Dnevna meditacija Budičnih stolpov za Srednjo Evropo ob 19:30 uri

Območje okoli Zagreba, hrvaške prestolnice, je 29. 12. 2020 okoli 12:19 ure stresel močan potres z magnitudo 6,4. 

https://earthquake.usgs.gov/earthquakes/eventpage/us6000d3zh/executive


Potres je povzročil obsežno gmotno škodo, nekateri predeli so bili brez elektrike. Celotno mesto je imelo težave s telefonijo in internetom. 

 

Potres je še posebej močno prizadel mesto Petrinja. Ob objavljanju tega članka je bilo hospitaliziranih vsaj 30 ljudi, 7 ljudi je žal umrlo, med njimi tudi 12-letna deklica.

https://edition.cnn.com/2020/12/29/europe/croatia-earthquake-6-3-magnitude-petrinja-intl/index.html

https://www.express.co.uk/news/world/1377650/croatia-earthquake-latest-update-petrinja-damage-magnitude

Spodnja povezava (v hrvaščini) vključuje posnetke s prizadetega območja:

https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/ovo-su-prve-fotografije-nakon-razornog-potresa-u-petrinji-prizori-su-uistinu-uznemirujuci-15039622

Potres so čutili tudi v sosednjih državah, vključno z Bosno, Srbijo in tudi Slovenijo, katere edina nuklearna elektrarna, ki se je nahajala 100 km proč od epicentra, je bila preventivno zaustavljena.

Potres so prav tako čutili v madžarski nuklearni elektrarni Paks, vendar so sporočili, da jedrska elektrarna ni zaustavila proizvodnje elektrike.

https://metro.co.uk/2020/12/29/girl-killed-and-several-injured-as-6-4-magnitude-earthquake-hits-croatia-13820754/

Ta močan potres je drugi v nizu, v ponedeljek je regijo namreč že prizadel potres s 5,2 stopnje.

Zato predlagamo izvajanje dnevne meditacije Budičnih stolpov ob 19:30 uri, s katero bomo priskrbeli energetsko podporo regiji, zato da si lahko čimprej opomore ter da v srednji Evropi ne bi prišlo do novega močnega potresa.

Spodnja preglednica prikazuje čase meditacije v izbranih časovnih pasovih:

Čas

Časovni pas

Mesto

08:30

HST

Honolulu

10:30

PST

Los Angeles

11:30

MST

Denver

12:30

CST

Čikago

13:30

EST

New York

15:30

BRT

Rio de Janeiro

18:30

UTC

Reykjavik

18:30

GMT

London

19:30

CET

Pariz

19:30

CET

Zagreb

20:30

EET

Kairo

21:30

MSK

Moskva

naslednji dan

00:00

IST

New Delhi

01:30

ICT

Bangkok

02:30

CST

Tajpej

03:30

JST

Tokio

05:30

AEDT

Sydney

07:30

NZDT

Auckland


Za to meditacijo je tu naš dogodek na Facebooku: 


Tu je povezava do vodenih meditacij v različnih jezikih na Youtubu: 


V slovenščini:

Tu so navodila meditacije Budičnih stolpov (predlagani čas meditiranja je 15 minut): 

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti. Globoko vdihnite briljantno belo svetlobo. Izdihnite vse, kar vam ne služi več. Nekajkrat ponovite. Nato izrecite sledečo ali pa podobno mantro, naglas ali pa po tihem, kakor ste vodeni:   

"Jaz sem Duša,

Jaz sem Božanska Svetloba,
Jaz sem Božanska Volja, 
Jaz sem Božanska Ljubezen, 
Jaz sem fiksen načrt sebe, Duše."

2. Predstavljajte si, kako vaša čakra zvezde duše1 zažari z briljantno belo svetlobo. Predstavljajte si, kako se ta svetloba v obliki vrtinca spiralno spušča navzdol ter čisti vaše energijsko polje.  

3. Visoko na nebu, okoli 14,5 km nad lokacijami na Hrvaškem, ki jih je prizadel potres, si predstavljajte peterokrako zvezdo. Predstavljajte si, kako se ta zvezda lesketa visoko nad izbranimi lokacijami, ter sveti z briljantno belo svetlobo. 

4. Sedaj si predstavljajte, kako beli ogenj AN izžareva iz Galaktičnega Centralnega Sonca2 skozi vse točke Luči našega Sončnega sistema, nato ta steber potuje skozi peterokrako zvezdo ter naprej skozi lokacije na Hrvaškem, ki jih je prizadel potres, globoko do središča Zemlje. Ta steber si predstavljajte nekaj minut.

5. Predstavljajte si, kako se iz peterokrake zvezde spušča briljanten vrtinec bele svetlobe ter se pomika spiralno navzdol v smeri urinega kazalca in odstranjuje ter pretvarja vse nizke vibracije, temne entitete in temne energije ter jih prinaša nazaj k peterokraki zvezi na transmutacijo. Ta vrtinec vrteče se bele svetlobe si predstavljajte nekaj minut.   

6. Predstavljajte si, kako je ta Budični stolp popolnoma povezan z vsemi Budičnimi stolpi na planetu. Predstavljajte si, kako je povezan s planetarnim svetlobnim omrežjem pod, nad in na površju planeta ter kako je povezan z vsako točko Luči, kakor to vodijo Povzdignjenja Bitja. Predstavljajte si, kako je vse povezano s tem Budičnim stolpom na točki peterokrake zvezde v omrežju briljantne bele svetlobe.

7. Sedaj v imenu Vira, v imenu prisotnosti Jaz Sem večne svetlobe, izjavljamo in poveljujemo, da je ta Budični stolp nad lokacijami na Hrvaškem, ki jih je prizadel potres, popolnoma dokončan na vseh ravneh, kakor je to vodil Vir.

Če ste tako vodeni, lahko to situacijo vključite tudi v meditacijo za nujne primere, ki poteka vsak dan ob 15:00 uri. Predstavljajte si, kako potresi povzročijo čim manj škode ter si še predstavljajte, kako prebivalci prizadetih območij prejmejo vse potrebščine in zdravstveno oskrbo. Predstavljajte si, kako se skupnosti vračajo čimprej vrnejo k svojemu normalnemu vsakdanjiku.  


Za to meditacijo je tu povezava do dogodka na Facebooku:


u pa je povezava do vodenih meditacij v različnih jezikih:


V slovenščini:



Zmaga Luči!

--------------------------------------------------------------------------

O tem blogu:

 

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija Rože Življenja ob 14:00 uri in na vsake štiri ure ter tudi kolikor pogosto je le možno:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2019/09/meditacija-roze-zivljenja-na-vsake-4-ure.html

Meditacija proti zrežiranemu drugemu valu zapiranja območij, vsak dan ob 22:30 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/09/meditacija-za-nevtralizacijo.html

Meditacija za konec koronavirusa:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditacija-za-konec-koronavirusa-ob.html

Meditacija za zaustavitev globalnega izbruha koronavirusa na vsake štiri ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/01/nujno-meditacija-za-zaustavitev.html

Meditacija za zaustavitev izbruha Koronavirusa v Italiji na vsake štiri ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/02/nujno-meditacija-za-zaustavitev-izbruha.html

Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditacija-preboja-ob-1500-uri-in.html

Meditacija z Boginjo 16:30 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditacija-boginje-ob-1530-uri-med.html

Meditacija za konec koronavirusa ob 17:00 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditacija-za-konec-koronavirusa-v.html

Meditacija s Kozmično Centralno Raso 17:15 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2019/02/meditacija-s-kozmicno-centralno-raso.html

Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/10/dnevna-meditacija-budicnih-stolpov-ob.html

Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/p/aktualne-meditacije.html

 

Donacije skladu Radi Imamo Množične Meditacije

V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:

paypal.me/WeLoveMassMedis 

Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.

 

Skupina zdravljenja Radi Imamo Množične Meditacije 

Vabljeni ste se pridružiti naši skupini zdravljenja, v kateri lahko zdravilce z vsega sveta prosite za zdravljenje. Iščemo tudi kvalificirane zdravilce, da se pridružijo tej skupini v pomoč ljudem, ki potrebujejo zdravljenje.

https://www.facebook.com/groups/672169430262119


Opombi prevajalke:

čakra zvezde duše – čakra, ki se nahaja nad kronsko čakro in stoji 15 – 20 cm (oz. za dolžino dlani) nad glavo (pri nekaterih ljudeh tudi do 60 cm nad glavo). Imenuje se tudi sedež duše. Skozi to čakro v fizično telo vstopata duhovna energija in božanska ljubezen.

Galaktičnega Centralnega Sonca – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Komentarji