Meditacija za Emeryja Smitha

Pogumni žvižgač Emery Smith (ki ga je David Wilcock prej omenjal pod psevdonimom Paul) je nedavno pristopil na oddaji Cosmic Dislousure in razkril, kako je delal avtopsijo na okoli 3.000 različnih vrstah izvenzemeljskih (v nadaljevanju IZ, o.p. ) humanoidov. Navkljub temu, da je pred svojim nastopom čakal da njegovo obdobje nerazkrivanja tajnih podatkov poteče, so Emeryja v prejšnjih nekaj tednih in dneh hudo napadli. Nedavno je bil v zadnjih dveh dneh dvakrat na urgenci takoj zatem, ko so se pripeljali trije črni terenci in oddrveli z njegovim psom po imenu Raven. Emery ima gripo, visoko vročino in mu zmanjkuje sape.    

To ni bilo prvič, da so ga hudo napadli. Nazadnje je njegova vročina narasla na 40,5 °C, njegova raven kisika pa je padla na 90 %, ki so ob kombinaciji s tako hudo vročino lahko usodni.

https://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1224-emery-smith

Čas je, da se kot skupnost delavcev in bojevnikov Luči ponovno združimo in podpremo našega žvižgača. Ko ljudje, kot je Emery, stopijo na plano, je to ključen del procesa popolnega razkritja in ključ do prebujanja človeštva. Medtem, ko pristopa in podaja resnico, si zasluži počutiti se varnega in zaščitenega.

Prosimo pridružite se tej dnevni meditaciji ob 17:00 uri po UTC času (ob 18:00 uri v Sloveniji, o.p.) in mu tako skupaj pomagajmo okrevati tako na fizičnem, mentalnem in čustvenem nivoju ter mu omogočimo v miru dokončati njegovo misijo. Čas meditacije je enak 12:00 uri po EST času in 09:00 uri po PST času.

S pomočjo spodnje povezave lahko poiščete čas te meditacije za vaš lokalni čas:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Meditation+for+Emery+Smith&iso=20171230T17&p1=1440

Ali s pomočjo spodnje povezave pretvorite UTC čas v vaš lokalni čas:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Spodaj je povezava do vodenih zvočnih meditacij v angleščini in nemščini (slovenska različica sledi po novoletnih praznikih).

https://youtube.com/playlist?list=PLSsIlAdZAHGfbEQPUiuhyVxGeFgw6wbhG

Tu pa je povezava do dogodka za to meditacijo na Facebooku:

https://www.facebook.com/events/1521472411222307/?ti=cl

Spodaj so navodila te meditacije:

1.
Sprostite svoje telo, čustva in misli tako, da se osredotočite na svoje dihanje ali pa se sprostite na kakršenkoli način, ki vam odgovarja.

2.
Navedite vaš namen uporabe te meditacije kot orodja za prinašanje Božanske zaščite in zdravljenja Emeryju Smithu, kar mu bo omogočilo v miru  dokončati svojo misijo brez kakršnikoli negativnih interferenc.

3.
Predstavljajte si izžarevanje stebra Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca1 skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema, nato pa potuje preko vaše čakre zvezde duše2 in vašega telesa do središča Zemlje.

4.
Predstavljajte si še en steber Svetlobe, ki se dviguje iz središča Gaje preko vašega telesa navzgor proti nebu k vsem bitjem Luči našega Sončnega sistema in galaksije.  

5.
Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetlobe ohranite aktivna nekaj minut.

6. Predstavljajte si, kako se vrtinec briljantne bele Svetlobe spušča iz Emeryjeve prisotnosti JAZ SEM v njegovo čakro zvezde duše. Predstavljajte si, kako ta bela svetloba prši navzdol skozi njegovo celotno telo in avro.

7. Predstavljajte si, kako ta Božanska svetloba zdravi vsa njegova telesa (fizično, plazemsko, eteričnem, čustveno, mentalno in kavzalno) skozi vse točke v času, dimenzije, prostor in realnosti. Medtem, ko si Emeryja predstavljajte popolnoma zdravega, si predstavljajte, kako ta svetloba žari vse svetleje in svetleje.

8. Predstavljajte si, kako Emeryja obdaja ekipa močnih dobronamernih bitij Luči, ki mu stojijo ob strani in ga ščitijo, medtem ko z veseljem in brez truda opravlja svojo misijo.

9. Predstavljajte si, kako Emeryjevo avro zaobjema močan ščit iz zlate svetlobe. Ko v njegovo avro priteka bela svetloba si predstavljajte, kako ta ščit postaja vse močnejši. Izrecite namen, da ta ščit postane stalen ter da ga od te točke dalje ščiti pred vsemi negativnimi interferencami.   

10. Predstavljajte si Emeryja v popolni sreči.

Zmaga Luči!


Veliko ljubezni in hvala vnaprej.


Opombi prevajalke:

1 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.
2 čakra zvezde duše – čakra, ki se nahaja nad kronsko čakro in stoji 15 cm (oz. za dolžino dlani) nad glavo (pri nekaterih ljudeh tudi do 60 cm nad glavo). Imenuje se tudi sedež duše. Skozi to čakro v fizično telo vstopata duhovna energija in božanska ljubezen.

Komentarji