predstavlja izziv, silo, spopad z nekimi zahtevami. Človek lahko zato izrazi svoj potencial preko izziva in spopada z obstoječimi okoliščinami, tako razvija in krepi svojo voljo. Stvari, ki jih predstavljajo planeti, so same po sebi nezmožne harmoničnega oz. medsebojno skladnega delovanja, zato so lahko vir frustracij, blokad, potrebe po nasilni, glasni uveljavitvi, na vsak način predstavljajo izziv. Kvadrat je na nek način kritičen aspekt, vendar zavestno premagovanje ovir pripelje do rasti, napredka in velikih dosežkov. Več na: https://astrologinja.si/aspekti-v-astrologiji/.

2 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

Komentarji