Nujno! Meditacija Budičnih stolpov za kalifornijske požare vsak dan ob 17:00 uri


Letošnja sezona požarov v Kaliforniji je bila ena izmed najbolj uničujočih do sedaj. Do 11. novembra je v letu 2018 kar 7.579  požarov skupno požgalo za 6.749,57 km2 zemljišč, kar je po navedbah kalifornijskega oddelka za gozdove in požarno zaščito ter nacionalnega centra za požare največja pogorela površina v kalifornijski sezoni požarov.Gasilec Jose Corona gasi dom v kraju Magalia, Kalifornija, ki ga je zajel požar ''Camp'' v petek, 09. 11. 2018. Vir: https://www.cbsnews.com/pictures/wildfires-tear-through-northern-southern-california/9/

Kot so poročali po novicah CBS, je ta požar terjal najvišje število smrtnih žrtev v zgodovini Kalifornije. 


Požar ''Camp'' je do torka zvečer zahteval 48 smrtnih žrtev, v začetku dneva so namreč našli še smrtne ostanke šestih ljudi. Zaradi še dveh drugih smrti, ki ju je povzročil drug požar v državi, je sedaj skupno mrtvih 50 ljudi. 

Z ognjenimi zublji se bori 5,615 gasilcev. Evakuirali so okoli 52.000 ljudi, skupno je bilo uničenih 8.817 zgradb, od tega je bilo kar 7.600 domov. Do torka zvečer so omejili okoli 35% obsega požara ''Camp''. Trenutno je pogorelo okoli 526 km2 površin.


Požar ''Camp'' besni po hribu blizu kraja Big Bend, Kalifornija, v soboto, 10. 11. 2018. Vir: https://www.cbsnews.com/pictures/wildfires-tear-through-northern-southern-california/38/

Na RT.com je moč zaslediti sum o možnemu širjenju strupenih in radioaktivnih substanc z lokacije Superfund, saj naj bi po navedbah aktivistov oblasti podcenjevale tveganje.  

Požar je na svoji poti zajel terenski laboratorij Santa Susana (SSFL), lokacijo federalnega programa Superfund na območju Simi Hills, ki je bilo leta 1959 mesto najhujšega taljenja jedrskega goriva v zgodovini ZDA. Medtem, ko kalifornijski oddelek za nadzor strupenih substanc pravi, da ni razloga za skrb razen ''običajnih posledic, ki običajno spremljajo požare'', lokalni prebivalci o tem niso tako prepričani in poudarjajo, da je agencija odlašala s čiščenjem strupenih lokacij ter jo obtožujejo prikrivanja informacij.  

Predsednik organizacije 'Zdravniki za družbeno odgovornost Los Angeles' Robert Dodge je močno skritiziral oddelek za nadzor strupenih substanc in poudaril, da lokacija, ki jo ima trenutno v lasti podjetje Boeing, ostaja radioaktivna in onesnažena navkljub obljubam agencije izpred osmih let, da jo bodo očistili. ''Ti strupeni materiali so v zemlji in vegetaciji območja SSFL. Ko pride do požara, se le-ti preko dima in pepela prenašajo po zraku, zato obstaja resnična možnost, da so jim okoliški prebivalci izpostavljeni.


Kot je bilo omenjeno v prejšnji objavi, obstajajo dokazi, da je požar povzročila kriminalna kabala1 z uporabo usmerjenega energijskega orožja. 


Zaradi resnosti tega požara predlagamo dnevno izvajanje meditacije Budičnih stolpov ob 17:00 uri za umiritev kalifornijskih požarov, dokler jih popolnoma ne zajezijo in pogasijo.

Če ste tako vodeni, lahko še naprej vključujete ta požar med meditacijo za nujne primere, ki poteka dnevno ob 15:00 uri, kot smo za to prosili v naši prejšnji objavi.Širjenje požara lahko spremljate preko spodnje povezave:


Čas meditiranja v drugih časovnih pasovih je na voljo tudi na spodnji povezavi:


Če ste tako vodeni, se nam prosimo pridružite in širite to meditacijo po spletu.

Za to meditacijo je tu naš dogodek na Facebooku:


Tu so navodila meditacije Budičnih stolpov za kalifornijske požare: 

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti. Globoko vdihnite briljantno belo svetlobo. Izdihnite vse, kar vam ne služi več. Nekajkrat ponovite. Nato izrecite sledečo ali pa podobno mantro, naglas ali pa po tihem, kakor ste vodeni:   

"Jaz sem Duša,
Jaz sem Božanska Svetloba,
Jaz sem Božanska Volja, 
Jaz sem Božanska Ljubezen, 
Jaz sem fiksen načrt sebe, Duše."

2. Predstavljajte si, kako vaša čakra zvezde duše2 zažari z briljantno belo svetlobo. Predstavljajte si, kako se ta svetloba v obliki vrtinca spiralno spušča navzdol ter čisti vaše energijsko polje.  

3. Visoko na nebu, okoli 14,5 km nad izbrano lokacijo, si predstavljajte peterokrako zvezdo. Predstavljajte si, kako se ta zvezda lesketa visoko nad izbrano lokacijo, ter sveti z briljantno belo svetlobo. 

4. Sedaj si predstavljajte, kako beli ogenj AN izžareva iz Galaktičnega Centralnega Sonca3 skozi vse točke Luči našega Sončnega sistema, nato ta steber potuje skozi peterokrako zvezdo ter naprej skozi izbrano lokacijo globoko do središča Zemlje. Ta steber si predstavljajte nekaj minut.

5. Predstavljajte si, kako se iz peterokrake zvezde spušča briljanten vrtinec bele svetlobe ter se pomika spiralno navzdol v smeri urinega kazalca in odstranjuje ter pretvarja vse nizke vibracije, temne entitete in temne energije ter jih prinaša nazaj k peterokraki zvezi na transmutacijo. Ta vrtinec vrteče se bele svetlobe si predstavljajte nekaj minut.   

6. Predstavljajte si, kako je ta Budični stolp popolnoma povezan z vsemi Budičnimi stolpi na planetu, z planetarnim svetlobnim omrežjem pod, nad in na površju planeta ter z vsako točko Luči, kakor to vodijo Povzdignjenja Bitja, Predstavljajte si, kako je vse povezano s tem Budičnim stolpom na točki peterokrake zvezde v omrežju briljantne bele svetlobe.  

7. Sedaj v imenu Vira, v imenu prisotnosti Jaz Sem večne svetlobe, izjavljamo in poveljujemo, da je ta Budični stolp na izbrani lokaciji popolnoma dokončan na vseh ravneh, kakor je to vodil Vir.


S pomočjo spodnje slike si lahko pomagate predstavljati Budični stolp nad Kalifornijo. Tu je povezava do vodenih meditacij v različnih jezikih: Vodena meditacija v slovenščini:

Če želite, se lahko udeležite tudi meditacije za odstranjevanje usmerjenih energijskih orožij, ki poteka dnevno ob 18:00 uri. Podrobnosti te meditacije so na voljo na spodnji povezavi:  Zmaga Luči!


--------------------------------

O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo vsak dan pridružite meditaciji za nujne primere ob 16:00 uri, meditaciji Ključ do Svobode ob 17:00 uri ter meditaciji Budičnih stolpov ob 17:30 uri.

Povezava do meditacije za nujne primere:


Povezava do meditacije Ključ do Svobode:


Povezava do meditacije Budičnih stolpov: 


Za različne namene organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek s pomočjo spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.


Opombe prevajalke:

1 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

Čakra zvezde duše – čakra, ki se nahaja nad kronsko čakro in stoji 15 – 20 cm (oz. za dolžino dlani) nad glavo (pri nekaterih ljudeh tudi do 60 cm nad glavo). Imenuje se tudi sedež duše. Skozi to čakro v fizično telo vstopata duhovna energija in božanska ljubezen.

Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Komentarji