Intervju s Cobro za finalno aktivacijo Dobe Vodnarja

Ekipa Radi imamo množične meditacije, Mednarodna skupina Zlate dobe in uradna japonska skupina Pripravimo se na spremembo so organizirale intervju s Cobro, da bi osveščale o finalni aktivaciji Dobe Vodnarja, ki bo potekala 21. 12. 2020 ob 19:22 uri. V tem intervjuju je Cobra podal svoj pogled na številne teme, kot so trenutna planetarna situacija in pomembnost te prihajajoče meditacije. 


Tu je posnetek intervjuja na našem Youtube kanalu v angleščini:

Posebne zahvale Mednarodni skupini Zlate dobe in uradni japonski skupini Pripravimo se na spremembo za njihovo krasno podporo tega intervjuja. 

Sledi prepis intervjuja:

--- Začetek prepisa ---

Hoshino: Pozdrav vsem skupaj. Danes smo 02. 12. 2020. Moje ime je Hoshino in tu sem s svojimi krasnimi prijatelji, Patrickom in Jedijem, ki sta predstavnika Mednarodne skupine Zlate dobe (IGAG) ter Terryjem in NOGI-jem iz uradne japonske skupine Pripravimo se na spremembo. Torej, dobrodošla Patrick in Jedi.

Jedi: Živjo, v čast nama je biti tu.

Hoshino: In dobrodošla Terry in NOGI.

Terry: Hvala za priložnost, da intervjuvava Cobro.

Hoshino: Ker je mnogo izmed vas že izvedelo za finalno aktivacijo Dobe Vodnarja dne 21. decembra 2020, sem res vesel, da bo Cobra z nami opravil intervju in se pogovarjal o meditaciji, trenutni situaciji in številnih drugih temah. Torej dobrodošel Cobra.

Cobra: Hvala za vaše vabilo.

Hoshino: Zdaj pa začnimo z intervjujem. Besedo predajam Vam, NOGI.

1. del: Sveže novice o situaciji

NOGI: V redu, naj Vas vprašam, Cobra. (Da.) Najprej bi radi vedeli, kakšen je rezultat meditacije z dne 11. novembra 2020? Ali smo dosegli kritično število sodelujočih pri meditaciji za popravo časovnice?

Cobra: Pravzaprav je bila ta meditacija dokaj uspešna. Nismo je močno promovirali, a smo kljub temu uspeli doseči število okoli 80.000 meditirajočih ljudi, kar je precej vplivalo na popravek časovnice.

NOGI: Vau, to je dobra novica. In drugo vprašanje, kakšne so preostale ovire za končni preboj pred Dogodkom?

Cobra: Glavna ovira še vedno ostaja enaka in to so bombe s toplet1 delci. To je eksotična tehnologija, ki jo je treba v celoti ali skoraj v celoti odstraniti, preden se Dogodek lahko zgodi. Seveda obstajajo še drugi dejavniki, vendar ti drugi dejavniki niso tako velika ovira, kot so bombe s toplet delci.

NOGI: Razumem, hvala. Kaj še lahko mi, populacija na površju planeta, naredimo poleg meditacije, da bi pomagali odpraviti te ovire?

Cobra: Zelo bi pomagalo, če bi bilo več enotnosti med tako imenovanimi delavci Luči. Vem, da to ni realistično, toda če bi dosegli več enotnosti, bi to ustvarilo zelo močno harmonično resonančno polje, ki bi silam Luči omogočilo hitrejše in učinkovitejše delovanje.

NOGI: Razumem. Absolutno bomo. Naslednje vprašanje: torej, razumemo, da smo v tretji fazi diagrama tranzicije mehurčkov nebes. Želim vprašati sledeče: ali bomo dosegli konec faze tri in začetek faze 4, če bomo 21. decembra 2020 dosegli velik uspeh?

Cobra: Nismo še tam, vendar smo blizu.

NOGI: Ok, v redu. Ali so vse talce pozitivnih zvezdnih ras, ki so jih zajele temne sile, izpustili?

Cobra: Žal še ne. Še vedno je nekaj predstavnikov pozitivnih zvezdnih ras, ki so ujeti v podzemnih bazah skupine Himera2. To še ni bilo razrešeno.

NOGI: Ok. Kaj pa človeški talci, ali so iz podzemnih baz rešili vse otroke in odrasle?

Cobra: Na žalost še ne. Gre torej za zelo podobno situacijo, ki še ni popolnoma razčiščena.

NOGI: V redu, torej moramo še naprej delati na tem. V Vašem prispevku z dne 14. 09. 2020 ste dejali, da je bilo rešenih veliko talcev, vključno z dušami dvojčicami3 mnogih ključnih poveljnikov Galaktične federacije. Tem poveljnikom so Drakonci grozili, zaradi česar so ti poveljniki v zadnjih nekaj letih širili veliko lažnih informacij po številnih kanalih delavcev Luči. Rad bi vprašal, če so kanalizirane informacije sedaj potencialno bolj zanesljive?

Cobra: V nekaterih redkih primerih da, toda večina kanalov tako ali tako nima nobenega stika z pravimi silami Luči. Torej obstajajo drugi dejavniki, s katerimi se je treba spoprijeti, prvi je, da ti kanali zares navežejo pristen stik in drugič, še vedno obstaja veliko prevarantov, veliko lažnih hologramov in lažnih entitet, ki se predstavljajo kot Mojstri Modrosti4 in posredujejo lažna kanalizirajoča sporočila. Tako da je res zelo redko, da so v tej točki kanalizirane informacije zanesljive.

NOGI: V redu, to se zdi smiselno. Torej naslednje vprašanje: kako je s čiščenjem skupine Himere v nizkozemeljski orbiti?

Cobra: To čiščenje poteka zelo dobro, v skladu z načrtom in o tem bom povedal več v mojih naslednjih svežih novicah.

NOGI: V redu, se že veselimo. Kakšen je status glede odstranjevanja primarne anomalije5?

Cobra: Primarno anomalijo v zemeljskih orbitah in višje se čisti precej dobro, toda anomalija blizu površja planeta se še ne, ker je tukaj preprosto nabrane preveč teme. Pričakujemo pa, da se bo primarna anomalija po 21. decembru 2020 zares začela čistiti blizu površja planeta. Če dosežemo kritično število sodelujočih, lahko sile Luči končno začnejo čistiti primarno anomalijo na nivoju površja planeta.

NOGI: Ok. Kakšen pa je napredek fizičnih in nefizičnih Arhontov?

Cobra: Tudi ta situacija se ne razrešuje še tako gladko, kot smo upali, ker je to povezano s prebivalstvom na površju planeta, ki so talci. Torej s tem se še ni spoprijelo tako, kot bi se moralo biti.

NOGI: Kako napreduje odstranjevanje satelitskega orožja z uporabo 5G usmerjenih energijskih orožij in elektromagnetnih pulzov?

Cobra: Tu smo precej napredovali, ni še konec, vendar bi rekel, da so razmere na tem področju veliko boljše kot so bile pred nekaj meseci.

NOGI: Ok, to je dobro. In kakšno je trenutno stanje odstranjevanje vsadkov? Tako fizičnih kot nefizičnih?

Cobra: Ponovno, na tem področju pričakujem večje napredke po 21. decembru 2020, če dosežemo kritično število sodelujočih, ker je na tej točki preprosto še vedno preveč anomalije okoli površju planeta, da bi se čiščenje vsadkov lahko primerno začelo.

NOGI: V redu. Ok, naslednje vprašanje: pred približno dvema tednoma je Korpus mornariške pehote ZDA ustanovil svoje vesoljsko poveljstvo. Ali to pomeni, da kriminalna kabala obupano novači vesoljske vojake za boj proti silam Luči, ki so pozicionirane okoli Zemlje?

Cobra: Pravzaprav ti tako imenovani vesoljski vojaki nikakor niso sposobni storiti ničesar proti Galaktični konfederaciji. Pravzaprav se dogaja tiha vojna v vseh teh organizacijah vesoljskih sil, ker se je skupina Himera v te skupine infiltrirala že prej, zdaj pa sile Luči tja postavljajo tudi svoje ljudi. Zdaj se tam dogajajo zanimive stvari, nekatere bi lahko v bližnji prihodnosti vodile do razkritja nekaterih tajnih informacij, če bodo stvari šle po načrtih.

NOGI: Ok. Torej naslednje vprašanje: v zadnjih svežih novicah ste navedli, da so Drakonci, ki so ostali na površju Zemlje, edini, ki so neposredno povezani z bitji skupine Himera. So ti Drakonci še vedno na površju planeta?

Cobra: Nekateri so.

NOGI: V redu in naslednje vprašanje: 28. 10. 2020 ste poročali, da so odporniške sile uspele izbrisati iluminatski odcepljeni kompleks (IBC). So bili skupaj z njimi odstranjeni tudi vsi avtohtoni reptili iz Južne Amerike in Afrike?

Cobra: Ne vsi, vendar je bila odstranjena tudi velika večina avtohtonih reptilov. 

NOGI: Vau, sliši se dobro. V redu, besedo bo prevzel Terry-san.

Terry: Ok, hvala NOGI. Hvala Cobra, ker ste si danes vzeli čas za nas. Torej naslednje vprašanje, ko rečete "preusmerimo nazaj na našo optimalno časovnico Povzdignjenja6", kaj točno mislite pod optimalno časovnico Povzdignjenja? Na primer, ali želite reči, da se bomo vrnili na časovnico Alfa ali hočete reči, da bomo popravili negativno časovnico, ki so jo ustvarile temne sile?

Cobra: Optimalna časovnica Povzdignjenja pomeni najboljšo možno časovnico glede na okoliščine. Trenutno imamo na planetu intenzivno vojno med Svetlobo in temo in optimalna časovnica Povzdignjenja je časovnica, ki nas v čim krajšem času in na čim bolj harmoničen način pripelje do končne zmage. To je optimalna časovnica Povzdignjenja. Na časovnico Alfa se ne moremo več vrniti, ker se je nepovratno sesula. Zdaj smo na časovnici Gama, ki kliče po čimprejšnjem posredovanju sil Luči na površju planeta, ne da bi pri tem uničili planet. Torej, to je tisto, kar se dogaja. Zdaj smo na časovnici Gama. To časovnico stabiliziramo z našimi meditacijami in upamo, da bomo lahko z dovolj ljudmi, ki bodo podprli te meditacije, čim bolj stabilizirali to časovnico. In seveda smo sredi bitke, to ne bo enostavno. Ko bomo osvobojeni, bomo prejeli končno nagrado, do takrat pa se moramo še naprej truditi.

Terry: Razumem, najlepša hvala, to so zelo pomembne informacije. V redu, naslednje vprašanje: ali je zdravljenje pruske negativne časovnice končano ali lahko to časovnico popravimo, če bomo pri decembrski meditaciji Dobe Vodnarja uspešni?

Cobra: Pruska negativna časovnica je bila do določene mere pozdravljena in zdravljenje te časovnice poteka še naprej, vzporedno z drugimi projekti in ni vezano samo na 21. december, ampak je povezano s celotnim procesom planetarne osvoboditve. Bi pa rekel, da je bila pomemben korak pri tem aktivacija berlinskega vrtinca avgusta letošnjega leta. To zdravljenje poteka še naprej in se bo nadaljevalo.

Terry: Ok, razumem. Najlepša hvala. Naslednje vprašanje: prej ste omenili, da bodo nastopili trije valovi načrta za Povzdignjenje. Bi lahko delili kakšno podrobnost o tem?

Cobra: Podrobnosti o novem načrtu bom lahko delil po 21. decembru 2020, če bomo dosegli kritično število sodelujočih.

Terry: V redu, razumem. Naslednje vprašanje: ali so Belo plemstvo in pozitivni templjarji kaj ukrepali potem, ko sta se pariški in versajski vrtinec Boginje ponovno aktivirala? Prosimo, delite nekaj informacij, v kolikor lahko o njih varno govorite.

Cobra: Ni bilo mogoče preveč ukrepati, ker preprosto... preprosto še ni varno. Torej ti ljudje so zaenkrat še vedno ostali pod krinko in čakajo na boljše pogoje, ko se bodo te aktivacije in spremembe lahko odvile.

Terry: V redu, razumem. Naslednje vprašanje: Zmajevi viri so večkrat sporočili, da bodo organizirali popolno razkritje kitajskega tajnega vesoljskega programa, če bo kitajska vlada s silo poskusila napasti Tajvan. Ali so zares prepričani, da lahko take informacije zagotavljajo Tajvanu mir in varnost?

Cobra: Ni nobenih jamstev, toda to je eno izmed dejanj, s katerim bi lahko preprečili vojno. Imajo pa seveda tudi druge načrte, ki še niso bili javno oznanjeni. Ti načrti imajo druge korake, ki bi jih lahko naredili. Pozitivni zmaji se torej zavedajo napetosti med Tajvanom in Kitajsko in imajo načrte, ki jih lahko aktivirajo, če se bodo te vojaške razmere stopnjevale.

Terry: V redu. Razumem, najlepša hvala. Naslednje vprašanje: sile Luči so napovedale, da bo decembra konec pandemije s koronavirusom, saj bo prišlo do čredne imunosti in da do takrat ne bo več gostiteljev za virus. Je to še vedno veljavna napoved?

Cobra: Žal je situacija s koronavirusom povezana z vojno na nanotehnološkem nivoju. Torej sile Luči imajo svojo lastno nanotehnologijo, ki poskuša odstraniti virus, temne sile pa imajo svojo nanotehnologijo, ki podpira širjenje virusa. Torej ta celotna pandemija traja dlje, kot so sile Luči pričakovale, vendar se približujemo čredni imunosti in ko bo čredna imunost nastopila, bo to veliko prej kot... to bo nepričakovano za večino tako imenovanih strokovnjakov na planetu, ki širijo strah in imajo agendo, to je nadzorovanje človeške populacije. Torej bilo bo nekaj presenečenj glede koronavirusa, ki se bodo zgodila, ko bo za to pravi čas.

Terry: Razumem. Torej, nanotehnologija je zelo nova informacija. Ok, naslednje vprašanje: ali bi sile Luči aktivirale Opcijo Delta, če se razmere na površju planeta, zlasti razmere v povolilnih ZDA, ne bi izboljšale?

Cobra: Opcija Delta se ne bo zgodila, dokler ne bo čas, da se zgodi. To je največ, kar lahko povem, ni še čas, da se to zgodi.

Terry: Razumem. Ok, naslednje vprašanje: številni delavci Luči poročajo, da so med zadnjo bitko utrpeli resno škodo. Kaj lahko delavci Luči še storimo za boljšo zaščito poleg zaščite z meditacijo in zatekanjem k materi naravi?

Cobra: Med delavci Luči bi moralo biti veliko več medsebojne podpore. Lahko bi ustvarili podporne skupine, ki bi se fizično, čustveno, duševno in duhovno podprle med seboj. To je tisto, kar se mora zgoditi. Med delavci Luči je preprosto premalo podpore in to je treba nemudoma spremeniti.

Terry: Ok, to je zelo pomembno. Ok, naslednje vprašanje: 2. novembra je sinoda Jupitra in Saturna sprožila Dobo Vodnarja za sončni sistem onkraj lunine orbite. Takrat naj bi Aštar komanda izvedla obsežno operacijo. Kakšna je bila ta operacija?

Cobra: Matične ladje Aštar komande so se spremenile svoje pozicije po celotnem Osončju s končnim ciljem osvoboditve planeta Zemlje. Zdaj so v svojih končnih položajih in so pripravljene prenašati energije, ki bodo sprožile Dogodek in so pripravljene... Svoje napredne tehnologije, tehnologijo Mjolnir7 in druge tehnologije, uporabljajo za odstranjevanje preostale teme na planetu.

Terry: Ok, razumem. Naslednje vprašanje: Ali je zdaj na površju planeta dovolj energije Boginje?

Cobra: Daleč od tega. Na površju planeta imamo veliko premalo energije Boginje. Potrebovali bi veliko, veliko, veliko, veliko, veliko več.

Terry: Ok, razumem, naslednje vprašanje: kako še lahko poleg meditacij v okviru SOTR (Sestrstev Vrtnic) učinkovito širimo energijo Boginje po vsem planetu?

Cobra: Ni pomembno le meditiranje na tedenskih sestankih, pomembno je, da energijo Boginje poosebljamo v vsakdanjem življenju. Tako lahko tisti ljudje, ki so povezani z energijo Boginje, prikličejo to energijo in ji pustijo, da izžareva preko njihovih dejanj v njihovem vsakdanjiku. To je tisto, kar je trenutno najbolj pomembno.

Terry: Razumem. Ok, naslednje vprašanje: Berlinskega vrtinca smo se že dotaknili, toda kakšno je trenutno stanje berlinskega vrtinca po aktivaciji 29. avgusta 2020?

Cobra: Na to vprašanje sem že odgovoril pred nekaj vprašanji.

Terry: V redu, naslednje vprašanje: kakšna je situacija z Ghislaine Maxwell? Kaj lahko zdaj storimo, da jo zaščitimo pred atentatom, zato da bo lahko leta 2021 pričevala na sodiščih?

Cobra: Za točno ta namen je bila že objavljena meditacija na spletnem mestu Radi imamo množične meditacije. To meditacijo lahko uporabite kot orodje za dosego tega cilja.


Terry: V redu, razumem. To je vse z moje strani. Naslednji 2. del predajam Hoshinu.


2. del: Meditacija Dobe Vodnarja

Hoshino: V redu. Drugi del se vrti o meditaciji Dobe Vodnarja dne 21. decembra. Torej, Cobra, kaj lahko sile Luči naredijo, če tistega dne dosežemo kritično število sodelujočih?

Cobra: Če 21. decembra 2020 dosežemo kritično število sodelujočih, se lahko začnejo uvajati ogromne spremembe. Najprej lahko sile Luči končno začnejo razstavljati karanteno z vsemi njenimi eksotičnimi negativnimi tehnologijami, vso to omrežje elektromagnetne ograje, različnih skalarnih naprav, vse nanotehnologije, vsadkov, biočipov. Vse to se lahko začne razstavljati, ker bodo nove energije Vodnarja dovolj močne in če dosežemo kritično število sodelujočih, bodo te energije usmerjene skozi kritično maso populacije na površju planeta. Nato se lahko začne velika transformacija.

Hoshino: V redu, razumem in naslednje vprašanje: ali je mogoče, da Dogodek sprožimo takoj, če v tej meditaciji 21. decembra 2020 sodeluje milijon ljudi?

Cobra: Mi smo blizu Dogodka, vendar ne tako zelo blizu. Torej zelo malo verjetno je, da bi se Dogodek zgodil 21. decembra 2020.

Hoshino: V redu, razumem. In če na ta dan dosežemo velik uspeh, kako daleč smo od planetarne osvoboditve z vidika sil Luči?

Cobra: Njihova perspektiva se nekoliko razlikuje od naše perspektive. Oni vidijo, da smo v zadnji bitki in se približujejo površju planeta. Če 21. decembra 2020 dosežemo kritično število sodelujočih, bodo najprej začeli energijsko čistiti površje planeta in v nekem trenutku tudi fizično. Torej obstaja potencial za velike spremembe po 21. decembru 2020.

Hoshino: Ok, razumem, naslednje vprašanje. Če z meditacijo Dobe Vodnarja za vedno stabiliziramo pozitivno časovnico, ali to pomeni, da bo ta pozitivna časovnica ostala od začetka prihodnjega leta pa vse do Dogodka?

Cobra: Stabiliziranje časovnice pomeni, da je pot do končne osvoboditve čim bolj gladka, vendar smo še vedno v zadnjih bitkah. Torej to ne bo mačji kašelj, dokler se ne zgodi končna osvoboditev. Zmago bomo lahko proslavili šele, ko bomo zmagali in nič prej.

Hoshino: Da, popolnoma se strinjam s tem. V redu, naslednje vprašanje: kako lahko z uporabo Rože Življenja dosežemo epski uspeh 21. decembra 2020?

Cobra: Rožo Življenja lahko uporabite v pripravljalnih meditacijah pred 21. decembrom 2020 v svojem vsakdanjem življenju. In ko nastopi čas glavne meditacije 21. decembra 2020, je zelo pomembno, da meditacijo izvajamo točno po navodilih, natanko tako, kot je bila objavljena na spletni strani, zato da dosežemo največjo stopnjo usklajenosti, natanko v trenutku konjunkcije Jupitra in Saturna. Tako lahko dosežemo zelo močan signal, podoben laserju, ki lahko z vsemi popolnoma usklajenimi ljudmi poenoti zastavljen cilj.

Hoshino: Ok, razumem in naslednje vprašanje: ali bodo ljudje, ki imajo Vodnarja za svoje rojstno znamenje ali druge aspekte v Vodnarju, imeli pomembnejšo vlogo pri aktivaciji Dobe Vodnarja?

Cobra: Njihova vloga bo enaka vlogi ostalih ljudi, toda ljudje z znamenjem Vodnarja, s Soncem v Vodnarju ali planeti ali asteroidi v Vodnarju v svoji astrološki karti, so nekoliko bolj odprti za te energije, tako bi lahko v tistem trenutku bili nekoliko bolj odprti in bolj nagnjeni k meditaciji.

Hoshino: Ok. Zanimivo. V redu, naslednje vprašanje: ali lahko med meditacijo učinkoviteje zasidramo utrip energij kozmične ljubezni z nošenjem tahioniziranih kamnov Čintamani8, roza kristalov ali srebra?

Cobra: Lahko, če ste tako vodeni, da.

Hoshino: Ok, naslednje vprašanje: energija Sv. Germaina je eden najmočnejših dejavnikov, ki bo človeštvu pomagal vstopiti v Dobo Vodnarja. Kako lahko prikličemo to energijo 21. decembra 2020?

Cobra: Ponovno, tu ne gre za klicanje Sv. Germaina na dan 21. decembra 2020. Gre se za klicanje njega... njegove prisotnosti v vašem vsakdanjem življenju. Lahko imate njegovo podobo, njegovo sliko in se med meditacijo osredotočate na to sliko, ali pa se med svojimi meditacijami preprosto povežete z njim.

Hoshino: Ok, pa naredimo to. Naslednje vprašanje, katere simbole Dobe Vodnarja lahko postavimo na oltarje za to meditacijo?

Cobra: Glede tega lahko uporabite svoje lastno vodenje.

Hoshino: Ja, ok. Naslednje vprašanje: navodila za meditacijo navajajo, da si moramo predstavljati svoje popolno življenje v Dobi Vodnarja. Ali lahko prosim predlagate nekaj, kar lahko pričakujemo v Dobi Vodnarja, da si bomo lahko med meditacijo skupaj predstavljali idealno zemeljsko družbo?

Cobra: Doba Vodnarja je zlata doba, ki jo vsi čakajo. Doba Vodnarja je pravzaprav naše življenje po Dogodku. To je prehod iz stare družbe v novo družbo, kjer bo enakost, ljubezen, razumevanje med ljudmi, uvedlo se bo nove napredne tehnologije, prišlo bo do Prvega Stika in obilje ter zdravljenje bo na voljo vsem.

Hoshino: Ok, razumem. Hvala za odgovor. Naslednje vprašanje: če bi želeli prositi Kozmično Centralno Raso, da bi planetu Zemlji pomagala vstopiti v Dobo Vodnarja, katere minerale ali dragulje lahko uporabimo za krepitev povezave med človeštvom in Kozmično Centralno Raso?

Cobra: Gošenit je mineral, ki se najmočneje poveže s Centralno Raso izmed vseh mineralov, ki jih pozna človeštvo.

Hoshino: Ok, to je dobro vedeti. Naslednje vprašanje: če želimo manifestirati optimalen rezultat te meditacije z uporabo protokola ''ukaz 12 21'', kako in kdaj naj uporabljamo ta protokol?

Cobra: Ta protokol lahko uporabljate v naslednjih dneh in urah, ki vodijo k naši meditaciji in prosite svojo ekipo, da vas pripravi, da pripravi vaše energijsko polje, zavest, telo, čustva in misli za to meditacijo ter da zagotovi, da ste zaščiteni.

Hoshino: Razumem. In naslednje vprašanje: Beta Aquarii je najsvetlejša zvezda ozvezdja Vodnarja. Če bi se med to meditacijo povezali s to zvezdo, ali bi to pomagalo Zemlji, da hitreje in bolj gladko vstopi v Dobo Vodnarja?

Cobra: Ne pomaga Zemlji, gre se bolj za uskladitev vaše zavesti z energijo Vodnarja in seveda, da, lahko se povežete s to zvezdo ali pa se dejansko povežete s celotnim ozvezdjem Vodnarja, nato pa boste bolje razumeli in izkusili te energije, ki prihajajo skozi to ozvezdje.

Hoshino: Ok, razumljeno. Naslednje vprašanje: ali bosta zmajski vrtinec na Tajvanu in vrtinec Boginje v Parizu in Versaillesu igrala posebno vlogo med to meditacijo?

Cobra: Pravzaprav se bo Pariz med to aktivacijo nahajal na zelo posebni točki, ker bosta Jupiter in Saturn ravno v descendentu. V tistem trenutku bosta zahajala. Torej Pariz bo tekom te aktivacije ravno na tej liniji descendenta, kar pomeni, da bo pariški vrtinec Boginje v tistem trenutku prejel posebno energijo in seveda se lahko ljudje, ki živijo v Parizu, organizirajo in izvedejo močnejšo meditacijo. Energijo Boginje lahko začnejo invocirati pred meditacijo, morda uro ali dve prej, nato pa imajo lahko glavno meditacijo ob konjunkciji Jupitra in Saturna. Zatem, po uspešni meditaciji konjunkcije Jupitra in Saturna, lahko ponovno prikličejo energijo Boginje. To bo pomagalo.

Hoshino: Ok, razumljeno. Hvala za odgovor. Naslednje vprašanje: od 11. januarja do 11. novembra leta 2020 je v Kozorogu nastopilo veliko planetarnih konjunkcij, 21. decembra 2020, pa bo konjunkcija Jupitra in Saturna nastopila v Vodnarju. Kakšna je razlika med konjunkcijo v Kozorogu in konjunkcijo v Vodnarju?

Cobra: Pravzaprav je bilo tekom leta 2020 v Kozorogu veliko planetov in še vedno je veliko planetov. Ta energija je dejansko sprožila čiščenje vseh popačenih anomalij v sistemu nadzora, ki obstaja na tem planetu. Vsa korupcija, vse goljufije, vse laži, vse prevare so se razkrivale skozi vso leto. To je bilo tisto, kar so sprožili vsi tisti planeti v Kozorogu, vsi tisti tranziti in konjunkcije v Kozorogu so to sprožale. Decembra bo prišlo do velike spremembe energije, ko bo veliko planetov in asteroidov zapustilo znamenje Kozoroga in vstopilo v znamenje Vodnarja. Začeli bomo dobivati ​​veliko več energije Vodnarja. Energija Vodnarja bo prinesla prepotrebno vizijo in višji pogled na kolektivni razvoj človeštva ter tudi na bolj kozmično perspektivo, ki vključuje Prvi Stik, Dogodek in višjo stopnjo razvoja družbe, ki je trenutno zelo potrebna.

Hoshino: Ok, razumem. Hvala za odgovor. Naslednje vprašanje: ali bodo trenutki zimskega solsticija igrali pomembno vlogo pri tej meditaciji?

Cobra: Pravzaprav ja, ker se bo to zgodilo nekaj ur pred glavno meditacijo in ob glavni konjunkciji Jupitra in Saturna, kar bo povečalo in okrepilo intenzivnost same konjunkcije.

Hoshino: V redu. Naslednje vprašanje; številni astrologi so pozorni na Veliko konjunkcijo Jupitra in Saturna 21. decembra letos. Če na ta dan ne meditiramo, ali energija te konjunkcije ne bo imela pozitivnega vpliva na Zemljo?

Cobra: Imela bi določeno stopnjo pozitivnega vpliva, toda če mnogi izmed nas zavestno meditirajo in to energijo usmerjajo skozi svoja telesa, bo ta izjemno pozitivna okrepitev energije dosegla populacijo na površju planeta v veliko večjem obsegu. In seveda bomo ta dan meditirali.

Hoshino: Ja, ja, ja, ta dan bomo vsi meditirali, ja. Naslednje vprašanje: ali je Centralno Sonce galaksije M87 Centralno Sonce nadjate Device9?

Cobra: Da.

Hoshino: Ok, to je dobro vedeti. Naslednje vprašanje: the 5th Dimension (5. dimenzija, o.p.) je leta 1969 izdala pesem z naslovom Age of Aquarius (Doba Vodnarja, o.p.). Besedilo pravi: "Ko je Luna v sedmi hiši, Jupiter pa se poravna z Marsom, bo to zora Dobe Vodnarja." Vendar, obe omenjeni astrološki poravnavi se ne pojavita 21. decembra 2020. Ali obstaja kakšen nesporazum s strani tekstopisca ali obstaja kakšna razumna razlaga?

Cobra: Ni nesporazuma s strani avtorja besedila, samo naključno je uporabljal nekatere astrološke simbole in tiste astrološke konfiguracije, ki jih je omenil, niso ravno tiste, ki sovpadajo z začetkom Dobe Vodnarja.

Hoshino: V redu, razumem. Ok naslednje vprašanje: čas meditacije ni tako primeren za ljudi iz Azije. Na primer, to bi bilo ob 02:22 uri za ljudi na Tajvanu in po 3. uri zjutraj za ljudi na Japonskem. Bi prosim poudarili pomen te meditacije Dobe Vodnarja, da se nam lahko pridruži več ljudi iz Azije?

Cobra: Pravzaprav, odkar so bile odkrite budilke, ne vidim razloga, zakaj ljudje ne bi mogli meditirati ob 2. ali 3. uri zjutraj. Če je dovolj motivacije, je vse mogoče. In to majhno dejanje... če boste uporabili nekaj malega dodatne energije, da si nastavite budilko in meditirate ob tem času, lahko zares dosežemo spremembo, lahko se približamo končni osvoboditvi in rekel bi, da je marsikdo žrtvoval veliko več za dosego planetarne osvoboditve. Rekel bi, da je zbujanje ob dveh zjutraj majhen prispevek k končnemu cilju in ko bomo osvobojeni, bomo veseli; tisti, ki bodo meditirali, bodo veseli, da so to storili, saj bodo del zmagovalne ekipe.

Hoshino: Da, popolnoma se strinjam s tem in ko odmeditirajo, gredo lahko nazaj v posteljo in se naspijo. Ok, naslednji sklop vprašanj predajam naprej [Jediju].


3. del: Pojasnitev

Jedi: Prav, 3. del je namenjen pojasnilu. Prvo vprašanje: nekateri ljudje se počutijo neprijetno ob pajkih, potem ko so izvedeli, da so bitja skupine Himera pravzaprav skupina velikanskih pajkov. Ali lahko delavci Luči naredijo kaj, ko doma vidijo pajke?

Cobra: Velika večina pajkov, ki jih vidite doma, nima popolnoma nobene povezave s skupino Himera.

Jedi: Ok. Ali to pomeni, da se v naših hišah skrivajo nefizična pajkovska bitja?

Cobra: Do tega lahko pride, vendar se to zgodi redko, ker je večina večjih pajkov... nefizičnih pajkovskih bitij odstranjenih, vendar lahko včasih do tega še vedno pride.

Jedi: Ok. Naprej: ali je "Pajkovska babica" v mitologiji ameriških staroselcev pozitivno bitje?

Cobra: Da.

Jedi: Ok, če je odgovor pritrdilen, ali lahko prikličemo njeno prisotnost, da ozdravi tiste pajke skupine Himera?

Cobra: Da odstranimo tiste pajke skupine Himera, jo lahko, ja.

Jedi: Ok, dobro. Tako Bagua v kitajski kulturi kot tudi lovilec sanj iz kulture ameriških staroselcev nima nobene veze s skupino himera,  drži? 

Cobra: Ja, drži.  

Jedi: Ok. Ali imajo pajki kot žuželke kakšen pozitiven duhovni pomen?

Cobra: Pajke lahko uporabite kot simbol povezanosti in mreženja.

Jedi: Ok, naslednje vprašanje: ali je galaktična centralna rasa ali kozmična centralna rasa kdaj poslala svoje člane, da se reinkarnirajo na površju planeta?

Cobra: Galaktična centralna rasa jih je, kozmična centralna rasa pa jih ni, člani kozmične centralne rase niso nikoli bili na površju tega planeta.

Jedi: Ok. Enkrat, ko vzpostavimo svojo osebno ekipo s protokolom ''Ukaz 12 21'', koliko bitij  je povprečno v taki skupini?

Cobra: Odvisno od poslanstva, od namena osebe na površju planeta, ki prikliče to ekipo, ampak običajno je od tri do sedem bitij. Za nekatere ljudi, ki imajo pomembne misije, jih je lahko celo veliko več.

Jedi: Ok, dobra novica. Ali so imela ta bitja kakšen poseben odnos z nami, preden smo prišli na Zemljo?

Cobra: Da, mnogi ljudje imajo v svojih skupinah člane svoje dušne družine, ki so na drugi strani, na matičnih ladjah in pomagajo pri misiji.

Jedi: Vau, super. Kako sile Luči ocenijo delavce Luči na površju planeta potem, ko le-ti izrečejo protokol ''ukaz 12 21''?

Cobra: Sile Luči nato lažje skenirajo avro in okolico delavca Luči ter pomagajo bolj neposredno. Sile Luči imajo svoje tehnologije, imajo veliko tehnologij, s katerimi lahko preberejo avro in okolico, fizično okolico tega delavca Luči in te tehnologije lahko uporabijo vsaj za malce izboljšanje stanja.

Jedi: Oh, super. Ok, naprej: po vsem svetu obstajajo vrtinci Povzdignjenja, kot je npr. Gora Fuji na Japonskem in Gora Jade na Tajvanu. Kako lahko uporabimo te vrtince za planetarno osvoboditev in osebni duhovni napredek?

Cobra: Te lokacije imajo zelo močno duhovno energijo. Če se lahko odpravite na obisk teh krajev, lahko doživite duhovno poživitev. Če ne morete fizično tja, se lahko med vašimi meditacijami povežete s temi kraji in tudi tako doživite nekaj te poživitve.

Jedi: Ok in kako bodo ti vrtinci delovali prihodnje leto, ko bomo vstopili v Dobo Vodnarja?

Cobra: Aktivnost v celotnem planetarnem omrežju in predvsem v teh vrtincih se bo močno povečala, torej Sile Luči bodo poslale veliko več Svetlobe skozi vso svetlobno omrežje [in] skozi vse te vrtince. To bo zagotovo pospešilo proces osvoboditve za ves planet.

 

4. del: 2021

Jedi: Ok, dobro. Sledi 4. del, ki se vrti okoli prihodnjega leta 2021. Naše prvo vprašanje je, ali bodo nastopile kakšne pomembne astrološke konfiguracije v zvezi s planetarno osvoboditvijo leta 2021?

Cobra: Da, bodo in o njih bom najverjetneje govoril po naši meditaciji, če bomo dosegli kritično število sodelujočih.

Jedi: Boste o njih govorili pred pomladjo 2021?

Cobra: Ja, ja.

Jedi: Ok, hvala. Če se želimo na Dogodek pripraviti tako, da zakopamo Čintamani kamne, ali bi predlagali kakšen poseben kraj za to?

Cobra: Uporabiti morate svoje notranje vodstvo in poiskati najboljše mesto, kamor boste vodeni, ker vas bodo vodili; če bo del vaše naloge zakopavanje Čintamani kamnov, boste vodeni tja, kamor morate iti.

Jedi: Ok, naprej: če se Dogodek zgodi naslednje leto ali celo v prihodnjih tednih, ali nam lahko posredujete navodila za meditacijo z Vijoličnim Plamenom, ki jo lahko vsakdo izvaja ob trenutku Dogodka?

Cobra: Zelo malo verjetno je, da bi se Dogodek zgodil v naslednjih nekaj tednih, če pa želite uporabiti Vijolični Plamen, si lahko preprosto predstavljate Vijolični Plamen, ki prihaja z neba, gre skozi vaša energetska polja, skozi vaša fizična telesa, vaše čustveno telo, vaš um in očisti vse, kar mora biti očiščeno in odneseno v zemljo, do središča Zemlje. To lahko kar naprej uporabljate, še posebej, kadar so energije zelo intenzivne. Seveda vam lahko ob trenutku Dogodka to pomaga pri čiščenju in odstranjevanju vsega, kar je treba energijsko odstraniti.

Jedi: Oh, zelo dobra navodila. Ok, naprej: Lahko se zgodi, da se Dogodek zgodi ob polnoči za ljudi v Aziji ali v ZDA. Ali lahko kaj pripravimo v primeru, da se blisk Dogodka na naših lokacijah zgodi ob polnoči?

Cobra: Ni pomembno, kdaj se Dogodek zgodi, kdaj bo natančna ura Dogodka. Kadarkoli se že zgodi, boste tako ali drugače pripravljeni. Če boste morda spali, se lahko zbudite. Kadarkoli se bo to že zgodilo, boste v koraku s svojim notranjim vodstvom in z vami bo vse v redu.

Jedi: Ok, naprej: spodbujali ste nas, da po vsem svetu lepimo nalepke Rože Življenja. Kakšen je trenutni rezultat te dejavnosti?

Cobra: To je lepo potekalo in ljudi bi spodbudil, naj nadaljujejo v skladu s svojim vodenjem seveda.

Jedi: Ok, torej ali naslednje leto še naprej lepimo nalepke?

Cobra: Da.

Jedi: Ok, naprej: pandemija koronavirusa je do neke mere presenetila sile Luči. Ali sile Luči v prihodnjih mesecih pričakujejo še več poskusov temnih sil pri preprečevanju manifestacije pozitivne časovnice Povzdignjenja?

Cobra: Da, seveda, temne sile vedno poskušajo zmotiti tok časovnic in to bodo še naprej počele, sile Luči pa bodo to odbijale kolikor se bo le dalo.

Jedi: Ok. Ali bi lahko mi kot prebivalstvo na površju planeta kaj naredili, s čimer bi jim to preprečili?

Cobra: Da, seveda, to bi bilo to teoretično mogoče, če bi se ljudje bolj poenotili.

Jedi: Ok, naprej: če se cepivo proti koronavirusu pojavi na trgu prihodnje leto, ali lahko Sile Luči zagotovijo, da se znotraj cepiva ne nahaja človeški sledilni čip ali nevarna biotehnologija?

Cobra: Ok, čip… v cepivu, ki se bo kmalu pojavilo na trgu, ni nobenih biočipov ali sledilnih čipov, so pa kemikalije, ki bi lahko škodovale človeku.

Jedi: Ok, naprej: kako bosta ustava ZDA in Deklaracija o neodvisnosti vplivali na svet v prihodnjih mesecih?

Cobra: Več zavesti, ko obstaja o ustavi ZDA in o tem, kako jo je mogoče izvajati, bolj se lahko zagotovi, da se bo proces tranzicije, ki se dogaja v ZDA, nadaljeval na legalen, zakonit način in v skladu z višjim namenom. Na volitvah v ZDA je prišlo do obsežne goljufije in to goljufijo je treba razkriti ter pravilno obravnavati. Ustava Združenih držav in Deklaracija o neodvisnosti sta dva dokumenta, ki lahko pri tem procesu pomagata kot orodji.

Jedi: Ok, naprej: če skupine Himera in Drakoncev v letu 2021 ne bo mogoče popolnoma odstraniti, ali bo Izvor pretvoril preostale temne entitete z bliskom Dogodka?

Cobra: Torej, ko se Dogodek zgodi, bo Izvor pretvoril oz. bi rekel, očistil in odstranil vse preostale temne entitete ob trenutku bliska Dogodka.

Jedi: Ok, naprej: Ali Zmaji pričakujejo razbremenitev napetosti med Kitajsko in Tajvanom po predsedniški inavguraciji ZDA?

Cobra: Ok, sile Luči in Zmaji delajo vse, kar je v njihovi moči, da bi tam stabilizirale razmere. Zadeva še ni popolnoma stabilizirana. To ni povezano samo z volitvami v ZDA, to je povezano z globalnimi geopolitičnimi razmerami, z načrti temnih sil za njihovo lastno različico ponastavitve. Seveda se njihova... temna različica ponastavitve ne bo zgodila, vendar počnejo vse, kar lahko, da bi nas čim bolj približali tej temni časovnici in konflikt med Kitajsko in Tajvanom je del njihovih načrtov. Torej, sile Luči se spoprijemajo s to situacijo in jo poskušajo čim bolj stabilizirati.

Jedi: Ok, krasno. Hvala silam Luči. Naprej: ali sile Luči še vedno načrtujejo uporabiti kriptovaluto Ripple10?

Cobra: Ne, ne več.

Jedi: Ok, super. Naprej: astrološko gledano, ali se Doba Vodnarja začne 21. decembra letos in konča leta 2043?

Cobra: Ne, Doba Vodnarja je pravzaprav proces, gre za proces prehoda med Dobo Rib in Dobo Vodnarja, to je pravzaprav postopen proces. Letošnji 21. december je le eden izmed pomembnejših datumov tranzicije, toda za našo planetarno situacijo je to ključni datum, za katerega lahko rečemo, da bodo energije Vodnarja dovolj močne, da bodo pomagale planetarni osvoboditvi in ​​nas vodile do našega končnega cilja, do same osvoboditve. To, kar se bo končalo leta 2043 bo to, da bodo vsi glavni planeti in asteroidi, ki so prej bili v Vodnarju, zapustili to vodnarjevo polje, mi pa bomo tako daleč presegli naše trenutno evolucijsko stanje, da bo vse skupaj povsem drugačna situacija.

Jedi: Ok, dobro. Naprej: ali so tiste države, v katerih je pokopanih veliko Čintamani kamnov ter so nameščene tahionske11 komore, varnejše za življenje ljudi v prihodnjih letih?

Cobra: Da, v veliki meri. To sicer ni absolutna zaščita, je pa dokaj dobra zaščita pred vso temo, ki so jo ljudje že doživeli; mnoge tajfune, številne vremenske situacije in močne nevihte so tahionska polja in polja Čintamani kamnov že odbila proč od mnogih držav, to bi bil samo en primer.

Jedi: Ok, krasno. Naprej: ker se je številne grožnje temnih sil že odpravilo, ali nameravajo sile Luči sprožiti popolno razkritje pred Dogodkom?

Cobra: Popolno razkritje se bo zgodilo samo ob trenutku dogodka.

Jedi: V redu, naprej: ali je možno, da se Dogodek zgodi pred koncem pandemije?

Cobra: Da, možno je.

Jedi: Dobro, naprej: kakšno nalogo lahko delavci na površju planeta opravijo naslednje leto v smislu projekta Nove Atlantide?

Cobra: Ok, leta 2021 bo prišlo do ogromne ponovne aktivacije planetarnega svetlobnega omrežja, ki bo vključevala številne vrtince in silnice12. V začetku prihodnjega leta bodo prebivalstvu na površju planeta o tem morda dana nekatera navodila, tega sicer ne morem obljubiti, vendar je dokaj verjetno, da se bo to zgodilo.

Jedi: Ok. Zadnje vprašanje ni vprašanje. Ob koncu tega intervjuja prosim podajte poslušalcem nekaj spodbudnih besed in nasvetov, da bomo lahko prebrodili to zadnjo bitko. Hvala, Cobra.

Cobra: Da. Ta zadnja bitka je zelo intenzivna, za nekatere izmed nas je bila kruta in brutalna, toda zdaj smo... preživeli smo leto 2020. To je bilo zelo čudno leto mnogih, mnogih, mnogih nepričakovanih stvari. Zdaj smo tik pred ogromno preobrazbo, kjer se bodo zgodile pomembne astrološke spremembe, ki bodo prinesle veliko, veliko novih energij, ki bodo Sile Luči približale površju planeta in to se bo čutilo. Potem se lahko stvari končno začnejo spreminjati tudi na fizični planjavi, zato bi vse pozval, naj sodelujejo pri naši meditaciji in nam pomagajo, da 21. decembra v trenutku velike konjunkcije zasidramo čim več Svetlobe. Zatem lahko v naslednjem letu naredimo velike, velike kvantne korake k našemu končnemu cilju. Torej Zmaga Luči!

Jedi: Zmaga Luči!

Hoshino: Hvala Cobra, Zmaga Luči! 

 

---- Konec prepisa ----

 

Zmaga Luči!

-----------------------------------------------------------------------

O tem blogu:

 

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Finalna aktivacija Dobe Vodnarja:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/11/zadnja-aktivacija-dobe-vodnarja-dne-21.html

Meditacija Rože Življenja ob 14:00 uri in na vsake štiri ure ter tudi kolikor pogosto je le možno:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2019/09/meditacija-roze-zivljenja-na-vsake-4-ure.html

Meditacija proti zrežiranemu drugemu valu zapiranja območij, vsak dan ob 22:30 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/09/meditacija-za-nevtralizacijo.html

Meditacija za konec koronavirusa:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditacija-za-konec-koronavirusa-ob.html

Meditacija za zaustavitev globalnega izbruha koronavirusa na vsake štiri ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/01/nujno-meditacija-za-zaustavitev.html

Meditacija za zaustavitev izbruha Koronavirusa v Italiji na vsake štiri ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/02/nujno-meditacija-za-zaustavitev-izbruha.html

Meditacija za nujne primere ob 15:00 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditacija-preboja-ob-1500-uri-in.html

Meditacija z Boginjo 15:30 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditacija-boginje-ob-1530-uri-med.html

Meditacija za konec koronavirusa ob 16:00 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditacija-za-konec-koronavirusa-v.html

Meditacija Budičnih stolpov ob 16:30 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/10/dnevna-meditacija-budicnih-stolpov-ob.html

Meditacija s Kozmično Centralno Raso 16:45 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2019/02/meditacija-s-kozmicno-centralno-raso.html

Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/p/aktualne-meditacije.html

 

Donacije skladu Radi Imamo Množične Meditacije

V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi izredno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:

paypal.me/WeLoveMassMedis 

Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.

 

Skupina zdravljenja Radi Imamo Množične Meditacije 

Vabljeni ste se pridružiti naši skupini zdravljenja, v kateri lahko zdravilce z vsega sveta prosite za zdravljenje. Iščemo tudi kvalificirane zdravilce, da se pridružijo tej skupini v pomoč ljudem, ki potrebujejo zdravljenje.

https://www.facebook.com/groups/672169430262119

 

Opombe prevajalke:

1 toplet delec – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz zgornjih (top - t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o zgornjih (top - t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).

2 skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.

3 duša dvojčica (angl. twin soul) oz. plamen dvojček/ica (angl. twin flame) – oseba (duša), s katero ste skupaj izšli iz Izvora in imata 100% ujemanje. Vsaka oseba ima enega plamen dvojčka/ico. Plamen dvojčka/ico oz. dušo dvojčico ne smemo enačiti s sorodno dušo. Vsaka oseba ima več sorodnih duš. Sorodne duše imajo 90% ujemanje in so del dušne družine, ki je skupaj izšla iz Izvora.

4 Mojstri Modrosti (ang. Ascended Masters) Povzdignjeni  Mojstri  Modrosti so duše, ki so pridobile mojstrstvo skozi mnoga zemeljska življenja, da bi vodile človeštvo in iz višjih nivojev predstavile (oznanjale) načrt povzdignjenja. Na internetu boste v slovenščini poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension (Ascended Masters).

5 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

6 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

7 Mjolnir – kladivo skandinavskega boga Thora, s katerim je lahko ustvarjal tornade, nevihte, strele, sicer pa je to tehnologija 5D Cliffordovega torusa, ki se ga projicira v 4D in 3D.  Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Thor in https://en.wikipedia.org/wiki/Thor.

8 Čintamani kamni ali Safordit – Tektit  čudovite vijoličasto rjave barve. Prihaja s planeta, ki kroži okoli zvezde Sirij. Safordite najdemo samo na eni lokaciji blizu mesta Saford v Arizoni. Izmed vseh Tektitov je to kamen z najvišjo vibracijsko frekvenco. Safordit pomaga pri raztapljanju vsadkov, vcepljenih miselnih vzorcev iz časa Atlantide. Raztaplja vse miselne vzorce in čustvene blokade ter nas povezuje z zavestjo kozmične ljubezni in božanske milosti. V podzemnem kraljestvu Šambale je Safordit poznan po imenu Činta Mani. Več na: http://www.moldavit.si/safordit.

9 Nadjata v Devici ali krajevna nadjata – množična koncentracija galaksij, ki vsebuje jato v Devici in krajevno skupino (oz. lokalno jato galaksij) - slednja vsebuje galaksiji Mlečno cesto in Andromedo. V nadjati v Devici premera 33 megaparsekov (110 milijonov svetlobnih let) se nahaja vsaj 100 galaktičnih skupin in jat. Nadjata v Devici je ena izmed okoli 10-ih milijonov nadjat v vidnem vesolju ter je del kompleksa nadjat v Ribah-Kitu oz. galaktičnega vlakna (galaktičnega filamenta). Študija iz leta 2014 razkriva, da je nadjata v Devici le del še večje nadjate, imenovane Laniakea (havajsko: neizmerljiva nebesa). Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Virgo_Supercluster.

10 kriptovaluta Ripple (protokol plačila): sistem bruto poravnave v realnem času, omrežje za menjavo valut in nakazila, ki ga je ustvarilo podjetje Ripple Labs Inc., ameriško tehnološko podjetje. Ripple, ki je izšel leta 2012, je zgrajen na distribuiranem odprtokodnem protokolu in podpira žetone, ki predstavljajo knjižno valuto, kriptovaluto, blago ali druge enote vrednosti, kot so pogoste letalske milje ali mobilne minute. Ripple naj bi omogočil "varne, takojšnje in skoraj brezplačne globalne finančne transakcije katere koli velikosti brez povračil." Glavna knjiga uporablja domačo kriptovaluto, znano kot XRP. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Ripple_(payment_protocol).

11 tahioni – sub-atomski delci, ki vsebujejo celoten spekter spiritualne Svetlobe. To so bili prvi delci, ki jih je ustvaril Vir/Stvarnik v samem začetku tega vesolja, zato so direktna povezava z Virom in oddajajo pravi originalni načrt stvarstva. To vključuje originalen načrt o vsakem izmed nas, od naše duše (ki je del Vira). Tahioni zmeraj obstajajo istočasno na vseh ravninah, fizični, eterični, astralni, itd. Svetloba nosi informacije, resnico in ko posedujemo pravilne informacije, se lahko naše celotno bitje, vsa naša telesa (fizično, astralno, itd.) ponovno uskladijo s to resnico. Torej tahioni lahko začnejo zdravljenje katerekoli bolezni na fizičnem, mentalnem, čustvenem itd. nivoju.

12 silnice oz. Zmajeve črte ali energetske linije (ang. ley lines) – energetsko ''ožilje'' (omrežje) planeta Zemlje. Omrežju zmajevih črt pravimo geometrijsko pravilni matrici energijsko-informacijskih silnic, ki pravzaprav omogočajo življenje na Zemlji. To so podzemeljski energetski kanali, po kate­rih tečejo energije v različnih globinah zemeljske skorje in so različnih dimenzij. Pogosto ta energija prodre na površino zemlje; mesta, na katerih se to zgodi, se imenujejo akupunkturne točke zemlje, če pa je izhod energij na presečiščih večjih ener­getskih kanalov, govorimo o mestih moči. (Delno povzeto po besedilu Energetske točke, Metod Čufar, Jesenice, junij 2010)

Komentarji