Meditacija za Mjanmar ob 13:30 uri

Situacija v Mjanmaru je kritična, saj je dosegla točko kjer Rohinge, muslimansko manjšino iz države Rakhine, izkoriščajo kot sužnje in belo blago.

http://www.dailymail.co.uk/news/article-4977844/Images-desperate-scenes-Rohingya-refugees-face.html

https://mobile.nytimes.com/2017/09/28/world/asia/myanmar-un-rohingya-drown.html?referer=https://www.google.com/

https://en.m.wikipedia.org/wiki/2015_Rohingya_refugee_crisis

Mnogo družin, žensk in otrok je med poskusom pobega umrlo, saj so se utopili ker niso znali plavati. 

Uradniki iz urada mjanmarske voditeljice Aung San Su Či, so skupine za mednarodno pomoč obtožili podpore rohinskih militantov.

Zanimivo je, da papež Frančišek med svojim obiskom v Mjanmaru o tej situaciji ni želel spregovoriti.

https://www.nbcnews.com/news/world/amp/pope-francis-meets-suu-kyi-myanmar-avoids-mention-rohingya-n824411

To trpljenje traja predolgo časa. To območje ter tudi vsi prebivalci kot tudi begunci nujno potrebujejo Svetlobo in zdravljenje Boginje. Ti ljudje potrebujejo resnično humanitarno pomoč in asistenco.

Zato predlagamo novo dnevno meditacijo za to situacijo ob 12:30 uri po UTC času (ob 13:30 uri v Sloveniji, o.p.). Ta čas smo izbrali zato, da se bodo lahko ljudje iz Azije, na katero bo ta situacija v Mjanmaru najbolj vplivala, lažje pridružili tej meditaciji.

S pomočjo spodnje povezave lahko pretvorite UTC čas v vaš lokalni čas:
http://www.thetimezoneconverter.com/

Navodila (Predlagani čas za meditacijo je 15 minut)

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije kot orodja za sidranje svetlobe Vira in prisotnosti Zdravilnega Roza Žarka boginje po celotnem območju Mjanmara in skozi vse ljudi tega območja: begunce, vojsko, može, ženske, otroke in vsa živa bitja.

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra briljantne bele Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca1 in jedra planeta. Prestavljajte si, kako ta svetloba potuje navzgor in navzdol skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema.

4. Predstavljajte si, kako se Roza Žarek Boginje spušča skozi vsako živo bitje po vsem Mjanmaru. Predstavljajte si, kako Svetloba, Ljubezen in Zdravljenje zaobjemajo vse begunce s tega območja na drugih predelih sveta. Predstavljajte si, kako se sveta halafska2 lončenina vrti okoli tega območja in sidra čisto Svetlobo in Ljubezen Boginje.


                                       

5. Predstavljajte si, kako vsi ljudje tega območja prejmejo pristno humanitarno pomoč. Predstavljajte si, kako se vsa vojska ter možje in ženske pod vplivom kriminalne kabale3 vzdržijo nasilja, nadzora, jeze in ločevanja ter si predstavljajte, kako se obračajo k Svetlobi in sprejmejo zdravljenje.

Vodena meditacija v slovenščini: 


                                       

Zmaga Luči!

Opombe prevajalke:
1 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.
2 halafska kultura – zgodovinsko obdobje v severni Mezopotamiji, ki je trajalo približno od leta 6100 in 5100 pr. n. št.. Kultura se je razvila iz lončarske kulture mlajše kamene dobe, predvsem v jugovzhodni Turčiji, Siriji in severnem Iraku, četudi se je njen vpliv čutil po celi Mezopotamiji. Kultura je dobila ime po arheološkem najdišču Tell Halaf v severni Siriji, najpomembnejše najdišče halafske kulture pa je Tell Arpačija v predmestju Mosula v Iraku. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Halafska_kultura.
3 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote, sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

Komentarji