Zadnje sveže novice in opomnik za Meditacijo zimskega solsticija

Čez nekaj več kot 3 ure bo točno ob trenutku zimskega solsticija, 21. 12. 2017 ob 16:28 uri po UTC času (ob 17:28 uri v Sloveniji, o.p.), nastopila meditacija zimskega solsticija.

https://www.timeanddate.com/countdown/generic?p0=1440&iso=20171221T1628&msg=December+Solstice+Meditation 

Ponovno hvala vsem, ki ste v zadnjih štirih dneh meditirali katerokoli izmed meditacij multidimenzionalnega portala, zaradi vašega truda se energije dvigujejo. Vse skupaj lepo vodi v eno izmed najpomembnejših meditacij tega leta.

Corey Goode je v ponedeljek objavil nekaj zanimivih svežih novic in nas posvaril o možnosti delnega razkritja.

https://spherebeingalliance.com/blog/disclosure-secret-grand-juries-mass-indictments-and-horrifying-intel.html

https://spherebeingalliance.com/blog/defense-intelligence-reference-documents.html

Čeprav je Cobra v preteklosti že omenil, da je sprejemljivo samo POPOLNO razkritje, je tudi na nas, da izkoristimo našo skupinsko zavest za navajanje našega namena, da se popolno razkritje in Dogodek odvijeta kolikor hitro je to le mogoče.Zato imamo odlično priložnost, da izkoristimo Meditacijo zimskega solsticija za poziv za popolno razkritje.

S pomočjo spodnje povezave lahko poiščete čas meditacije v svojem lokalnem času:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=December+Solstice+Meditation+-+2017&iso=20171221T1628&p1=%3A&am=15

Tu je vodena meditacija v slovenščini:
Spodaj je vodena zvočna meditacija v angleščini. 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=1rP7aJYW9uE

Alternativna različica je na voljo na spodnji povezavi:

https://soundcloud.com/prepareforchange/multidimensional-portal-winter-solstice-meditation-live-1a-amp

Na spodnji povezavi so na voljo tudi vodene zvočne meditacije v ostalih jezikih:

https://www.youtube.com/playlist?list=PLSsIlAdZAHGdfxj1gEd6OsL1N36s8jXTC

To meditacijo lahko izvajate skupaj z drugimi delavci in bojevniki Luči na spletni platformi COEO:

http://meditate.coeo.cc/m/965

Ali na platformi Discord (meditacija na zahtevo):

http://tc.hitart.com/pfc/redirect.html

Tu pa je še povezava za pridružitev k dogodku na Facebooku za to meditacijo:

https://www.facebook.com/events/1531127236935001/


Spodaj so navodila Meditacije zimskega solsticija:

1. Sprostite svoje telo, čustva in misli tako, da se osredotočite na svoje dihanje ali pa se sprostite na kakršenkoli način, ki vam odgovarja.

2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije kot orodja za prinašanje miru, pravice, svobode in obilja planetu Zemlji in njenim prebivalcem.

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca2 skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema, skozi Sonce in Luno, nato pa potuje preko vaše čakre zvezde duše in vašega telesa do središča Zemlje.

4. Predstavljajte si še en steber Svetlobe, ki se dviguje iz središča Gaje preko vašega telesa navzgor proti nebu k vsem bitjem Luči našega Sončnega sistema in galaksije.

5. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetlobe ohranite aktivna nekaj minut.

6. Predstavljajte si, kako se vrtinec briljantne bele Svetlobe spušča iz prisotnosti JAZ SEM v čakre zvezd duš vsakega delavca Luči na Zemlji. Predstavljajte si, kako se 144.000-čim aktivirajo njihovi višji jazi, medtem ko se prebujajo k svojim posameznim misijam.

7. Predstavljajte si, kako se vrtinec briljantne bele Svetlobe spušča iz prisotnosti JAZ SEM v čakre zvezd duš in energijska polja ter osebnosti vsakega človeškega bitja na Zemlji. Predstavljajte si, kako jih ta briljantna bela Svetloba prebuja k realnosti Luči, kar jim daje moč, da se končno osvobodijo teme.

8. Predstavljajte si, kako se ta kolektivni žarek svetlobe širi v Svetlobno Omrežje Zemlje in se povezuje s srcem Gaje.

9. Medtem, ko se ta kolektivni žarek svetlobe širi po energetskem omrežju Zemlje, si predstavljajte, kako se vsako živo bitje na Zemlji povezuje s svojimi dušnimi družinami in duhovnimi vodniki.

10. Predstavljajte si, kako se ta Svetloba še naprej širi po Zemlji in po celotnem Sončnem sistemu. Predstavljajte si, kako se povezuje s čakrami zvezd duš Agarčanov, Aštar Komande, Plejadčanov, Sirijčanov, Andromedčanov, Arkturčanov, Lirancev, Galaktične Konfederacije in vseh bitij Luči, ki vodijo in podpirajo človeštvo tekom  Zemljinega povzdignjenja.   

11. Predstavljajte si, kako se energija Boginje spiralno spušča navzdol skozi te plasti razširjene Svetlobe in planetu Zemlji prinaša mir, harmonijo in osvoboditev.Če je možno, se nam prosimo pridružite tudi pri Meditaciji multidimenzionalnega portala ob 15:30 uri, ki ima enake meditativne korake kot Meditacija zimskega solsticija.

Kot smo omenili v prejšnjih svežih novicah, bomo danes (21. 12. 2017) izpustili Meditacijo za naravne in umetne katastrofe ob 17:00 uri, zato da si lahko ljudje predhodno odpočijejo in se popolnoma osredotočijo na Meditacijo zimskega solsticija.

Pred ali po katerikoli izmed teh meditacij lahko tudi izrečete Odlok 0010110, ki se ga bo na platformi Discord izreklo ob koncu vsake meditacije.


                                                

Več informacij o Meditaciji zimskega solsticija in Meditaciji multidimenzionalnega portala je na voljo na spodnjih povezavah:

https://welovemassmeditation-sl.blogspot.si/2017/12/sirite-po-spletu-meditacija.html

http://sl.prepareforchange.net/2017/12/13/meditacija-zimskega-solsticija-december-2017-21-12-2017-ob-1728-uri/

Zmaga Luči!

Komentarji