Svetovni dan srčne meditacije – četrtek, 14. 12. 2017 ob 13:00 uri

POSODOBITEV Z DNE 24. 08. 2019: MEDITACIJA BO POTEKALA VSAK DAN OB 14:30 URI.


Naslednji četrtek, 14. 12. 2017, bodo Achievers DynamicSystems International (ADSI) in njihove zavezniške organizacije, kot je blog Radi Imamo Množične Meditacije, organizirali posebno Srčno meditacijo. 

Namen te meditacije je pospešiti proces povzdignjenja1 s pomočjo meditacijskih tehnik Srčnega Žarenja in ustvariti ogromen tok pozitivne energije za nevtralizacijo dejanj kriminalne kabale2. Z ogromno količino pozitivne energije, ki bo nastala v Srcih Človeštva, lahko pomagamo manifestirati Polno Razkritje in Dogodek. 

                                              

Meditacijo bomo izvajali ob 08:00 uri po PHT času oz. ob 12:00 uri po UTC času (ob 13:00 uri v Sloveniji, o.p.)


S pomočjo spodnje povezave lahko pretvorite UTC čas v vaš lokalni čas: 


Pridružite se našemu dogodku na Facebooku za to meditacijo: 


Vodena zvočna meditacija v angleščini bo na voljo kmalu. 

Spodaj so navodila te meditacije (od katerih sta prva dva koraka predloga našega bloga:) 

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije kot orodja, da boste Svetu prinesli Mir, Zdravljenje in Obilje. Uporabite to za ustvarjanje ogromne količine pozitivne energije za čiščenje fizične, plazemske in eterične ravni vseh negativnih entitet, ki ne obstajajo za najvišje dobro vsega kar je. V srca vseh posrednikov kriminalne kabale ponesite zavest Svetlobe.
3. Prisluhnite utripu vašega srca. Predstavljajte si vaše srce kot svetleče in žareče sonce znotraj vas, nato občutite vaše sončno srce kot središče vašega bitja, zatem pa kot središče vesolja. Sedaj začutite veselje, vitalnost, mir, ljubezen, in prijaznost. Ne razmišljajte, samo občutite vsako posebej (6 minut): 
(V) — VESELJE: (6 minut) Začutite, da je vaše sončno srce utelešenje veselja in sreče. Ne samo razmišljati o veselju in sreči; občutite ju, kolikor močno le lahko. Če začutite potrebo po smejanju, se zasmejte. To vam lahko pomaga lažje začutiti veselje. Občutite vsako pozitivno lastnost kot sveženj energije, ki izžareva iz vašega sončnega srca. Naj ta energija žari po vsem vašem telesu. 

(V) — VITALNOST: (6 minut) Začutite moč in vitalnost. Vaše sončno srce je oblito z energijo in vitalnostjo. Z vsakim pozitivnim čustvom, ki ga občutite, si predstavljajte, kako svetloba sije vse svetleje in intenzivneje. 

(M) — MIR: (6 minut) Nato začutite, kako je vaše sončno srce napolnjeno z dobroto in spokojnostjo. Vse je v redu in v popolni harmoniji. V vašem sončnem srcu je mir in vi ste spokojni sami s seboj, s svetom in celotnim vesoljem. 

(L) — LJUBEZEN: (6 minut) Začutite, kako je vaše srce utelešenje odpuščanja in polno ljubezni ter blaženosti. Iskreno občutite ta čustva. 

(P) — PRIJAZNOST: (6 minut) Začutite ljubečo prijaznost in sočutje. Začutite, kot da bi želeli objeti celoten svet in vsa njegova bijta. 

Sprostite se in samo bodite pasivni, pozabite na svoje vizualizacije. To izvajajte 5 minut. Prenehajte z občutenji in žarenjem veselja, vitalnosti, miru, ljubezni, in prijaznosti. Samo bodite v središču svojega srca. 

Več informacij o ADSI in tej meditaciji je na voljo na spodnji povezavi: 


Spodaj sta dva letaka za promocijo te meditacije. Brez zadržkov ju delite naprej, kamor le lahko.


                    

Zmaga Luči!

Opombe prevajalke:
1 povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.
2 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote, sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

Komentarji