Meditacija ob Luninem mrku dne 05. 07. 2020 ob 06:29 uriV nedeljo, 05. 07. 2020 bo nastopil polsenčni Lunin mrk. Ta mrk bo viden s celotne Severne kot tudi Južne Amerike, vzhodnega Pacifika, zahodnega Atlantika in skrajne zahodne Afrike.


Z vidika astrologije bo glavni planetarni vpliv Luninega mrka prišel z Merkurja in Urana, poleg tega bo ta vpliv pozitiven. Lahko pride do pozitivnih sprememb, novih odkritij in razburljivih novic.


To priložnost bi radi izkoristili za meditacijo, ki bo potekala natanko ob trenutku maksimalnega Luninega mrka v nedeljo, 05. 07. 2020 ob 06:29 uri. 

Čas meditacije v vašem lokalnem časovnem pasu lahko poiščete na spodnji povezavi.


Za to meditacijo je tu povezava do dogodka na Facebooku:


Tu je seznam predvajanj vodenih meditacij na Youtubu:  

https://bit.ly/3in2KFb

Vodena meditacija v slovenščini:

Navodila (predlagani čas meditiranja je 20 min):

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite svoj namen uporabe te meditacije kot orodja za pospeševanje procesa Povzdignjenja za planet Zemljo in njene prebivalce.

3. Sedaj pokličite Vijolični Plamen iz njegovega primarnega Izvora, da med in po meditaciji ustvari zaščitni krog okoli vas. Prosite ga, naj pretvori vse, kar ne služi Svetlobi.

4. Predstavljajte si izžarevanje stebra briljantne bele Svetlobe iz Kozmičnega Centralnega Sonca1. Nato si predstavljajte, kako se ta Svetloba porazdeli in potuje do vseh Centralnih Sonc vseh galaksij tega vesolja. Zatem si predstavljajte, kako ta Svetloba vstopi skozi naše Galaktično Centralno Sonce2 nato potuje skozi plejadska zvezdna vrata v zvezdi Alkijona3, potem potuje skozi sirijska4 zvezdna vrata, zatem pa ta Svetloba vstopi v naše Osončje ter potuje skozi vsa bitja Luči našega Sončnega sistema, nato ta Svetloba potuje skozi vsa bitja na planetu Zemlji ter potuje tudi preko vašega telesa do središča Zemlje.

5. Predstavljajte si, kako Vijolični Plamen prečiščuje vsa človeška bitja na Zemljinem površju, jih osvobaja vsega programiranja, nadzora in zatiranja. Predstavljajte si, kako je iz človeštva odstranjeno vso negativno vedenje ter programiranje misli s strani temnih sil in si še predstavljajte, kako se vsi vsadki, ki so bili vstavljeni v populacijo na površju planeta, popolnoma raztopijo.  

6. Predstavljajte si, kako vse fizične skupine Sestrstev Vrtnic ter delavci in bojevniki Luči z vsega sveta, harmonično sodelujejo na poti planetarne osvoboditve.  

7. Predstavljajte si začetek novega, velikega kozmičnega cikla dobe Vodnarja, ki bo vsem bitjem na Zemlji prinesel čisto Svetlobo, Ljubezen in Srečo.


Zmaga Luči!


-----------------------------------------------------------------------

O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija za konec koronavirusa:


Meditacija za zaustavitev globalnega izbruha koronavirusa na vsake štiri ure:


Meditacija za zaustavitev izbruha Koronavirusa v Italiji na vsake štiri ure:


Meditacija Rože Življenja ob 14:00 uri in na vsake štiri ure ter tudi kolikor pogosto je le možno:


Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:


Meditacija z Boginjo 16:30 uri:


Meditacija za konec koronavirusa ob 17:00 uri:


Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:


Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:Donacije skladu Radi Imamo Množične Meditacije

V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi izredno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.


Skupina zdravljenja Radi Imamo Množične Meditacije  

Vabljeni ste se pridružiti naši skupini zdravljenja, v kateri lahko zdravilce z vsega sveta prosite za zdravljenje. Iščemo tudi kvalificirane zdravilce, da se pridružijo tej skupini v pomoč ljudem, ki potrebujejo zdravljenje.Opombi prevajalke:

1 Kozmično Centralno Sonce – nebesno telo, ki se nahaja približno v središču vesolja. Kozmično Centralno Sonce je povezano z vsemi Galaktičnimi Centralnimi Sonci (z vsemi galaksijami) v vesolju.
2 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

3 Alkijona (η Bika (η Tau, Eta Tauri)) – večzvezdni sistem v ozvezdju Bika. Od Sonca je oddaljena približno 440 svetlobnh let ter je najsvetlejša zvezda v zvezdni kopici Plejade (Gostosevci). Ime izvira iz grške mitologije in sicer je ena izmed sedmih hčera Atlasa in Plejone, znanih kot Plejade. Osrednja zvezda, Alkijona A, sestoji iz treh komponent: najsvetlejša zvezda je belo-modra velikanka tipa B ter je podobna mnogih drugim zvezdam tipa B v kopici Plejad. Njena navidezna amgnituda je +2.87 (absolutna magnituda= -2.39), njen radij pa je skoraj 10-krat večji od Sonca. Njena temperatura znaša približno 13.000 K, s čimer je 2.400-krat svetlejša od Sonca. Kot mnoge zvezde tipa B, se Alkijona vrti okoli svoje osi s 149 km na sekundo, zaradi česar v njeni orbiti okoli ekvatorja izhaja plinasti disk. Najbližja spremljevalka ima zelo nizko maso, obkroži pa jo v le malo več kot 4-ih dneh. Druga zvezda ima približno polovično maso Alkijone A, od nje pa se nahaja na približno enaki razdalji kot Jupiter od Sonca, ter jo obkroži v približno 830 dneh. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Alcyone_(star).

4 Sirij (α  Velikega Psa (α CMa, α Canis Majoris)) – najsvetlejša zvezda na Zemljinem nočnem nebu. Od Osončja je oddaljen 8,6 svetlobnega leta. S prostim očesom ga vidimo kot eno zvezdo, a je pravzaprav dvozvezdje, ki ga sestavljata zvezda glavnega niza Sirij A in njen šibak spremljevalec, bela pritlikavka Sirij B. Slednji je ena najmasivnejših znanih belih pritlikavk z 98 % mase našega Sonca, katere prostornina pa ne presega Zemljine. Njuna medsebojna razdalja niha med 8,2 in 31,5 AU. (Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Sirij).

Komentarji