Dnevna meditacija za Francijo ob 21:00 uri [POSODOBLJENO 29. 03. 2020]


*POSODOBITEV: PREHOD NA POLETNI ČAS Z DNEM 29. 03. 2020 - SEDAJ MEDITACIJA POTEKA OB 22:00 URI.

17. 11. 2018 so se po različnih lokacijah v Franciji začeli obsežni protesti, saj vlada namerava od januarja 2019 dalje nadaljevati z dvigovanjem davkov na dizelsko gorivo in bencin.   


Ker večina protestnikov nosi rumene odsevne jopiče, so te protestne shode poimenovali Gibanje rumenih jopičev.  
Od takrat naprej so se protesti po Franciji odvijali vsak dan, še posebej med vikendom. Na žalost so nekateri protestni shodi postali nasilni, še posebno tisti v Parizu.   

https://www.rt.com/news/444817-paris-protests-night-fire/

To gibanje se širi tudi po Evropi, saj so se prejšnji vikend podobni protesti pojavili v Belgiji in Španiji.

https://sputniknews.com/europe/201811221070042630-belgium-fuel-tax-protests/

http://www.xinhuanet.com/english/2018-11/24/c_137628698.htm

Čeprav se je francoski premier Edouard Philippe želel sestati s člani gibanja ''rumenih jopičev'' v upanju, da bi zmanjšal napetosti, je možno, da se bodo protesti še nekaj časa nadaljevali ter se čez vikend ponovno zaostrili.

https://www.france24.com/en/20181128-france-pm-philippe-yellow-vest-protesters-paris-macron

Zato bomo organizirali dnevno meditacijo za Francijo ob 21:00 uri, zato da se lahko zadeve uredijo na miren način. Čas meditacije je namenjen večji udeležbi francozov ter ostalih prebivalcev Evrope.


(*POSODOBITEV: Prehod na poletni čas z dnem 29. 03. 2020 - sedaj meditacija poteka ob 22:00 uri.)

Tu so navodila (predlagani čas meditacije je 15 minut).

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite vaš namen, da boste situaciji v Franciji ponesli mir in zdravljenje, še posebej lokacijam protestnih shodov po vsej državi.

3. Predstavljajte si izžarevanje žarka Svetlobe iz vaše čakre Zvezde Duše1 (ki se nahaja 20 cm nad vašo glavo) v čakre Zvezd Duš vseh ljudi, ki meditirajo.

4. Predstavljajte si, kako se sedaj kolektivni žarek Svetlobe širi v zemeljsko energijsko omrežje in doseže Francijo ter se povezuje s čakrami Zvezd Duš vseh ljudi, ki so del tamkajšnje situacije ter jih uravnoveša in navdihuje k iskanju mirne rešitve.

Za to meditacijo lahko uporabite sledečo vodeno meditacijo v angleščini, v drugem koraku med vizualizacijo samo zamenjajte frazo "at Place de la Concorde in Paris" (trg Sloge v Parizu, o.p.) v frazo '' lokacije protestnih shodov po vsej državi''.Za to meditacijo je tu dogodek na Facebooku:

https://www.facebook.com/events/517743892042114

Tej situaciji lahko pomagate tudi z izvajanjem dnevne meditacije Budičnih stolpov ob 16:30 uri ter se osredotočite na Pariz, še posebej med prihajajočim vikendom.   

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/10/dnevna-meditacija-budicnih-stolpov-ob.html

Prav tako je tudi zelo pomembno, da se Francozi zavedajo, da jih bomo podprli s to meditacijo, zato da bodo energija Svetlobe, ki jo bomo poslali, sprejeta ter da se bo situacija tako omilila.

Boginja želi mir in mir bo!

Zmaga Luči!

-----------------------------------------------------------------------

O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo vsak dan pridružite meditaciji za nujne primere ob 16:00 uri, meditaciji Ključ do Svobode ob 17:00 uri ter meditaciji Budičnih stolpov ob 17:30 uri.

Povezava do meditacije za nujne primere:


Povezava do meditacije Ključ do Svobode:


Povezava do meditacije Budičnih stolpov: 


Za različne namene organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek s pomočjo spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.

Komentarji