Dnevna meditacija ob 20:30 uri za ohranjanje Ghislaine Maxwell žive do njenega pričevanja

Ghislaine Maxwell, ki je dolgoletna zaupnica Jeffreya Epsteina, so v četrtek, 02. 07. 2020 aretirali. Kar nekaj Epsteinovih žrtev je Maxwellovo opisalo kot njegovo glavno delovalko, ki je novačila in vzpostavljala stike z mladimi dekleti, ki so bile kasneje zlorabljene.



Obtožena je bila več kaznivih dejanj, vključno z zavajanjem deklet, tudi 14-letnic, da so se zapletle v nelegalne spolne odnose z Epsteinom med leti 1994 in 1997. Obtožili so jo tudi krive zaprisege, saj je preiskovalcem lagala o njenih kaznivih dejanjih med prejšnjem zasliševanju.   


Trenutno je Maxwellova pridržana v metropolitanskem priporu v Brooklynu. 


Toda še vedno obstaja možnost, da bi jo umorili in tako utišali, tako kot so lansko leto storili z Epsteinom.


Zato so nas sile Luči prosile, da izvajamo dnevno meditacijo za zaščito Maxvellove pred komerkoli, ki bi jo želel ubiti, zato da lahko priča in izpostavi zločine Epsteina ter drugih velikih zlorabnikov otrokov. To bo zelo pomagalo pri napredovanju popolnega razkritja.  

To meditacijo bomo izvajali vsak dan ob 20:30 uri. To meditacijo lahko izvajate tudi kolikor pogostokrat le želite.

Čas izvajanja te meditacije v vašem lokalnem časovnem pasu lahko preverite na spodnji povezavi:  


Spodnja preglednica prikazuje čase meditacije v določenih časovnih pasovih:

Čas
Časovni pas
Mesto
8:30
HST
Honolulu
11:30
PDT
Los Angeles
12:30
MDT
Denver
13:30
CDT
Čikago
14:30
EDT
New York
15:30
BRT
Rio de Janeiro
18:30
UTC
Reykjavik
19:30
BST
London
20:30
CEST
Ljubljana
20:30
EET
Kairo
21:30
MSK
Moskva
naslednji dan
01:30
ICT
Bangkok
02:30
CST
Tajpej
03:30
JST
Tokio
04:30
AEST
Sydney
06:30
NZST
Auckland

Tu je tabela, ki prikazuje čase meditacije za veliko različnih mest:   


Za to meditacijo je tu dogodek na Facebooku:


Tu je pa francoski dogodek na Facebooku:

https://www.facebook.com/events/712256796009573

Tu je povezava do seznama vodenih zvočnih meditacij na Youtubu:  

https://bit.ly/2BN4Qh3

Vodena meditacija v slovenščini:

Vodene zvočne meditacije bodo objavljene tukaj, ko bodo na voljo.  

Navodila (predlagani čas meditiranja je 15 minut):

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite svoj namen uporabe te meditacije kot orodja za zaščito Maxwellove, zato da lahko priča in izpostavi zločine Epsteina ter drugih velikih storilcev otroških zlorab.

3. Sedaj pokličite Vijolični Plamen iz njegovega primarnega Izvora, da med in po meditaciji ustvari zaščitni krog okoli vas. Prosite ga, naj pretvori vse, kar ne služi Svetlobi.

4. Predstavljajte si izžarevanje stebra briljantne bele Svetlobe iz Kozmičnega Centralnega Sonca1. Nato si predstavljajte, kako se ta Svetloba porazdeli in potuje do Centralnih Sonc vseh galaksij tega vesolja. Zatem si predstavljajte, kako ta Svetloba vstopi skozi naše Galaktično Centralno Sonce2 ter potuje po naši galaksiji. Predstavljajte si, kako ta Svetloba potem vstopi v naše Osončje ter potuje skozi vsa bitja Luči našega Sončnega sistema, nato ta Svetloba potuje skozi vsa bitja na planetu Zemlji ter potuje tudi preko vašega telesa do središča Zemlje.

5. Predstavljajte si, kako se steber briljantne bele Svetlobe spušča v Maxwellovo in ščiti njeno fizično telo pred vsemi poskusi umora.

6. Sedaj si predstavljajte si, kako vijolični plamen zaobjame Maxwellovo, jo ščiti pred vsemi nevarnostmi, zato da lahko priča in izpostavi zločine Epsteina ter drugih velikih storilcev otroških zlorab.


Zmaga Luči!

-----------------------------------------------------------------------

O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija za konec koronavirusa:


Meditacija za zaustavitev globalnega izbruha koronavirusa na vsake štiri ure:


Meditacija za zaustavitev izbruha Koronavirusa v Italiji na vsake štiri ure:


Meditacija Rože Življenja ob 14:00 uri in na vsake štiri ure ter tudi kolikor pogosto je le možno:


Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:


Meditacija z Boginjo 16:30 uri:


Meditacija za konec koronavirusa ob 17:00 uri:


Meditacija s Kozmično Centralno Raso 17:15 uri:


Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:


Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:



Donacije skladu Radi Imamo Množične Meditacije

V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.


Skupina zdravljenja Radi Imamo Množične Meditacije  

Vabljeni ste se pridružiti naši skupini zdravljenja, v kateri lahko zdravilce z vsega sveta prosite za zdravljenje. Iščemo tudi kvalificirane zdravilce, da se pridružijo tej skupini v pomoč ljudem, ki potrebujejo zdravljenje.




Opombe prevajalke:

1 Kozmično Centralno Sonce – nebesno telo, ki se nahaja približno v središču vesolja. Kozmično Centralno Sonce je povezano z vsemi Galaktičnimi Centralnimi Sonci (z vsemi galaksijami) v vesolju.

2 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Komentarji