Sveže novice o meditacijah


Tu so sveže novice o:
  • meditaciji z Astaro ob 22:00 uri
  • mesečnem zdravljenju na daljavo z Mojstri Modrosti1 in zvezdnimi zdravilnimi žarki 29. in 30. 04. 2018 
  • spremembi časa meditacije za odstranjevanje usmerjenih energijskih orožij in meditacije Triangelskih skupin Luči 
  • vizualizaciji očiščevanja planetarnega omrežja
  • situaciji Rohingških beguncev v južnem Bangladešu 
  • pomoči delavcem Luči v stiski
  • blogu WLMM2 na družabnem omrežju MeWe

Meditacija z Astaro ob 22:00 uri

Smaly7 je predlagal novo meditacijo z naslovom Meditacija z Astaro, ki jo bomo izvajali dnevno ob 22:00 uri. Ta meditacija je namenjena nudenju zdravljenja delavcem Luči s celega sveta.
Več informacij o tej meditaciji je na voljo na sledeči povezavi:


Delavci Luči iz Azije se lahko meditaciji pridružijo ob 13:00 uri po UTC času oz. ob kateremkoli drugem času.


Mesečno zdravljenje na daljavo z Mojstri Modrosti in zdravilnimi zvezdnimi žarki 29. in 30. 04. 2018

Mednarodna skupina Zlate dobe in japonska ekipa Pripravimo se na Spremembo 14. in 15. dne vsakega lunarnega meseca pripravita zdravljenje z Mojstri Modrosti  in Zvezdnimi Zdravilnimi Žarki, s katerim pomagajo ljudem po svetu zdraviti svoje notranje bitje in um. To je brezplačno darilo za vse.   

29. (nedelja) in 31. (ponedeljek) aprila bosta potekala dva zdravljenja na daljavo ob sledečih časih: 

Prvi dan: 29. 04. 2018 od 16:00 do 16:30 ure
Drugi dan: 30. 04. 2018 od 16:00 do 16:30 ure

Brez zadržkov se udeležite katerekoli ali pa obeh seans. 

Povezave do obeh zdravljenj bodo objavljene tu, ko bodo na voljo.

Povezava do zdravilne seanse dne 29. 04. 2018: https://www.youtube.com/watch?v=LSLkeB9GSZ8
Povezava do zdravilne seanse dne 30. 04. 2018: kmalu

Datum in čas seans zdravljenja na daljavo za različne časovne pasove in vsak mesec sta na voljo na spodnji povezavi:


Spodaj je povezava do dogodka na Facebooku za to zdravljenje na daljavo:


Več informacij o teh seansah zdravljenja na daljavo je na voljo tukaj:

Spremembe časov meditacije za odstranjevanje usmerjenih energijskih orožij in meditacije Triangelskih skupin Luči

Predlagamo sledečo spremembo časa meditacije za odstranjevanje usmerjenih energijskih orožij.


Od ponedeljka, 30. 04. 2018 naprej, bomo meditacijo s trenutnega časa izvajanja meditacije ob 23:00 uri prestavili na 19:00 uro. 

Tu je povezava do dogodka na Facebooku za to meditacijo z novim časom.


Vodena zvočna meditacija v angleščini je na voljo tukaj:


Več informacij o usmerjenih energijskih orožjih je na voljo v sledečem članku:


Predlagamo tudi, da se vsi pridružijo meditaciji Triangelskih skupin Luči, kot je to predlagal Untwine, ob 21:00 uri ali ob kateremkoli drugem času, s katerim se strinjajo člani vaše skupine.  


To lahko pomaga okrepiti tako svetlobno omrežje okoli planeta kot tudi zaščito in harmonijo med delavci Luči.

Dogodek na Facebooku za meditacijo Triangelskih skupin Luči je na voljo tukaj:Vizualizacija čiščenja planetarnega omrežja

Radi bi delili tehniko vizualizacije čiščenja planetarnega omrežja z Vijoličnim Plamenom, Belim ognjem AN, Modrim plamenom nadangela Mihaela in mavrično svetlobo Boginje.  


Kot je prikazano na spodnji karti, ima naš planet 12 glavnih vrtincev, ki so povezani z vsemi ostalimi vrtinci planetarnega omrežja. Pred kratkim sta bile skupnosti delavcem Luči predstavljeni dve zelo močni meditaciji in sicer: 

Meditacija Triangelskih skupin Luči


in združena meditacija z Boginjo (meditaciji Vrtinec Boginje in Vrnitev Boginje)


Predstavljajte si lahko tudi šesterokrako zvezdo, katere en trikotnik je usmerjen navzgor (moder trikotnik), drugi pa navzdol (roza trikotnik). Predstavljajte si, kako se šesterokraka zvezda vrti nad vsakim izmed 12-ih osrednjih vrtincev, kot tudi nad vsemi ostalimi vrtinci. Predstavljajte si, kako Svetloba iz vsake vrteče se zvezde odstranjuje z Modrim Plamenom nadangela Mihaela, očiščuje z Vijoličnim Plamenom, prečiščuje z Belim ognjem AN in po vsem svetu aktivira Čisto ljubečo Svetlobo.   


Lahko si tudi predstavljajte, kako se kos halafske3 lončenine vrti nad vsemi temi osrednjimi vrtinci, kot tudi nad vsemi ostalimi vrtinci in sidra ljubečo svetlobo Boginje: 


Ali pa si predstavljajte, kako se vrti nad celotnim sirskim pentagramom in tam krepi vrtinec Boginje ter iz tiste regije odstranjuje vso temo. To si lahko predstavljate tudi med 5. korakom meditacije za nujne primere ob 17:00 uri.  Poleg tega si lahko po vizualizacijah, ki smo jih opisali zgoraj in po meditaciji za nujne primere, predstavljate tudi, kako celotno svetlobno omrežje Nove Atlantide sidra Čisto Mavrično Svetlobo Boginje in si predstavljate, kako ta svetloba teče po vsem planetu. Zatem si predstavljajte, kako sile Luči iznad in izpod površja planeta pošiljajo svetlobo po vsem planetu.   


O Halafski kulturi si lahko več preberete tukaj: 


Kot je Cobra omenil v članku o moči Boginje:

Zdaj je nastopil čas, da začnemo razumeti, da je skrbeča, ljubeča in nežna energija tista, ki bo končno spremenila naš planet in pomagala silam Luči pri odstranjevanju vse teme s tega planeta. Biti nežen NI šibkost, to je najvišja moč:Sedaj je tudi nastopil čas, da vse ženske podprejo in izrazijo skrbeči del svojih Duš, da zasidrajo to energijo v planetarno energijsko omrežje in se povežejo z ostalimi sestrami v Sestrstvih Vrtnic:
Prosite lahko tudi za prisotnost Boginj kot so Izida4, Freja5, Teja6, Atena7, Sešat8, Sekmet9, Kuan Yin10, itn., da vam pomagajo zvišati nivo Svetlobe po vsem planetarnem omrežju.  


Opis Boginje Teje se nahaja tudi na desni strani spodnje slike:


Spodaj pa je slika Freje, Boginje ljubezni:Situacija z rohingškimi begunci v južnem Bangladešu 

Od avgusta 2017 dalje je iz sosednje mjanmarske zvezdne države Rakhine v Bangladeš prispelo preko 700.000 rohingških beguncev, polovica jih je žensk in otrok. Sedaj se soočajo  s prvimi tamkajšnjimi monsuni.Če ste tako vodeni, tem beguncem v okviru meditacije za nujne primere ob17:00 uri prosimo še naprej pošiljajte ljubezen in zdravljenje.   Pomoč delavcem Luči v stiski

Sklad Radi imamo množične meditacije (WLMM sklad) je pomagal številnim delavcem Luči v stiski po vsem svetu, tako kot npr. Lucasu, ki je potreboval denar se presaditev ledvic.


Nedavno smo pomagali tudi Leonardu, ki živi v Riu de Janeiru. Situacija v njegovem mestu ni idealna, vendar dela po svojih najboljših močeh, da lokalno širi Svetlobo. Posvojil je tudi 8 muc, ki so bile zapuščene.

Na žalost zaradi slabih ekonomskih pogojev hrana zanj in njegove mačke ni vedno zagotovljena. Na primer, prejšnji mesec on in njegovi mucki šest dni niso imeli hrane.  


Sedaj je Leonardo odprl novo stran na Facebooku in prosi za donacije. Če ste tako vodeni, mu prosimo prispevajte kakršenkoli prispevek.


Morda bi skladu WLMM želeli prispevati enkratni ali redni znesek preko spodnje povezave:Blog WLMM na družabnem omrežju MeWe 

Blog Radi imamo množične meditacije je sedaj na družabnem omrežju MeWe. Vabljeni ste se pridružiti naši tamkajšnji skupini.


Zmaga Luči! 

Komentarji