Opomnik za meditaciji ob polni Luni in mednarodne seanse zdravljenj na daljavo med 11. in 13. 08. 2022

Tu je opomnik za seanse zdravljenj na daljavo in meditacijo ob polni Luni, ki se bodo odvile med 11. in 13. avgustom 2022 ter za mesečno meditacijo Božanske intervencije 12. avgusta 2022 ob 03:35 uri.

Mesečne mednarodne seanse zdravljenj na daljavo z Mojstri Modrosti1 in zdravilnimi zvezdnimi žarki

Ob vsaki polni Luni Mednarodna Skupina Zlate Dobe ter uradna japonska ekipa Pripravimo se na Spremembo organizirata seanse zdravljenj na daljavo, ki lahko ljudem širom sveta pomagajo pri zdravljenju njihovega notranjega bitja in misli. To je darilo, ki ga vsem podarjajo brezplačno.

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/08/zdravljenje-na-daljavo-z-mojstri.html

Ob tokratni prihajajoči polni Luni se bodo ob sledečih časih odvile tri seanse zdravljenja na daljavo: 

Prvi dan: četrtek, 11. 08. 2022 od 16:00 do 16:30 ure. 

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=%5BFirst+Day%5D+Monthly+Ascended+Masters+and+Stellar+Healing+Rays+Remote+Healing+on+August+11th&iso=20220811T14&p1=1440&am=30

Povezava: https://youtu.be/rv9A1RyOq1Q

Drugi dan: petek, 12. 08. 2022 od 16:00 do 16:30 ure.

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=%5BSecond+Day%5D+Monthly+Ascended+Masters+and+Stellar+Healing+Rays+Remote+Healing+on+August+12th&iso=20220812T14&p1=1440&am=30

Povezava: https://youtu.be/bWtc6hsvbjM

Tretji dan: sobota, 13. 08. 2022 od 16:00 do 16:30 ure.

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=%5BThird+Day%5D+Monthly+Ascended+Masters+and+Stellar+Healing+Rays+Remote+Healing+on+August+13th&iso=20220813T14&p1=1440&am=30

Povezava: https://youtu.be/pXzg2Fcq56I

Ob zgoraj navedenih časih lahko obiščete njihov Youtube kanal (spodnja povezava) ter se udeležite njihovega zdravljenja na daljavo.

https://www.youtube.com/channel/UCUXWdUM-4nolUoUYxv223MA

Brez zadržkov se udeležite katerekoli ali pa vseh treh seans.

Za seanse zdravljenja na daljavo je tu naš dogodek na Facebooku:

https://www.facebook.com/events/1049268722473301

Na sledečih videih lahko izveste več o teh seansah zdravljenj na daljavo:

https://youtu.be/peh4j2kQm0s 

Za več informacij o tem zdravljenju na daljavo prosimo obiščite tudi spodnjo povezavo do spletne strani Mednarodne skupine Zlate dobe:

https://www.golden-ages.org/2016/12/23/monthly-ascended-masters-stellar-healing-rays-remote-healing/

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/01/mesecno-zdravljenje-na-daljavo-z.html

 

Meditacija Božanske intervencije v petek, 12. 08. 2022 ob 03:35 uri

Da bi ohranili zagon, so Sile Luči prosile, da naj vsi tisti, ki so tako vodeni, izvajajo meditacijo Božanske intervencije enkrat mesečno natanko ob trenutku polne Lune. To bo neizmerno pomagalo portalom Svetlobe, da ostanejo odprta ter da se bo krepilo svetlobno omrežje po planetu. 

Če se niste, lahko še vedno podpišete peticijo:

https://www.change.org/p/the-awakened-population-planetary-liberation-now

Točen začetek meditacije Božanske intervencije v vašem časovnem pasu lahko poiščete tukaj:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Divine+Intervention+Meditation+on+August+12th+at+1%3A35+AM+UTC&iso=20220812T0135&p1=1440&am=20

Spodnja preglednica prikazuje čase meditacije v določenih časovnih pasovih:

Čas

Časovni pas

Mesto

četrtek, 11. 08. 2022

15:35

HST

Honolulu

18:35

PDT

Los Angeles

19:35

MDT

Denver

20:35

CDT

Čikago

21:35

EDT

New York

22:35

BRT

Rio de Janeiro

petek, 12. 08. 2022

01:35

UTC

Reykjavik

02:35

GMT

London

03:35

CEST

Ljubljana

03:35

EET

Kairo

04:35

MSK

Moskva

07:05

IST

New Delhi

08:35

ICT

Bangkok

09:35

CST

Tajpej/Peking

10:35

JST

Tokio

11:35

AEST

Sydney

12:35

NZST

Auckland

Za to meditacijo je tu povezava do dogodka na Facebooku:

https://www.facebook.com/events/600394367905928

Tu pa je povezava do dogodka na Facebooku v francoščini:

https://www.facebook.com/events/324370209708699

Tu pa je povezava do vodenih meditacij v 34-ih jezikih:

https://bit.ly/3olMLw7

S sledeče spletne strani si lahko prenesete posnetke vodene meditacije v različnih jezikih:

https://meditation539.com/divine-intervention-activation-download/

Lahko se pridružite tudi pretočnemu predvajanju v živo (v angleščini):

https://youtu.be/wmIUve55P7E

Navodila za meditacijo Božanske intervencije so na voljo tukaj:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2021/12/meditacija-bozanske-intervencije-ob.html

Tu je nekaj posterjev za prihajajočo meditacijo Božanske intervencije. Brez zadržkov jih delite naprej, zato da se meditaciji pridruži čim več ljudi. 







Od leta 2022 naprej, bomo meditacijo miru za Sirijo izvajali natanko ob trenutkih praznih Lun (mlajev).

Navodila za meditacijo miru za Sirijo so na voljo na spodnji povezavi:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2021/12/meditacija-miru-za-sirijo-ob-praznih.html

Spodnja preglednica prikazuje čase meditacije miru za Sirijo ob točnih časih prazne Lune in ter meditacije Božanske intervencije ob točnih časih polne Lune (po UTC časih): 


Dnevna meditacija 'Vrtinec Boginje' ob 16:30 uri

Vrtinec Boginje je starodavna atlantidska meditacija. Z njo se ustvari vrtinec energije, ki vnaša in prikliče energijo Boginje na površje planeta. To je angelska prisotnost, ki prehaja skozi naša telesa in se zasidra na fizični ravni.

Vsi vrtinci Boginje tvorijo omrežje Svetlobe na eteričnih in astralnih ravneh, ki proizvaja morfogenetsko polje Enosti, ki na tem planetu služi kot instrument za božansko intervencijo.

Prosimo brez zadržkov se pridružite meditaciji 'Vrtinec Boginje' vsak dan ob 16:30 uri. To meditacijo lahko izvajate tudi tako pogosto, kot ste vodeni. 

Navodila so na voljo tukaj:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2021/01/meditacija-vrtinec-boginje-vsak-dan-ob.html 

Posnetki vodene meditacije v 25-ih jezikih so na voljo tukaj:

http://bit.ly/3iZp8oK 

V slovenščini:



Meditacija ob polni Luni v petek, 12. 08. 2022 ob 16:45 uri

Našo tokratno mesečno meditacijo ob polni Luni bomo izvajali v petek, 12. avgusta 2022 ob 16:45 uri.

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/12/meditacije-ob-polnih-lunah-in.html

Za meditacijo ob polni Luni je tu dogodek na Facebooku:

https://www.facebook.com/events/378203776781988

Kratek opis in navodila za meditacijo ob polni Luni so na voljo na spodnji povezavi:

https://youtu.be/7dMhJcOr-zs

Vodene zvočne meditacije v 17-ih jezikih, pa so na voljo tukaj:

https://goo.gl/7WoSwC

V slovenščini:


Nujna meditacija za mir med Kitajsko, ZDA in Tajvanom

Meditacija za mir med Kitajsko ZDA in Tajvanom je bila ustvarjena za preprečevanjem hitre eskalacije med ZDA in Kitajsko, potem ko je Nancy Pelosi obiskala Tajvan:   

https://zmagaluci.blogspot.com/2022/07/nujno-sporocilo-populaciji-na-povrsju.html

Če ste tako vodeni, lahko meditacijo še vedno izvajate kadarkoli želite.

Tu je povezava do vodenih posnetkov te meditacije v različnih jezikih:

https://bit.ly/3Bt6MHW

V slovenščini:


Nujna meditacija za mir med Rusijo in Natom na vsake 4 ure

Meditacija za mir med Rusijo in Natom je potrebna za potencialno nastajajoči konflikt med Rusijo ter Natom in sile Luči naprošajo, da sodeluje čim več ljudi:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2022/06/nujna-meditacija-za-mir-med-rusijo-in.html

Tu je povezava do vodenih posnetkov te meditacije v različnih jezikih:

https://bit.ly/3ySOP2I

 

Nujna meditacija za mir za zaustavitev izbruha opičjih koz na vsake 4 ure

Čeprav je malo verjetno, da bi se ta izbruh opičjih koz razširil v še eno pandemijo, lahko podprete sile Luči s to meditacijo, da se izbruh zajezi.

https://www.welovemassmeditation.com/2022/05/urgent-meditation-to-stop-the-monkeypox-outbreak-every-4-hours.html

Tu je povezava do vodenih posnetkov te meditacije v različnih jezikih:

https://bit.ly/3NqsL50

V slovenščini:

 

Meditacija Rože Življenja

Meditacija Rože življenja je prav tako potrebna za stabilizacijo planetarnega svetlobnega omrežja, da pripeljemo več Svetlobe na planet in da pomagamo pri prečiščevanju le-tega od preostale anomalije2:  

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2019/08/dnevna-meditacija-roze-zivljenja.html

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2019/09/meditacija-roze-zivljenja-na-vsake-4-ure.html

V slovenščini:


Prošnja za donacije skladu Radi imamo množične meditacije

Zadnjih nekaj let je sklad Radi imamo množične meditacije pomagal veliko delavcem Luči okoli sveta tako, da jim je nudil izredno finančno pomoč.

Ker se je nedavno povpraševanje po finančni pomoči povečalo, lepo prosimo za donacije od tistih, ki lahko prispevajo enkratno ali večkratno donacijo.

paypal.me/WeLoveMassMeditation

Za donacije v katerihkoli zneskih smo hvaležni, porabile se bodo za dober namen.


Zmaga Luči!


-----------------------------------------------------------------------

O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.


Nujna meditacija za mir med Rusijo in Natom na vsake 4 ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2022/06/nujna-meditacija-za-mir-med-rusijo-in.html

Nujna meditacija za zaustavitev izbruha opičjih koz na vsake 4 ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2022/05/nujna-meditacija-za-zaustavitev-izbruha.html

Dnevna meditacija za zdravljenje los angeleškega vrtinca ob 21:45 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2022/02/dnevna-meditacija-za-zdravljenje-los.html

Dnevna meditacija za zdravljenje ljubljanskega vrtinca ob 20:45 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2022/01/dnevna-meditacija-za-zdravljenje.html

Nujna meditacija za osvoboditev vseh talcev iz podzemnih baz:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2021/05/nujna-meditacija-za-osvoboditev-vseh.html

Meditacija za Tajvan na vsake 4 ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2021/09/meditacija-za-tajvan-na-vsake-4-ure.html

Meditacija za Afganistan na vsake 4 ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2021/08/meditacija-za-afganistan-na-vsake-4-ure.html

Meditacija Rože Življenja ob 14:00 uri in na vsake štiri ure ter tudi kolikor pogosto je le možno:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2019/09/meditacija-roze-zivljenja-na-vsake-4-ure.html

Meditacija za preprečevanje zdravstvene tiranije, vsak dan ob 23:30 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/09/meditacija-za-nevtralizacijo.html

Meditacija za konec koronavirusa:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditacija-za-konec-koronavirusa-ob.html

Meditacija za zaustavitev globalnega izbruha koronavirusa na vsake štiri ure:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/01/nujno-meditacija-za-zaustavitev.html

Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditacija-preboja-ob-1500-uri-in.html

Meditacija 'Vrtinec Boginje' ob 16:30 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2021/01/meditacija-vrtinec-boginje-vsak-dan-ob.html

Meditacija za konec koronavirusa ob 17:00 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2020/04/meditacija-za-konec-koronavirusa-v.html

Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/10/dnevna-meditacija-budicnih-stolpov-ob.html

Meditacija s Kozmično Centralno Raso 17:45 uri:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2019/02/meditacija-s-kozmicno-centralno-raso.html

Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/p/aktualne-meditacije.html

 

Donacije skladu Radi Imamo Množične Meditacije

V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi izredno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:

paypal.me/WeLoveMassMedis 

Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.


Skupina zdravljenja Radi Imamo Množične Meditacije 

Vabljeni ste se pridružiti naši skupini zdravljenja, v kateri lahko zdravilce z vsega sveta prosite za zdravljenje. Iščemo tudi kvalificirane zdravilce, da se pridružijo tej skupini v pomoč ljudem, ki potrebujejo zdravljenje.

https://www.facebook.com/groups/672169430262119


Opomba prevajalke:

1 Mojstri Modrosti (ang. Ascended Masters) – Povzdignjeni  Mojstri  Modrosti so duše, ki so pridobile mojstrstvo skozi mnoga zemeljska življenja, da bi vodile človeštvo in iz višjih nivojev predstavile (oznanjale) načrt povzdignjenja. Na internetu boste v slovenščini poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension (Ascended Masters).

primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

Komentarji