Novi gozdni požari v Kaliforniji

V južni Kaliforniji so izbruhnili novi požari, ki so po navedbah poročila daily brush burning index eni najhujših doslej.

http://edition.cnn.com/2017/12/06/us/ventura-fire-southern-california/index.html 

Čeprav ni nenavadno, da nad južno Kalifornijo pihajo vetrovi Svete Ane, je 6 zaporednih dni suhega vetra definitivno botrovalo ognju. Prav tako v regiji od letošnjega Marca ni bilo nobenega znatnega deževja.

https://www..nytimes.com/2017/12/06/us/california-fires.html

                                                  

Zato prosimo, da se osredotočite tudi na te nove požare v okviru Meditacije za naravne in umetne katastrofe, ki jo dnevno izvajamo ob 16:00 uri po UTC času (ob 17:00 uri v Sloveniji, o.p.), ob nedeljah pa ob 16:30 uri po UTC času (ob 17:30 uri v Sloveniji, o.p.).

S pomočjo spodnje povezave lahko pretvorite UTC čas v vaš lokalni čas:

http://www.thetimezoneconverter.com/

In se pridružite našemu dogodku za to meditacijo na Facebooku:

https://www.facebook.com/events/491247927927877

Vodene zvočne meditacije so na voljo na spodnji povezavi:

https://goo.gl/Q4GzNK

Spodaj so navodila Meditacije za naravne in umetne katastrofe:

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije kot orodja za pospeševanje zdravljenja Zemlje in njenih prebivalcev.

Predstavljajte si to medtem ko se povezujete z jedrom planeta. Predstavljajte si, kako se zlata in zelena Svetloba vrtita okoli vas in tako krepita vašo povezavo z Gajo. 

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra  Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema in nato preko vašega telesa do središča Zemlje.

4. Predstavljajte si še en steber Svetlobe, ki se dviguje iz središča Zemlje preko vašega telesa navzgor proti nebu k vsem bitjem Luči našega Sončnega sistema in galaksije. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetlobe ohranite aktivna nekaj minut.

5. Okoli Zemlje si predstavljajte mrežo v vzorcu Rože Življenja, osvetljeno z ljubečo rožnato Svetlobo Boginje, Belim Ognjem AN, Modrim Plamenom Nadangela Mihaela, Vijoličnim Plamenom ter z Zeleno in Zlato Svetlobo.

6. Predstavljajte si vsa področja našega sveta, ki potrebujejo Svetlobo, Zdravljenje in Ljubezen tako trenutno kot tudi v prihodnje, kako se polnijo s Svetlobo in si predstavljajte vse ljudi ter vsa živa bitja na teh področjih v Sferi Svetlobe.

7. Predstavljajte si vse ljudi, ki po vsem svetu sidrajo Svetlobo, kako pomagajo silam Luči pošiljati močne žarke svetlobe vsem področjem, ki imajo kakršnokoli slabo vreme, premike tektonskih plošč, požare ali nevarne pogoje in krepijo Zdravljenje, Ljubezen in Svetlobo. 

8. Dihajte s hvaležnostjo v svojem srcu ... zahvalite se vaši prisotnosti Jaz Sem, Viru, Boginjam z vsega sveta, Silam Luči in Vsem Bitjem Luči za pomoč.
Vodena meditacija v slovenščini:


Zmaga Luči!

Komentarji