Meditacija z Astaro vsak dan ob 22:00 uri

Smaly7 je predlagal novo meditacijo z naslovom Meditacija z Astaro, ki jo bomo izvajali dnevno ob 22:00 uri. Ta meditacija je namenjena nudenju zdravljenja delavcem Luči s celega sveta. 

Naslov te meditacije je namenjen Boginji, Izidi Astari, ki je živela na Zemlji in navdihnila veliko ljudi. Njen cilj je bil privesti nazaj ravnovesje za osvoboditev planeta in vseh tukaj živečih čutečih bitij. Ker je zapustila fizično raven, bomo v njen spomin nadaljevali s ulivanjem ravnovesja in harmonije v naša vsakodnevna življenja. To nam bo tudi pomagalo ustvariti ravnovesje znotraj naših teles.   


Smaly7 je spodaj briljantno opisal načelo, ki stoji na začetku vsakega zdravljenja:

"Da bi se pozdravili, se morate za to, tako pri vsakem drugem cilju, jasno odločiti. Odločiti se morate s svobodno voljo, za katero stoji vaše Višje Bitje. Brez tega ne bo nihče dodan k meditaciji.

Ne morete pozdraviti nekoga, ki se je že odločil obupati na svojim življenjem. Nikogar ne morete pozdraviti, če si tega ne želi. Ne morete jih povesti do zdravja, dokler se za to ne odločijo s svojo svobodno voljo. Od prvega dne dalje nam temne sile skušajo odvzeti možnost pozitivnega odločanja tako, da nas programirajo s strahom. Čas je, da vzamete svojo moč nazaj in začnete sprejemati prave odločitve! Vsak izmed nas se mora naučiti ponovnega odločanja, sprejemanja pozitivnih odločitev, ki vodijo v vitalno življenje in ne sprejemati odločitev, ki vodijo v bolečino ali smrt. Sedaj se moramo odločiti s svojim srcem! Zavestno moramo slediti odločitvi našega srca, da sledimo svoji poti."

Priporočamo tudi, da si za lažje razumevanje te zdravilne meditacije vsi preberejo zgornjo povezavo avtorja Smaly7. 

Prijava za prejemanje zdravljenja

Preden začnete sodelovati v tej meditaciji, pošljite vsi tisti, ki želite ozdraviti, svoje ime na sledeči elektronski naslov:  


Zato da se lahko na seznam doda vaše ime, ki se nahaja tukaj:   


Morali boste prijaviti samo ime osebe, ki se ga bo javno objavilo. Če je nekdo v bolnici ali če ima nekdo tehnične težave za pridružitev k programu, lahko prosijo nekoga, da jih prijavi namesto njih, vendar ne bi smeli dodati nikogar na seznam, če s to osebo o tem predhodno nismo govorili. To bi bilo v nasprotju s principom svobodne volje in bi bilo skoraj popolnoma neučinkovito, zato ker mora biti prisotna odločitev osebe, ki se želi ozdraviti, tako kot je to opisano zgoraj. Poleg tega, pa bodo morali aktivno sodelovati v meditaciji.    

Če ne želite biti na seznamu, pa vendar želite prejeti zdravljenje, lahko izvajate spodnjo meditacijo ne da bi vpisali svoje ime.

Za ljudi, ki želijo prejeti zdravljenje s pomočjo Meditacije z Astaro

Za to meditacijo smo ustvarili dogodek na Facebooku, nahaja se na spodnji povezavi:


Tu lahko pretvorite UTC čas v vaš lokalni čas:  


Tu so navodila meditacije za tiste, ki želijo sodelovati v tem zdravljenju:

1. Vsak večer (ob 22:00 uri), poiščite tih kotiček, zaprite svoje oči in sprostite svoje telo in um. Opazujte svoj dih in, če je možno, odmislite vse ostale misli, ko vdihujete in izdihujete samo razmišljajte o tem, kako življenje prosto teče v vas. Če odtavate z mislimi  je najbolje, da se osredotočite na majhno področje pod vašim nosom in občutite, kako zrak vstopa in izstopa, vendar lahko uporabite tudi svojo lastno tehniko, ki jo običajno uporabljate za sproščanje.  

2. 20 cm nad vašo glavo si predstavljajte sfero briljantne bele Svetlobe, iz katere na vas teče bela Svetloba.  

3. Občutite, kako se vaše telo kopa v tej briljantni Svetlobi, kot da bi bilo preplavljeno. Medtem ne pozabite, da ste Ljubezen, Svetloba in Volja višje moči, ki vam daje življenje, vas ima rada in želi najboljše za vas, če jo boste le sprejeli znotraj samih sebe.  Predstavljajte si, kako ta Svetloba teče proti središču zemlje.  

4. Sedaj se odločite, da se boste s to Svetlobo, ki vam daje moč in upanje, pozdravili. Na to osredotočite vse svoje misli, občutke, besede ter dejanja in to vas bo vodilo vsako minuto dneva.

5. V tej poplavi Svetlobe ostanite kolikor časa se počutite dobro.Za to meditacijo se pripravlja tudi vodeno meditacijo in ko bo nared, jo bomo objavili tukaj.

Vendar prosimo vedite, da prisostvovanje v tej meditaciji NI nadomestilo za medicinsko zdravljenje, ki ste ga ali pa ga še prejemate. Morali bi obiskati zdravnika, ki se zaveda naravnih zakonov in pozna vzrok tega, kar se dogaja znotraj vas.

Za zdravilce ali zdravilske podpornike

Tiste, ki želijo sodelovati kot zdravilci naprošamo, da preberejo seznam imen pred meditacijo in s srcem pomislijo na ljudi s temi imeni.


Sprejmite odločitev, da vas bosta med meditacijo vodila sprejemanje in Ljubezen ter da boste med procesom pomagali v okviru Enosti. Predlaga se sledečo meditacijo:  
  
1. Vsak večer ob 22:00 uri, poiščite tih kotiček, zaprite svoje oči in sprostite svoje telo in um. Opazujte svoj dih in, če je možno, odmislite vse ostale misli, samo razmišljajte o tem, kako življenje prosto teče v vas, ko vdihujete in izdihujete. Če odtavate z mislimi  je najbolje, da se osredotočite na majhno področje pod vašim nosom in občutite, kako zrak vstopa in izstopa,  vendar lahko uporabite tudi svojo lastno tehniko, ki jo običajno uporabljate za sproščanje.

2. Predstavljajte si, kako se steber bele Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca1 spušča skozi vsako osebo – skozi tiste, ki se želijo pozdraviti in skozi tiste, ki jih zdravijo, navzdol do središča Zemlje. Nato si predstavljajte še en steber bele svetlobe, ki se dviguje iz središča Zemlje skozi vsako osebo – skozi tiste, ki se želijo pozdraviti in skozi tiste, ki jih zdravijo, nazaj h Galaktičnemu Centralnemu Soncu. Oba stebra Svetlobe ostaneta aktivna tekom celotne meditacije in opazujete lahko, kako Svetloba teče brez prestanka.  

3. 20 cm nad vašo glavo si predstavljajte sfero briljantne bele Svetlobe, vašo čakro Zvezde Duše2, ki se povezuje s tema stebroma Svetlobe. Na vas in vse, ki meditirajo, teče prelepa, čista bela Svetloba. Vsi se med seboj povežejo preko svojih čaker Zvezd Duš in tako ustvarijo briljantno omrežje Svetlobe.  

4. Predstavljajte si in sprejmite odločitev, da ta čista bela Svetloba pretvori vsa negativna čustva, besede in dejanja znotraj vas, znotraj tistih, ki želijo ozdraviti in znotraj Matere Zemlje. Vsi ljudje in vse stvari se pozdravijo.  

5. V tem toku ostanite kolikor časa se počutite dobro.

Zmaga Luči!

-------------------------------------------------------

O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se nam prosimo vsak dan pridružite pri meditaciji Preboja ob 16:00 uri in meditaciji za nujne primere ob 17:00 uri.


Za različne namene organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek s pomočjo spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči. Opombe prevajalke:

1 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.
2 Čakra zvezde duše – čakra, ki se nahaja nad kronsko čakro in stoji 15 cm (oz. za dolžino dlani) nad glavo (pri nekaterih ljudeh tudi do 60 cm nad glavo). Imenuje se tudi sedež duše. Skozi to čakro v fizično telo vstopata duhovna energija in božanska ljubezen.Komentarji