Sveže novice o skladu WLMM

Dragi zdravilci, delavci in bojevniki Luči,

                                           

Pred kratkim smo zagnali sklad delavcev Luči (sklad WLMM1), s katerim želimo pomagati bitjem na planetu, ki potrebujejo našo podporo Luči. Z vami želimo deliti eno takšno zgodbo, ki se je dotaknila naših src in pri kateri smo pomagali.   

Včasih v našem življenju na tem fizičnem planetu in ravni obstoja prejmemo novice, ki lahko skrušijo našo družino in prijatelje ter jih tako pustijo žalostne in v skrbeh za naše zdravje. Včasih nam trenutne medicinske in farmacevtske industrije ponudijo rešitve z različnimi možnimi načini zdravljenja, nato pa naredimo vse, da bi lahko na kakršenkoli način izboljšali zdravje in počutje nas ter naših bližnjih.

Kot vemo, je na voljo veliko več vrst zdravljenja kot nam jih ponuja trenutno zdravstvo in na vsakem izmed nas je, da pomagamo privesti spremembo paradigme v zdravstvu za vse ljudi na planetu.

Na fizični ravni nam lahko pomagajo zdravniki, na eterični ravni pa nam lahko v okviru energetske asistence priskočijo na pomoč člani naše dušne družine.

Ena takšna zgodba se sedaj dogaja z drago dušo, ki potrebuje pomoč sil Luči od zgoraj ter spodaj:
Lucas pove svojo zgodbo:Od njegove družine:

“Letošnjega marca so 27-letnega Lucasa diagnosticirali z odpovedjo ledvic, od takrat naprej je bil 4-krat dnevno  na peritonealni dializi. Čim prej potrebuje presaditev ledvic, saj je to njegovo edino upanje za preživetje. Njegova družina sedaj zbira sredstva za to uresničitev. Hvala, ker ste obiskali našo spletno stran in za pomoč, če ste bili vodeni in zmožni pomagati.”

Želimo prositi vse zdravilce da v najvišji luči pomagajo Lucasu, da ga pomagajo zdraviti na vseh ravneh in dimenzijah, tekom njegovega okrevanja prosimo za njegovo zaščito in harmonizacijo
.

Z božansko pomočjo je to zelo možen izid!  
Verjemite vase! 

Nekateri bodo temu rekli čudež, ko se nekdo pozdravi hitreje od običajnega, vendar vemo kaj lahko dosežemo v okviru naših sposobnosti zdravljenja nas samih ter naših ljubljenih na tem planetu, če sodelujemo z našimi višjimi jazi z najvišjih ravni obstoja. 


                                           

Prosimo pridružite se nam pri meditaciji za Lucasa: 

“Predstavljajte si Lucasa v stanju Harmonije, Miru in Celovitosti. Predstavljajte si, kako njegov višji jaz sodeluje s svojim fizičnim jazom in pretaka čisto svetlobo Vira po svojem celotnem bitju. Predstavljajte si, kako se vsi portali okoli njega, ki ne delujejo v njegovo najvišje dobro, zaprejo in razkrojijo in si predstavljajte, kako se kakršnekoli možne veze na astralni in plazemski ravni sprostijo in razkrojijo, medtem ko Svetloba izžareva samo tisto, kar je v njegovi prisotnosti JAZ SEM.

Predstavljajte si, kako vsi člani njegove dušne družine na višjih ravneh pomagajo s sidranjem čistega zdravljenja in božanskih žarkov svetlobe, ki se sidrajo iz njegove čakre zvezde duše1, preko njegovega Srca do čakre zvezde zemlje2.   

Predstavljajte si, kako se Lucas in vse njegove celice harmonizirajo ob doseganju popolne celovitosti.

Prestavljajte si, kako je Elma, Lucasova mati, dobrega zdravja skozi njegovo celotno pot. 

In tako je.”

Postojmo v tišini za vse, ki se trenutno soočajo s podobno situacijo. 

Andre Leo piše:
PRIJATELJ

“Lucas je bil eden izmed boljših prijateljev večjega dela mojega življenja. Zelo pozitivno je vplival na način, kako živim in gledam na ta svet.
Njegovo ljubezen do glasbe, umetnosti in vseh lepih stvari presega samo ljubezen do njegovih bližnjih.
Njegovo potrpljenje, sočutje, sprejemanje in pristen interes do drugih okoli njega je vrlina, ki navdihuje in vzbuja ponižnost.
Resnično verjamem, da lahko doseže česarkoli se spomni, najsi bo to umetnost, podjetništvo ali pa razmerja z ostalimi ljudmi.
Moč, s katero se je spoprijel s to grozno boleznijo, ni bila nič manj od osupljivega.
Vendar ne bi pričakoval nič manj.
V svetu, ki je pogostokrat hladen, težek, zaprt in mu vladajo številke, potrebujemo ljudi, kot je Lucas. Potrebujemo jih, da nas spomnijo, da je življenje tudi polno toplote, nežnosti in prijaznosti.”

Za več podrobnosti prosim obiščite:

http://lucasnewkidney.com/

Tu so najnovejše sveže novice Elme, Lucasove matere:

“Prejeli smo vesele novice. Test tipizacije tkiva je negativen – kar je dobro, saj to pomeni, da Lucasovo tkivo ne zavrača mojega, zato imava ujemanje. Jej, čudovito olajšanje. To pomeni, da sem lahko potencialno dober darovalec, dokler so vsi moji organi na 100%, zato da grem lahko na operacijo. V začetku leta 2018 bova oba vsak posebej prestala še 10 testov. Vem, da bomo šli skozi to. Če bi se pojavili kakšni problemi, moramo začeti od začetka z drugim možnim darovalcem.
Hvala, da nam omogočate te drage teste. Zahvaljujemo se tudi laboratorijem Lancet, ki so nam sponzorirali krvne teste.

Imejte blagoslovljeno praznično sezono in uživajte v preživljanju časa s svojo ljubo družino.
Tople želje in hvaležnost,
                             Elma (mati).”

Lucasova mati Elma, ki je hkrati tudi trenerka kvantne terapije in holističnega načina življenja, svetovalka za odnose ter okoljska aktivistka ter aktivistka za naravno zdravljenje, je neutrudno delala, da bi prišla do najboljše metode zdravljenja.

http://lucasnewkidney.com/2017/12/18/tissue-typing-success/


Zmaga Luči!


Opombe prevajalke:

1 čakra zvezde duše – čakra, ki se nahaja nad kronsko čakro in stoji 15 cm (oz. za dolžino dlani) nad glavo (pri nekaterih ljudeh tudi do 60 cm nad glavo). Imenuje se tudi sedež duše. Skozi to čakro v fizično telo vstopata duhovna energija in božanska ljubezen.
2 čakra zvezde zemlje – prva čakra sistema 12-ih čaker, ki se nahaja pod korensko čakro (prvo čakro v sistemu 7-ih čaker) in se v pokončnem stanju nahaja 25 – 45cm pod vašimi stopali (bolj kot je človek prevoden, dlje od stopal se nahaja ta čakra). Je rjave ali črne barve (v nekaterih virih omenjajo tudi zlato in aqua barvo) in povezuje naš celotni telesni sistem čaker z božansko Zemljo in nas uravnava z Zemljinim magnetnim jedrom. Ta čakra pomaga izprazniti naše negativne energije v zemljo in tudi vsrkavati čisto in božansko energijo iz zemlje, s čimer smo vseskozi prizemljeni. Ta čakra tudi ustvarja triangularno točko na dnu merkabe in tako združuje zgornje transpersonalne čakre z nižjimi personalnimi.

Komentarji