11. november 2018 – poseben dan za Iniciativo množične meditacije in meditacije Ključ do Svobode


Meditacijo 'Ključ do Svobode' izvajamo vsak dan že od sredine letošnjega avgusta,

naš glavni termin je vsako nedeljo ob 16:00 uri, prav tako pa se meditacijo vsak dan izvaja na vsake 4 ure.


Cilj meditacije Ključ do Svobode je pomagati silam Luči ozemljiti energijo Svetlobe na površje planeta, da se razreši zastoj med svetlimi in temnimi silami, kar bo končno osvobodilo človeštvo.  

Eden izmed glavnih problemov so preostale plazemske bombe s toplet delci1, ki se sedaj nahajajo znotraj tridesetih metrov od površja planeta.


To je glavni razlog, zakaj sile Luči še vedno ne morejo posredovati na površju planeta.

To je razlog, zakaj še vedno ne moremo imeti popolnega Razkritja, fizičnega in duhovnega obilja, stika s Plejadčani ter ostalimi pozitivnimi izvenzemeljskimi rasami, zakaj ne moremo raziskovati vesolja brez omejitev, se še vedno ne moremo ponovno srečati z našimi dušami dvojčicami2 in najpomembneje, zakaj še vedno nismo začeli s procesom Povzdignjenja3 ter še ni nastopila Zlata Doba.V nedeljo, 11. 11. 2018 ob 18:00 uri, bosta DisclosureFest in Full Disclosure Project v Washingtonu D.C. gostila Iniciativo množične meditacije, na stopnicah Lincolnovega spomenika.  


Njihov cilj je izkoristiti meditacijo za dvig vibracije človeštva ter vseh živih bitij na tem čudovitem planetu,  zato da se lahko popolno razkritje odvije med letoma 2018-2020.

To bo brezplačna vodena meditacija v živo, če želite, se je lahko udeležite brez zadržkov.  Kot alternativno podporo tej iniciativi predlagamo vsem, da sodelujejo v enem izmed intervalov meditacije Ključ do svobode, ki potekajo čez cel dan ob sledečih časih:

Ob 00:00, 04:00, 08:00, 12:00, 16:00 in 20:00 uri.

Kot je napovedal Untwine, bomo med intervalom meditacije ob 12:00 uri, šli skozi portal 11-11-11 (2018 = 2+0+1+8 = 11). To bo čas aktivacije energije Enosti, ki jo podpirajo galaktične in kozmične sile, poseben fokus pa bo nastopil ob 11:11 uri po UTC času (ob 12:11 uri v Sloveniji, o.p.), ko se bomo z Virom povezali z našimi srci, ki bodo povezani z ostalimi srci stvarstva kot je Centralno Sonce, srce Gaje in našega Sonca, itn.


Tu so navodila meditacije Ključ do Svobode:

(Predlagani čas meditacije je 15 minut)

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije kot orodja za pospeševanje procesa zdravljenja Zemlje in njenih prebivalcev, za odstranjevanje bomb s toplet delci ter za sprožitev Dogodka.

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra električno-modre Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca4 skozi orionska zvezdna vrata (ki jih uteleša zvezda Alnilam / Epsilon Orionis5 ozvezdju Oriona6), zatem ta steber vstopa v naš Sončni sistem in potuje skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema, nato pa potuje preko vašega telesa do središča Zemlje.4. Predstavljajte si še en steber Svetlobe, ki se dviguje iz središča Zemlje, preko vašega telesa, navzgor, proti nebu k vsem bitjem Luči našega sončnega sistema in galaksije, nato potuje skozi orionska zvezdna vrata ter se na koncu poveže z galaktičnim središčem in Virom.


5. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetlobe ohranite aktivna nekaj minut.

6. Sedaj si predstavljajte, kako Beli Ogenj AN izžareva iz Vira in potuje proti Zemlji skozi Galaktično Središče ter orionska zvezdna vrata in na plazemski ravni okoli Zemlje očisti vse preostale bombe s toplet delci. Predstavljajte si, kako sile Luči Flote Galaktičnega Poveljstva s svojimi naprednimi tehnologijami odstranjujejo in razgrajujejo vse preostale bombe s toplet delci. Če ste tako vodeni, prosite Nadangela Metatrona naj pomaga pri tem procesu očiščevanja. Predstavljajte si, kako Beli Ogenj AN znotraj plazemskega ščita okoli Zemlje prečisti vso anomalijo7 in nevtralizira vso entropijo.

7. Predstavljajte si odvijanje Dogodka, ki Zemlji in njenim prebivalcem ponovno prinaša Enost, Harmonijo, Mir in Blaginjo. Predstavljajte si, kako se Svetloba Vira z lahkoto manifestira na planetu Zemlji in privede karanteno h koncu.


Tu so vodene meditacije v različnih jezikih:V slovenščini:Zmaga Luči!


--------------------------------


O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo vsak dan pridružite meditaciji za nujne primere ob 16:00 uri, meditaciji Ključ do Svobode ob 17:00 uri ter meditaciji Budičnih stolpov ob 17:30 uri.

Povezava do meditacije za nujne primere:


Povezava do meditacije Ključ do Svobode:


Povezava do meditacije Budičnih stolpov: 


Za različne namene organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek s pomočjo spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.Opombe prevajalke:

1 toplet delec – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz top (t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o top (t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).

2 duša dvojčica (angl. twin soul) oz. plamen dvojček/ica (angl. twin flame) – oseba (duša), s katero ste skupaj izšli iz Vira in imata 100% ujemanje. Vsaka oseba ima enega plamen dvojčka/ico. Plamen dvojčka/ico oz. dušo dvojčico ne smemo enačiti s sorodno dušo. Vsaka oseba ima več sorodnih duš. Sorodne duše imajo 90% ujemanje in so del dušne družine, ki je skupaj izšla iz Vira.

3 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

4 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

5 Alnilam (ε Oriona, (Epsilon Ori, ε Ori) tudi 46 Orionis (46 Ori)) – 29. najsvetlejša zvezda na nočnem nebu in 4. najsvetlejša zvezda ozvezdja Oriona. Alnilam je velika modra super velikanka, ki je od Zemlje oddaljena okoli 2.000 svetlobnih let. Ocenjujejo, da je od 175.000 do 832.000-krat svetlejša ter 30- 64,5-krat masivnejša od Sonca. Skupaj z zvezdama Alnitak in Mintaka tvori Orionov pas in je srednja izmed treh. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Alnilam.

6 Orion – ozvezdje sedmih zvezd, razporejenih v štirikotnik z nizom treh zvezd na sredini. Tem trem zvezdam pravimo Orionov pas. Videti je, kot da se Orion premika proti zahodu, sledi pa Sirij iz ozvezdja Velikega psa. Orion je med decembrom in marcem najsvetlejše ozvezdje na nebu. V tem obdobju leži na jugu. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Orion_%28ozvezdje%29.

7 Primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

Komentarji