Meditacija za zdravljenje rastlin in živali

Od padca Atlantide in odkar so Arhonti ter skupina Himera prevzeli nadzor nad površjem planeta Zemlje, je vsako živo bitje na tem planetu, vključno z ljudmi, živalmi in rastlinami, strašno trpelo. 

Danes se z večino živali ravna brez dostojanstva, živali zlorabljajo, izkoriščajo in ubijajo na najgrozljivejše načine.

Odkar so se ljudje odločili, da je življenje živali vredno manj od človeškega, se živali ubija za meso, krzno in usnje, jih muči v živalskih poskusih, izkorišča za ''zabavo'' v cirkusih in dirkah, jih razmnožuje v nečloveških pogojih za dobiček, nato pa jih zapustijo in končajo v ''zatočiščih smrti''. 

Meso: Ljudje vsako leto ubijejo preko 56 milijard kmetijskih živali. Te grozne številke ne vključujejo rib in ostalih morskih živali, katerih število smrti je tako veliko, da se ga meri samo v tonah.

http://recreatingbalance1.blogspot.co.uk/2016/12/nourishment.html

http://www.animalsaustralia.org/issues/slaughterhouse-cruelty.php

Mleko in jajca: V današnjih kmetijskih vzrejevalnicah na tisoče živali stlačijo v umazane hale brez oken in jih natlačijo v kletke, kovinske zaboje in druge mučilne naprave. 

http://www.care2.com/causes/undercover-video-reveals-horrifying-chicken-abuse-at-tyson-supplier-again.html

Krzno, usnje, volna in perje: Živali v naših krznarnah preživijo vso svoje življenje v nabitih umazanih kletkah. Krznarji uporabljajo najcenejše in najkrutejše metode ubijanja vključno z dušenjem, elektrifikacijo, plinom in strupi. Večina usnja prihaja iz držav v razvoju kot so Indija in Kitajska (običajno od mačk in psov), kjer so zakoni o dobrobiti živali ali neobstoječi ali pa se jih ne izvaja. 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=5&v=om3Ydic1o6U

https://www.peta.org/issues/animals-used-for-clothing/leather-industry/

Poskusi na živalih: Vsako leto v laboratorijih ZDA ubijejo več kot 100 milijonov živali – vključno z mišmi, podganami, žabami, psi, mačkami, hrčki, morskimi prašički, opicami, ribami in ptiči – za biološka predavanja, medicinske vaje, raziskovalne poskuse ter za  kemijska, zdravstvena, prehranska in kozmetične testiranja.

https://www.crueltyfreekitty.com/companies-that-test-on-animals/

Na žalost se seznam tu ne konča. Za več informacij o živalskih vrtovih, cirkusih, konjskimi/pasjimi dirkami in vzrejevalnicah kužkov, raziščite spletne strani o pravicah živali, kot je peta.org.

Prav tako so požari po svetu povzročili znatno škodo ekološkim sistemom planeta in uničili tako floro kot tudi favno.

http://www.bbc.co.uk/news/world-us-canada-42331132

V sodelovanju z blogom Radi imamo množične meditacije, s Teasy-jem s strani Discord in Anette Luo s strani Yoa SOULutions, smo ustvarili novo meditacijo za spreminjanje grozne situacije živali in rastlin na planetu Zemlji.

Z izvajanjem te množične meditacije lahko uporabimo našo skupinsko zavest za nastanek močnega namena za osvoboditev, ozdravitev in zaščito vseh živali in rastlin planeta Zemlje in potemtakem za ozdravitev ter okrepitev božanske ženskosti, s čimer bomo dvignili frekvenco celotnega planeta. 

To meditacijo predlagamo za ob 13:30 uri po UTC času (ob 14:30 uri v Sloveniji, o.p.)
S pomočjo spodnje povezave lahko pretvorite UTC čas v vaš lokalni čas:

http://www.thetimezoneconverter.com/


                                             

Spodaj so navodila te meditacije:

1. Osredotočite se na svoje dihanje. Sprostite svoje telo. Še naprej dihajte počasi in globoko. Sprostite svojo glavo. Sprostite svoj vrat. Sprostite svoja ramena. Sprostite svoj prsni koš. Sprostite svoj želodec. Sprostite zgornji in spodnji del hrbta. Sprostite svojo zadnjico. Sprostite svoje noge. Popolnoma izpraznite svoj um. Izpustite vse misli.

2. Trikrat ponovite sledeči namen: ''To meditacijo bom uporabil oz. uporabila za osvoboditev, ozdravitev in zaščito vseh živali ter rastlin na planetu  Zemlji''.

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema, skozi Sonce in Luno, nato pa potuje preko vaše čakre zvezde duše in vašega telesa do središča Zemlje. Predstavljajte si še en steber Svetlobe, ki se dviguje iz središča Gaje preko vašega telesa navzgor proti nebu k vsem bitjem Luči našega Sončnega sistema in galaksije. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetlobe ohranite aktivna nekaj minut.

4. Povežite se z Zemljo, Galaktičnim Centralnim Soncem, našo božansko prisotnostjo, povežite se z vsemi, ki meditirajo. Začutite, kako ta energija zaobjema naše celotno bitje. Začutite, kako se naša ljubezen združi z ljubeznijo Gaje in doseže vse živali in rastline na njej. Občutite, kako objemate vse živali in rastline, ki potrebujejo pomoč in kako jih obdajate z Božansko žensko energijo, ki blaži, neguje in zdravi.

Nato si predstavljajte, kako Vijolični in Beli plamen zaobjemata in ščitita vse živali in rastline ter pretvarjata negativne energije. Sedaj si prestavljajte, kako vso živalsko in rastlinsko kraljestvo živi svobodno in veselo. Predstavljajte si, kako se povrneta v popolno ravnotežje in harmonijo. Predstavljajte si, kako se interakcije med človeštvom in Gajo ter njenimi kraljestvi odvijajo z najvišjo mero hvaležnosti, spoštovanja in ponižnosti.  

5. Naj se vaša zavest sedaj počasi vrne nazaj v vaše telo. Naj se vaša zavest predrami k zdajšnjemu trenutku.  Počasi premaknite svoje dlani in stopala, počasi premaknite svoje telo. Ko ste pripravljeni, odprite svoje oči.

Ustvarili smo že vodene meditacije v angleščini in nemščini, španska in slovenska različica bo na voljo kmalu.  


                                                      

Zmaga Luči!

Komentarji