Sveže novice v zvezi z meditacijo Svetlobe ob noči čarovnic


Najlepša hvala vsem, ki so v zadnjih nekaj dneh sodelovali v katerikoli izmed meditacij Svetlobe ob noči čarovnic.


Sprva smo navedli, da bomo to meditacijo izvajali vsak dan ob 14:00 uri do 02. 11. 2018, zato da bi nevtralizirali temne rituale, ki jih izvaja kriminalna kabala1, ki želi zlorabiti energijo tega obdobja praznika Samhain ter dneva Vseh Svetih. 

Vendar je Untwine poudaril, da bi dejanski dan Samhaina moral biti med septembrskim enakonočjem ter decembrskim solsticijem, torej bi se letos moral nahajati med 6. in 7. novembrom.  


Zato bi s to meditacijo Svetlobe ob noči čarovnic nadaljevali do 07. 11. 2018. 

Vodene zvočne meditacije v različnih jezikih so na voljo na spodnji povezavi: 


Tu pa je naš dogodek na Facebooku: 


Zmaga Luči!


--------------------------------


O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo vsak dan pridružite meditaciji za nujne primere ob 16:00 uri, meditaciji Ključ do Svobode ob 17:00 uri ter meditaciji Budičnih stolpov ob 17:30 uri.

Povezava do meditacije za nujne primere:


Povezava do meditacije Ključ do Svobode:


Povezava do meditacije Budičnih stolpov: 


Za različne namene organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek s pomočjo spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.Opomba prevajalke:

1 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

Komentarji