Meditacija za mir v Gorskem Karabahu, vsak dan ob 20:15 uri

Prosimo preberite si spodaj sveže novice o tej situaciji z dne 10. 02. 2021.

*POSODOBITEV: PREHOD NA ZIMSKI ČAS Z DNEM 25. 10. 2020 - SEDAJ MEDITACIJA POTEKA VSAK DAN OB  19:15 URI.

Armenija in Azerbajdžan sta bili tekmici odkar sta oba naroda v 90-ih razglasila samostojnost. Obojestransko nezaupanje izhaja iz dolgoletnega spora glede Gorskega Karabaha, večinoma armenske regije, ki se nahaja znotraj azerbajdžanskega ozemlja.   

https://www.aljazeera.com/news/2020/9/27/armenia-and-azerbaijan-a-decades-long-bloody-rivalry

V okviru mednarodnega prava je Gorski Karabah priznan kot del Azerbajdžana, toda etnični Armenci, ki sestavljajo večinski del populacije, zavračajo azerbajdžansko oblast.   

V nedeljo, 27. 09. 2020, je v Gorskem Karabahu izbruhnil nov val sovražnosti.

Kmalu po novi rundi konfliktov, je turški predsednik Recep Tayyip Erdogan pozval Armence, naj se združijo proti svoji vladi.

https://www.rt.com/news/501847-erdogan-armenia-catastrophe-azerbaijan-conflict/

Krožijo tudi poročila, da so borci iz Sirije in Libije bili premeščeni v to regijo, da bi neposredno sodelovali v sovražnih dejanjih.

https://www.rt.com/russia/502184-moscow-syrian-mercenaries-nagorno-karabakh/

Armenski premier Nikol Pashinyan je dejal, da ima njegova država v okviru naraščajočega konflikta z Azerbajdžanom v Gorskem Karabahu sredstva za obrambo. Namignil je, da Yerevan ni načrtoval iskati pomoči svojih zaveznikov.   

Rusija je borce prav tako poimenovala kot grožnjo celotni regiji, ki mora biti ''nemudoma'' zaustavljena. 

Sveže novice z dne 10. 02. 2021

V preteklih dneh so temne sile skušale uporabiti spominski kompleks armenskega genocida (Cicernakaberd) za stimuliranje travme preko vsadkov v populacijo na površju planeta, ki se nahaja na teh določenih energijskih silnicah1, z njihovim ''vojnim programiranjem'' kot tudi s programiranjem Velike Depresije državljanskih vojn. 

https://en.wikipedia.org/wiki/Tsitsernakaberd 

Spomenik je v zgodnjih 60. letih 20. stol. zgradila Komunistična partija Armenije. Na žalost ob tem spomeniku ni bil zakopan še noben kamen Čintamani2.

Razlog okultne vonje v Armeniji je ta, da je veliko preživelih Atlantidčanov prečkalo v Armenijo. Med 1. sv. vojno so jih ali iztrebili, ali pa so bili prisiljeni prestopiti v Islamsko vero: 

https://encyclopedia.ushmm.org/content/en/article/the-armenian-genocide-1915-16-overview

https://www.armenian-genocide.org/map-full.html

https://www.facebook.com/103435598087358/posts/228312542266329/?d=n 

Pojavil se je tudi znak zatiranja energije Boginje, saj so tri mlada dekleta tik pred izročitvijo v Armenijo in Gruzijo, kjer močno primanjkuje zakopanih Čintamani kamnov.

https://www.euronews.com/2021/01/31/tension-grows-in-austria-over-the-deportation-of-three-young-girls-to-georgia-and-armenia

Da bi priskrbeli energetsko podporo, s katero se bo ta konflikt mirno razrešil na najboljši možni način, smo organizirali novo meditacijo miru, ki bo potekala vsak dan ob 20:15 uri.

Spodnja tabela prikazuje čase meditacije v različnih časovnih pasovih:

Čas

Časovni pas

Mesto

08:15

HST

Honolulu

11:15

PDT

Los Angeles

12:15

MDT

Denver

13:15

CDT

Čikago

14:15

EDT

New York

15:15

BRT

Rio de Janeiro

18:15

UTC

Reykjavik

19:15

BST

London

20:15

CEST

Ljubljana

20:15

EET

Kairo

21:15

MSK

Moskva

22:15

AZT

Baku

23:45

IST

New Delhi

naslednji dan

01:15

ICT

Bangkok

02:15

CST

Tajpej

03:15

JST

Tokio

05:15

AEDT

Sydney

07:15

NZDT

Auckland


*POSODOBITEV: PREHOD NA ZIMSKI ČAS Z DNEM 25. 10. 2020 - SEDAJ MEDITACIJA POTEKA VSAK DAN OB  19:15 URI.

Za to meditacijo je tu povezava do dogodka na Facebooku:

https://www.facebook.com/events/294468775066550/ 

Tu je povezava do seznama vodenih meditacij na Youtubu:  


V slovenščini:

Navodila meditacije (predlagan čas meditiranja je 15 minut):

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.  

2. Sedaj pokličite Vijolični Plamen iz njegovega primarnega Izvora, da med in po meditaciji ustvari zaščitni krog okoli vas. Prosite ga, naj pretvori vse, kar ne služi Svetlobi.

3. Navedite svoj namen prinašanja miru in zdravljenja Gorskemu Karabahu.   

4. Predstavljajte si izžarevanje stebra roza Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca1, ki se nato spusti preko vašega telesa globoko do središča Zemlje. 

5. Predstavljajte si, kako se ta Svetloba pretaka skozi vaše srce in se nato izliva preko vaših rok neposredno do vseh ljudi v Gorskem Karabahu ter jih uravnoveša in prinaša mir. Predstavljajte si, kako se Turčija in ostale države ne vmešajo v ta konflikt. Prepustite tej roza Svetlobi, da potuje naprej in ozdravi vse preostale svetovne konflikte. 

6. Prosite prisotnost Boginje (božansko ženskost), da usmeri energije miru in harmonije vsem ljudem v Gorskem Karabahu. Naj te energije nato tečejo naprej in pozdravijo vse preostale svetovne konflikte. Prepustite tem energijam, da za nekaj minut še naprej tečejo skozi vaše srce in vaše roke v to situacijo v Gorskem Karabahu.


Prav tako lahko na sledeče načine pomagate zasidrati več Svetlobe v Armeniji:

~ zasidrajte Vijolični Plamen v pomoč beguncem in potlačenim človekovim pravicam ter za umirjanje nasilja in nadzora ob meji države.

~ zasidrajte Žarke Bele Svetlobe, ki bodo pomagali očistiti stare vojne spomenike in privesti energijo centralnega sonca.  

~ Izvajajte meditacijo Budičnih stolpov nad spominskim kompleksom armenskega genocida, s katero boste pomagali odstraniti negativne entitete in energije.  

~ Zasidrajte Boginjo Ateno4 za božansko pravico, Afrodito5 za božansko ljubezen, boginjo zdravljenja Izido6 in prosite, da se zasidrata božanska Svetloba in Ljubezen. Prosite, da se vrne Svetloba Božanske Matere/Očeta Boga.   

Boginja želi mir, in mir bo.

____________________________________

O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija Rože Življenja ob 14:00 uri in na vsake štiri ure ter tudi kolikor pogosto je le možno:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2019/09/meditacija-roze-zivljenja-na-vsake-4-ure.html

Meditacija za konec koronavirusa:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditacija-za-konec-koronavirusa-ob.html

Meditacija za zaustavitev globalnega izbruha koronavirusa na vsake štiri ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/01/nujno-meditacija-za-zaustavitev.html

Meditacija za zaustavitev izbruha Koronavirusa v Italiji na vsake štiri ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/02/nujno-meditacija-za-zaustavitev-izbruha.html

Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditacija-preboja-ob-1500-uri-in.html

Meditacija z Boginjo 16:30 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditacija-boginje-ob-1530-uri-med.html

Meditacija za konec koronavirusa ob 17:00 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditacija-za-konec-koronavirusa-v.html

Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/10/dnevna-meditacija-budicnih-stolpov-ob.html

Meditacija s Kozmično Centralno Raso 17:45 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2019/02/meditacija-s-kozmicno-centralno-raso.html

Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/p/aktualne-meditacije.html

 

Donacije skladu Radi Imamo Množične Meditacije

V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi izredno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.

 

Skupina zdravljenja Radi Imamo Množične Meditacije 

Vabljeni ste se pridružiti naši skupini zdravljenja, v kateri lahko zdravilce z vsega sveta prosite za zdravljenje. Iščemo tudi kvalificirane zdravilce, da se pridružijo tej skupini v pomoč ljudem, ki potrebujejo zdravljenje.

https://www.facebook.com/groups/672169430262119


Opombe prevajalke:

1 energijske silnice ali Zmajeve črte (ang. ley lines) – energetsko ''ožilje'' (omrežje) planeta Zemlje. Omrežju zmajevih črt pravimo geometrijsko pravilni matrici energijsko-informacijskih silnic, ki pravzaprav omogočajo življenje na Zemlji. To so podzemeljski energetski kanali, po kate­rih tečejo energije v različnih globinah zemeljske skorje in so različnih dimenzij. Pogosto ta energija prodre na površino zemlje; mesta, na katerih se to zgodi, se imenujejo akupunkturne točke zemlje, če pa je izhod energij na presečiščih večjih ener­getskih kanalov, govorimo o mestih moči. (Delno povzeto po besedilu Energetske točke, Metod Čufar, Jesenice, junij 2010)

2 Čintamani kamen ali Safordit – Tektit  čudovite vijoličasto rjave barve. Prihaja s planeta, ki kroži okoli zvezde Sirij. Safordite najdemo samo na eni lokaciji blizu mesta Saford v Arizoni. Izmed vseh Tektitov je to kamen z najvišjo vibracijsko frekvenco. Safordit pomaga pri raztapljanju vsadkov, vcepljenih miselnih vzorcev iz časa Atlantide. Raztaplja vse miselne vzorce in čustvene blokade ter nas povezuje z zavestjo kozmične ljubezni in božanske milosti. V podzemnem kraljestvu Šambale je Safordit poznan po imenu Činta Mani. Več na: http://www.moldavit.si/safordit.

3 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

4 Atena (grško Άθηνά, Athēnâ ali Ἀθήνη, Athénē; dorsko Άσάνα, Asána; lat. Minerva) – grška boginja civilizacije, modrosti, tkanja, obrti in vojaške discipline, pravične vojne, pokroviteljica umetnosti in obrti, zaščitnica Aten. Imenovali so jo tudi Atena Palada. Je hči Zevsa in Metide. Atenina modrost obsega tehnično znanje tkanja in obdelovanja kovin. Posvečeni sta ji bili sova in oljka. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Atena.

5 Afrodita – v grški mitologiji boginja ljubezni, lepote, spolnega poželenja in zaščitnica zaljubljencev. Velja za najlepšo boginjo. V rimski mitologiji ji ustreza Venera, v egipčanski pa Hathor. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Afrodita.

6 Izida (egipč. Aset, Eset in Iset gr. Isis, ang. Isis) – Egipčanska boginja dneva, življenja, čarovnije, narave, zdravja, modrosti, božanska mati, sestra boginje Neftide, Seta in Hora starejšega, sestra in žena boga Ozirisa, četrti otrok in prva hči boga zemlje Geba in boginje neba Nut. Članica velike egipčanske eneade. Izida je bila v starem Egiptu ena izmed najbolj priljubljenih in čaščenih boginj. Izida je predstavljena tudi kot mati mladega faraona, skupaj z Neftido ga ščitita pred zlom. Izida ima z Ozirisom sina Heru-ja oz. Hora (gr. Horus), boga neba, utelešenje faraona, ki se ga v enem izmed najbolj znanih egipčanskih mitov ne prikazuje kot njenega brata (Horus starejši), ampak kot sina.

Komentarji