ŠIRITE PO INTERNETU! MEDITACIJA MIRU 16. 04. 2018 ob 03:57 uri

Spodaj se nahaja nova objava Cobre, ki poziva k sinhronizirani meditaciji miru za nevtralizacijo negativnih učinkov vojaške eskalacije, ki se trenutno odvija v Siriji, prav tako pa bo izkoristila priložnost prazne Lune na dan 15./16. 04. 2018 za nastanek portala, preko katerega bomo uravnovesili energijsko polje okoli planeta.

Skupaj bomo privedli trenutek odvijanja Dogodka1 bližje.

Spodaj se nahaja dogodek za to meditacijo na Facebooku:

https://www.facebook.com/events/197084094238513/ 

Vodene zvočne meditacije za to meditacijo bodo objavljene, ko bodo na voljo.

Referenca: http://2012portal.blogspot.co.uk/2018/04/make-this-viral-peace-meditation-2018-4.html
--------------------------------------------------------------
Čas je, da se zopet poslužimo dejanj! Čas je, da vzamemo usodo sveta v svoje roke! Vsi se strinjamo, da proces doseganja planetarnega miru traja predolgo. Tu imamo priložnost za kolektivno pospeševanje procesa, zato bomo izkoristili priložnost prazne Lune na dan 15./16. 04. 2018 za ustvarjanje portala, preko katerega bomo uravnovesili energijsko polje okoli planeta.
To meditacijo bomo opravljali za nevtralizacijo negativnih učinkov vojaške eskalacije, ki se trenutno odvija v Siriji:Širite po internetu! Širite po vsem svetu! Prosim objavite to na svojih spletnih straneh in blogih. Povabite duhovne skupine, da se nam pridružijo. Če poznate alternativo medijsko spletno stran, jim lahko pošljete naše vabilo. Ustvarite lahko Facebook skupino za vašo lokalno skupino, ki opravlja meditacije v vašem delu sveta. Za ta dogodek potrebujemo tudi eno glavno skupino na Facebooku. O tem lahko ustvarite tudi video ter ga objavite na Youtubu. 

Znanstvene študije so potrdile pozitivne učinke množičnih meditacij na človeško družbo, zato lahko vsak izmed vas, ki bo sodeloval v tej meditaciji, dejansko pomaga privesti Dogodek bližje:Ta meditacija bo pomagala silam Luči ozemljiti energijo Svetlobe na površju planeta za krepitev omrežja Luči, ki je potrebno za pospešitev procesa doseganja planetarnega miru. Število ljudi, ki opravlja to meditacijo, je za pospeševanje procesa najvplivnejši faktor znotraj moči človeške populacije na površju planeta.

To meditacijo bomo opravljali natanko ob trenutku prazne Lune v ponedeljek, 16. 04. 2018 ob 03:57 uri po Evropskem Poletnem Centralnem Času (CEST – sem spada tudi Slovenija, o.p.). To je enako 9:57 uri po CST času v Tajpeju, 03:57 uri po EET času v Kairu, 03:57 uri po CEST času v Parizu, 02:57 uri po BST času v Londonu, 21:57 uri po EDT času v New Yorku (15. 04. 2018), 20:57 uri po CDT času v Čikagu (15. 04. 2018),, 19:57 uri po MDT v Denverju (15. 04. 2018) in 18:57 uri po PDT času v Los Angelesu (15. 04. 2018).

Čas meditacije v vašem časovnem pasu lahko preverite tukaj: 

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.
2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije kot orodja za pospešitev procesa prinašanja miru planetu Zemlji in njenim prebivalcem. 
3. Predstavljajte si izžarevanje stebra Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca2 skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema, nato pa potuje preko vašega telesa do središča Zemlje. Predstavljajte si še en steber svetlobe, ki se dviguje iz središča Zemlje, preko vašega telesa navzgor proti nebu k vsem bitjem Luči našega Sončnega sistema in galaksije. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetloba ohranite aktivna nekaj minut. 
4. Sedaj si predstavljajte, kako Vijolični Plamen čisti sirski vrtinec in njegovo energijsko polje na plazemski, eterični in astralni ravni. Nato si predstavljajte, kako se ta vijolični plamen širi po vsem Bližnjem Vzhodu  ter ga očiščuje. Nato ga razširite še bolj, dokler ne zaobjame celotnega planeta in očisti njegovo energijsko polje na plazemski, eterični in astralni ravni.


5. Sedaj si predstavljajte, kako mehka, rožnata, zdravilna Božanska ženska energija zdravi vse ljudi v Siriji in državi prinaša mir. Predstavljajte si, kako ta mehka rožnata svetloba ščiti Sirijo. Predstavljajte si, kako ta mehka rožnata svetloba po vsem svetu zdravi misli in srca vseh ljudi, ki so del sirskega konflikta. Nato si predstavljajte,  kako se ta božanska ženska energija širi skozi celoten Bližnji Vzhod in zdravi vse tamkajšnje ljudi. Nato jo razširite še bolj, dokler ne zaobjame celotnega planeta in ozdravi vsa živa bitja na planetu.
Boginja želi mir in mir bo!

Sveže novice o Meditaciji Miru:Opombe prevajalke:

1 Dogodek – Trenutek preboja kompresije in osvoboditve planeta. Na nefizični ravni se bo zgodil veliki val ali blisk Božanske energije in svetlobe, ki potuje iz Galaktičnega Centralnega Sonca proti površju planeta. Na fizični ravni bomo priča aretaciji članov kriminalne kabale, ponastavitvi finančnega sistema, razkritju informacij o nezemljanih, vpeljavi novih, naprednih tehnologij, postopnemu zbujanju človeštva k obstoju pozitivnih nezemeljskih ras in naših galaktičnih povezav.
2 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Komentarji