Meditacija vrnitve k Svetlobi – vsak dan ob 16:30 uri

Kot je bilo omenjeno v Svežih novicah o situaciji, ki jih je podal Cobra 17. 11. 2017, veliko članov posredništva kriminalne kabale1 že sodeluje in so v zameno za amnestijo pripravljeni pričati proti kriminalni kabali.

http://sl.prepareforchange.net/2017/12/07/sveze-novice-o-situaciji-10/

Cobra je predlagal sledečo meditacijo, ki lahko pomaga pospešiti ta proces:

1. Sprostite svoje telo, čustva in misli tako, da se osredotočite na svoje dihanje.

2. Predstavljajte si, kako se vrtinec briljantno bele Svetlobe spušča iz čaker zvezd duš vseh posrednikov kriminalne kabale v njihovo energijsko polje in osebnosti. Predstavljajte si, kako jih prebuja k realnosti Svetlobe. Predstavljajte si, kako jih vodi k oddaljevanju od kriminalne kabale in jim daje moč, da se osvobodijo teme.

3. Predstavljajte si, kako se vsi ti posredniki kriminalne kabale pridružijo planetarnemu omrežju Luči. Predstavljajte si, kako polagajo svoja orožja uničevanja in prevar na tla in se učijo sodelovanja. Predstavljajte si, kako se na konstruktiven način vključijo v človeško družbo.

Zmaga Luči!V sodelovanju s Pripravimo se na Spremembo bi predlagali, da ljudje to meditacijo izvajajo kolektivno enkrat tedensko ob 16:30 uri. Če želite jo lahko izvajate tudi posamično zjutraj (ko se zbudite) ali zvečer (preden ležete k počitku).

http://sl.prepareforchange.net/2017/11/19/meditacija-vrnitve-k-svetlobi/

Zaradi pomembnih astroloških poravnav bi tudi predlagali, da jo v naslednjih nekaj tednih do konca letošnjega leta ljudje izvajajo dnevno ob 15:30 uri po UTC času (ob 16:30 uri v Sloveniji, o.p.).

Za to dnevno meditacijo smo tudi že ustvarili dogodek na Facebooku:

https://www.facebook.com/events/877558789067858/

S pomočjo spodnje povezave lahko pretvorite UTC čas v vaš lokalni čas:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Tu  je vodena zvočna meditacija v slovenščini, ki je sedaj na voljo v 9-ih jezikih:

                                          

S spodnjimi povezavami lahko prenesete tudi vodeno zvočno (mp3) in video (mp4) meditacijo v angleščini:

mp3: https://drive.google.com/file/d/1pGGWHHirvmQnMsfSkO-SXahwNq8zlMof/view?usp=sharing

mp4: https://drive.google.com/file/d/1-dM3uDwcsT0Os3eY6gNYHG-PF3ab0Kmc/view?usp=sharing

Zmaga Luči! Pravica Boginje Maat2!

Opombi prevajalke:
1 kriminalne kabale – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote, sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).
2 Maat (tudi Ma'at) – staroegipčanska boginja resnice, ravnovesja, reda, harmonije, zakona, morale, pravice in kozmičnega reda. Maat je tudi regulirala zvezde, letne čase in dejanja tako smrtnikov kot tudi bogov in boginj, ki so ob trenutku stvarstva iz kaosa vzpostavili red vesolja. Če bi bila Maat kršena, bi se vse porušilo, družba bi razpadla, naravni pojavi bi bili porušeni. Pri končni sodbi umrlih, je bilo srce pokojnika, ki ga je prinesel Anubis na enem delu tehtnice, na drugem pa je Maat oziroma njeno pero kot protiutež. Srce je moralo tehtati manj ali enako kot duša. Maat se prikazuje antropomorfno, s krili ali z ankhom in žezlom, na glavi ima visoko pero, včasih je predstavljena tudi samo kot pero. V nekaterih mitih je Maat bila žena boga Tota (bog modrosti in pisar bogov), s katerim je imela hči Seshat (boginja modrosti, znanja in pisanja, arhitekture, astronomije, astrologije, gradbeništva, matematike in raziskovanj). Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Maat.

Komentarji