Sveže novice o meditaciji za zaustavljanje koronavirusa


Od začetka leta 2020 smo na vsake 4 ure gostili meditacijo za zaustavljanje globalnega širjenja koronavirusa.


Prav tako smo od konca Februarja gostili podobno meditacijo za zaustavljanje širjenja koronavirusa v Italiji.





Zaradi ogromnega uspeha naše meditacije za konec koronavirusa, ki je potekala 04. oz. 05. 04. 2020, je bila ta pandemija v veliki meri omejena.



Po poročanju Cobre se je hitrost širjenja zmanjšala za vsaj mesec in pol. Brez meditacije 04. oz. 05. aprila, bi imeli do sedaj že na desetine milijonov potrjenih primerov.  


Poleg tega so Plejadačani sporočili, da pričakujejo, da bo virus do konca leta izumrl sam od sebe, ker ne bo uspel najti novih gostiteljev, ki še niso razvili imunosti.

Ta proces lahko pomagamo pospešiti z izvajanjem meditacije za globalno zaustavljanje koronavirusa ob 4-urnih intervalih ob sledečih časih:

  • ob 03:00 uri
  • ob 07:00 uri
  • ob 11:00 uri
  • ob 15:00 uri
  • ob 19:00 uri
  • ob 23:00 uri
Spodnja tabela prikazuje čase intervalov meditacije v določenih časovnih pasovih:




prejšnji dan
dejanski dan
naslednji

Časovni pas
Mesto
#1
#2
#3
#4
#5
#6
HST
Honolulu
15:00
19:00
23:00
03:00
07:00
11:00
PDT
Los Angeles
18:00
22:00
02:00
06:00
10:00
14:00
MDT
Denver
19:00
23:00
03:00
07:00
11:00
15:00
CDT
Čikago
20:00
00:00
04:00
08:00
12:00
16:00
EDT
New York
21:00
01:00
05:00
09:00
13:00
17:00
BRT
Rio de Janeiro
22:00
02:00
06:00
10:00
14:00
18:00
UTC
Reykjavik
01:00
05:00
09:00
13:00
17:00
21:00
BST
London
02:00
06:00
10:00
14:00
18:00
22:00
CEST
Paris
03:00
07:00
11:00
15:00
19:00
23:00
EET
Kairo
03:00
07:00
11:00
15:00
19:00
23:00
MSK
Moskva
04:00
08:00
12:00
16:00
20:00
00:00
ICT
Bangkok
08:00
12:00
16:00
20:00
00:00
04:00
CST
Tajpej
09:00
13:00
17:00
21:00
01:00
05:00
JST
Tokio
10:00
14:00
18:00
22:00
02:00
06:00
AEST
Sydney
11:00
15:00
19:00
23:00
03:00
07:00
NZST
Auckland
13:00
17:00
21:00
01:00
05:00
09:00

Ta proces lahko pospešimo tudi z nadaljevanjem meditacije za konec koronavirusa, ki poteka vsako nedeljo ob 17:00 uri ter tudi na vsake 4 ure.  

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditacija-za-konec-koronavirusa-ob.html

Če ste tako vodeni, lahko nadaljujete z meditacijo za zaustavljanje koronavirusa v Italiji, ki prav tako poteka na vsake 4 ure.

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/02/nujno-meditacija-za-zaustavitev-izbruha.html

Za to meditacijo je tu dogodek na Facebooku:


Na voljo je tudi nova vodena meditacija:


Tu pa je seznam predvajanj vodenih meditacij v različnih jezikih na Youtubu (seznam bomo posodabljali korak za korakom):


(Snemanje meditacije v slovenščini je v teku)

Spodaj so posodobljena navodila (predlagani čas meditiranja je 15 minut):

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite svoj namen uporabe te meditacije kot orodja za zaustavitev širjenja koronavirusa ter za odstranitev tega virusa s površja planeta.

3. Pokličite Vijolični Plamen iz njegovega primarnega Izvora, da med in po meditaciji ustvari zaščitni krog okoli vas. Prosite ga, naj pretvori vse, kar ne služi Svetlobi.

4. Predstavljajte si izžarevanje stebra briljantne bele Svetlobe iz Kozmičnega Centralnega Sonca1, ki se nato porazdeli in potuje do vseh Centralnih Sonc vseh galaksij tega vesolja. Zatem si predstavljajte, kako ta Svetloba vstopi skozi naše Galaktično Centralno Sonce2 ter potuje po naši galaksiji, potem pa vstopi v naše Osončje ter potuje skozi vsa bitja Luči našega Sončnega sistema, nato pa ta Svetloba potuje skozi vsa bitja na planetu Zemlji ter potuje tudi preko vašega telesa do središča Zemlje.

5. Predstavljajte si, kako beli ogenj AN prečiščuje vse ljudi in lokacije, ki so jih zajeli izbruhi koronavirusa, še posebej Združene države, Brazilijo, Indijo, Rusijo in Južno Afriko.

6. Predstavljajte si, kako vijolični plamen prečiščuje vso primarno anomalijo3, ki podpira viruse in si še predstavljajte, kako prečiščuje vse Arhonte, Drakonce, Reptile in ostale entitete. Predstavljajte si, kako se virus preneha širiti ter kako se ga odstrani s površja planeta.

7. Predstavljajte si, kako vsi ljudje, okuženi s tem virusom, popolnoma ozdravijo.

Zmaga Luči!



----------------------------------------------------------

O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija za konec koronavirusa:


Meditacija za zaustavitev globalnega izbruha koronavirusa na vsake štiri ure:


Meditacija za zaustavitev izbruha Koronavirusa v Italiji na vsake štiri ure:


Meditacija Rože Življenja ob 14:00 uri in na vsake štiri ure ter tudi kolikor pogosto je le možno:


Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:


Meditacija z Boginjo 16:30 uri:


Meditacija za konec koronavirusa ob 17:00 uri:


Meditacija s Kozmično Centralno Raso 17:15 uri:


Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:


Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:



Donacije skladu Radi Imamo Množične Meditacije

V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.


Skupina zdravljenja Radi Imamo Množične Meditacije  

Vabljeni ste se pridružiti naši skupini zdravljenja, v kateri lahko zdravilce z vsega sveta prosite za zdravljenje. Iščemo tudi kvalificirane zdravilce, da se pridružijo tej skupini v pomoč ljudem, ki potrebujejo zdravljenje.


Opombe prevajalke:

Kozmično Centralno Sonce – nebesno telo, ki se nahaja približno v središču vesolja. Kozmično Centralno Sonce je povezano z vsemi Galaktičnimi Centralnimi Sonci (z vsemi galaksijami) v vesolju.

Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

3 Primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

Komentarji