Protokol Višji Jaz 1

V tem članku bomo predstavili protokol, ki lahko ljudem na tem planetu pomaga izkoristiti povezavo z njihovimi Višjimi Jazi in zasidrati svetlobo v njihove fizične jaze na način, preko katerega ravnovesje in harmonija tečeta skozi vse ravni obstoja.

Najprej poglejmo kratek uvod v to, kaj Višji Jaz sploh je.

Vaš Višji Jaz
Ena izmed najbolj zdravilnih vibracij, ki jih lahko privedete, je energija vašega Višjega Jaza. Vsak izmed nas ima svoj Višji Jaz, ki ponuja vodstvo onkraj omejitev vaše osebnosti ega. Vaš Višji Jaz je vaša lastna avtentična energija, ki ponuja dostop do vaših lastnih informacij in odgovorov ter še vedno pusti odprt prostor za vaša čustva. Vibracija vašega Višjega Jaza je idealno ukrojena za vaše edinstveno telo. Medtem, ko je vibracija tujih duhovnih bitij pogostokrat stresna za vaše fizično telo, je prepustitev vstopa Višjega Jaza v vaše fizično telo za vas zdravilna in varna.   

Razvijanje zavesti 

Če bi se radi bolje zavedali tega fenomena, začnite opazovati ostale, ko izžarevajo avtentično in za njih značilno energijo. Prav tako opazujte, ko ostali izžarevajo vibracijo, ki jim ni avtentična. V teh trenutkih  se je z njimi morda težje povezati, morda se ne obnašajo značilno za njih ali pa prevečkrat izrečejo zaimek 'mi'. Najboljši način za razvijanje zavesti svoje lastne energije je preko avre, meditativnega zdravljenja in energijskega branja. Ko se pričnete bolje zavedati samih sebe, se lahko odločite za neprestano usklajevanje na višje, zdravilne vibracije… kot je energija vašega Višjega Jaza

Ko v vsakem danem trenutku delujete s polno zavestjo, ste zmožni razumeti idejo, kako lahko pričnete voditi energijo z pomočjo vašega Višjega Jaza. Ko znotraj svojega polja začnete delati z zvokom in svetlobo, lahko razširite namen vašega energijskega polja in imate tako vpliv na to, kar si srčno želite.

Situacija, ki si jo želite izboljšati, npr.: zdravljenje za vas, vaših najdražjih, planeta, itd. bo nato začelo harmonično teči, saj uporabljate svoje lastno mojstrstvo in vibracijsko polje zavesti.

Ko se povežemo z medsebojnimi Višjimi Jazi, omogočamo našim srcem, da se povežejo in povezovanje s srčno energijo je eden izmed najmočnejših orodij za obvladovanje energije ter za dobro povezovanje s svojim Višjim Jazom. Skupinsko sodelovanje v meditaciji okrepi kolektivni namen in ojača izid vsakršne situacije. Pozitivna resonančna elektromagnetna polja znotraj avričnega polja ustvarijo sfere pozitivnega vektorskega ravnovesja (merkabo), ki nato tvorijo del večjega omrežja rože življenja, ki obdaja ta planet. Medtem, ko skupaj meditirate, si lahko predstavljajte mnogo duš na planetu v svojih Svetlobnih telesih, znanih tudi kot merkaba in si predstavljajte, kako skupaj tvorijo svetlobo, večjo od planeta, nato pa si predstavljajte, kako ta svetloba zaobjame celotno planetarno omrežje.

Sledeče slike kažejo Vektorsko Ravnovesje in kako se to prilega roži življenja ter večji galaksiji, itd.:

V okviru trenutnih energij, ki potujejo proti in skozi celoten planet preko vseh portalov Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca1, se sile Luči zavedajo, da lahko nekatere stvari za nekatere prebujene ljudi postanejo preobremenjujoče ter so še bolj obremenilne za neprebujen del populacije planeta, najsi dosegajo novo fazo prebujanja ali pa sproščajo stara prepričanja, se spominjajo prejšnjih življenj ali pa se ponovno učijo najvišjega namena, ki ga Zemlja tako potrebuje, idr.

Sledeči graf prikazuje vrstni red ravni obstoja:


Za več informacij o vsakih izmed teh ravni si lahko preberete te izvrstne članke Untwina:Sledeči protokol je namenjen kot pomoč ljudem tega planeta pri izkoriščanju povezav z njihovimi Višjimi Jazi in sidranjem svetlobe v njihove fizične jaze na način, preko katerega ravnovesje in harmonija tečeta skozi vse ravni obstoja: 


PVJ 1 (Protokol Višjega Jaza 1)

Sedaj prosim moj fizični jaz, naj se napolni s Svetlobo mojega Višjega Jaza.

Naj se moj fizični, plazemski in eterični jaz uravnovesi s Čisto Ljubeznijo in Svetlobo.

Prosim vsa Bitja Svetlobe moje Dušne Družine, naj ogrnejo moj človeški jaz z odejo Ljubezni in Luči, ki bo dvignila mojo vibracijo na tak način, da bo vse teklo z Ljubeznijo, Milino in Harmonijo na vseh ravneh.    

Prosim, da Najvišja Svetloba in Ljubezen mojega Višjega Jaza (Božanskega Logosa), ki je povezan z Virom, aktivira in uravnovesi vse okoli mene z Čisto Brezpogojno Ljubeznijo in Svetlobo.

In tako je.

Selamat Gajun! Selamat Ja! (Sirijčansko za Bodite Eno! in Bodite Veseli!)

V zgornjem protokolu se v četrtem odstavku nahaja beseda ''Logos''. Eno razlago besede Logos lahko zasledimo v enciklopediji Britannici:

“Ideja v ozadju grške besede Logos v Grščini sega nazaj vsaj do grškega filozofa Heraklita Efeškega iz 6. stol. p. n. št., ki je dejal, da je logos v kozmičnem procesu analogen razumski moči človeka. Kasneje so Stoiki, filozofi, ki so sledili naukom misleca Zenona iz Kitija (4. – 3. stol. p. n. št.), definirali logos kot aktivni racionalni in duhovni princip, ki prežema vso realnost. Logosa so imenovali božja previdnost, narava, bog in duša vesolja, ki je sestavljena manjših logosov, ki se nahajajo v univerzalnem logosu.  Filon Aleksandrijski, judovski filozof iz 1. stol. n. št., je učil, da je logos posrednik med Bogom in vesoljem, da je tako agent stvarstva kot tudi agent, preko katerega lahko človeški um opazuje in dojame Boga. Po navedbah Fila in vmesnih platonistov, filozofov, ki so z verskimi izrazi interpretirali nauke mojstrskega filozofa Platona iz 4. stol. p. n. št., je logos hkrati neločljiv del sveta in transcendentni božanski um.”

https://www.britannica.com/topic/logos

Ob koncu tega članka bi radi še omenili boginjo Sešat, ki je bila boginja branja, pisanja, aritmetike in arhitekture."Seshat (Sesha, Sesheta ali Safekh-Aubi) je bila boginja branja, pisave, aritmetike in arhitekture, ki je bila ali ženski vidik boga Tota2 ali pa njegova hči ali žena. Imela sta otroka po imenu Hornub, kar prazaprav pomeni ''zlati Hor3'', zato so Sešat včasih poistovetili z Izido4. Sešat je bila faraonova pisarka, zapisovala je vse njegove dosežke in zmage, vključno z zapisovanjem bogastva in ujetnikov, ki jih je pridobil v bitkah. Na liste svetega drevesa iz družine lovorovk je zapisovala tudi dejanja vseh ljudi."

http://www.ancientegyptonline.co.uk/seshat.html

https://www.britannica.com/topic/Seshat 


Zmaga Luči!


-------------------------------------------------------
O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se nam prosimo vsak dan pridružite pri meditaciji Preboja ob 16:00 uri in meditaciji za nujne primere ob 17:00 uri.

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditacija-preboja-ob-1500-uri-in.html


Za različne namene organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/p/aktualne-meditacije.html

V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek s pomočjo spodnje povezave:

paypal.me/WeLoveMassMedis

Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči. 


Opombe prevajalke:

1 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.
2 Tot (egipč. Djehuti, Jehuti, Jehuty, Tahuti, Tehuti, Zehuti, Techu, ali Tetu. gr. Thoth, ang. Thoth) – Sprva bog Lune, kasneje pa bog modrosti, začetnik glavnih vej znanosti in umetnosti. Izumil naj bi egipčansko pisavo in tako je tudi zavetnik pisarjev, bil je pa tudi pisar bogov. Upodobljen je bil kot mož z Ibisovo glavo ali kot pavijan. Grki so ga poistovetili z Hermesom. V enem izmed znanih mitov je izumil koledar s 365 dni. V nekaterih mitih je njegova žena boginja Maat, boginja pravice in resnice, njegova hči pa Sešat, boginja branja, pisave, aritmetike in arhitekture (v nekaterih mitih je Sešat njegova žena ali pa njegov ženski vidik). Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Thoth.
3 Hor (egipč. Hor, Har, Her ali Heru, gr. Horus, ang. Horus) bog neba, tudi sonca, vojne in lova, utelešenje faraona. V starih mitih je (kot Horus starejši) brat Ozirisa, Seta, Izide in Neftide, drugi otrok in sin boga zemlje Geba in boginje neba Nut. V kasnejših mitih (kot Horus) postane sin Ozirisa in Izide, (v nekaterih mitih, je njegov oče bog sonca Ra, njegova mati boginja Hathor in njegova žena boginja Izida). Upodobljen je bil kot sokol ali kot človek s sokoljo glavo in dvojno krono Egipta. Hor je eden najpomembnejših egipčanskih božanstev, ki so ga častili že v starem Egiptu pa vse do nastopa Rimskega imperija. Eden najbolj znanih egipčanskih simbolov je Horovo oko.  V enem izmed najbolj znanih egipčanskih mitov, naj bi njegov stric Set iz ljubosumja razkosal njegovega očeta Ozirisa. Horus se je z njim spopadel in na koncu zasedel prestol Egipta. Mit naj bi zrcal združevanje Spodnjega Egipta (Hor) in Zgornjega Egipta (Set), saj so v združenem kraljestvu faraone upodabljali skupaj tako s Setom, kot tudi Horom. V kasnejšem obdobju se pojavi tudi združena oblika obeh bogov, Set-Hor (podobno kot Amon-Ra). Horus ima štiri sinove (v različnih mitih z različnimi boginjami: Hathor ali Izido), ki so predstavljali kanoptične žare: Imsety, Duamutef, Hapi in Qebehsenuef.
4 Izida (egipč. Aset, Eset in Iset gr. Isis, ang. Isis) – Egipčanska boginja dneva, življenja, čarovnije, narave, zdravja, modrosti, božanska mati, sestra boginje Neftide, Seta in Hora starejšega, sestra in žena boga Ozirisa, četrti otrok in prva hči boga zemlje Geba in boginje neba Nut. Članica velike egipčanske eneade. Izida je bila v starem Egiptu ena izmed najbolj priljubljenih in čaščenih boginj. Izida je predstavljena tudi kot mati mladega faraona, skupaj z Neftido ga ščitita pred zlom. Izida ima z Ozirisom sina Heru-ja oz. Hora (gr. Horus), boga neba, utelešenje faraona, ki se ga v enem izmed najbolj znanih egipčanskih mitov ne prikazuje kot njenega brata (Horus starejši), ampak kot sina.

Komentarji