Meditacija ob srečanju Putina in Trumpa v Parizu v nedeljo, 11. 11. 2018 ob 13:00 uri – prosimo delite po spletu

23. 10. 2018 je predsednik Putin namignil, da bi se 11. 11. 2018 lahko srečal z Donaldom Trumpom na slovesnosti ob koncu prve svetovne vojne.     

https://www.rt.com/news/442044-putin-suggests-meeting-trump-paris/ 

Veliko se je špekuliralo, če se bosta tistega dne dejansko sestala, sedaj kaže, da se bo pomemben sestanek zagotovo zgodil.  

https://www.theguardian.com/us-news/2018/nov/09/trump-paris-macron-peace-forumKot je Cobra v svoji najnovejši objavi potrdil, se bodo v ozadju sestanka odvijala določena pogajanja o prihodnosti planeta, prisotni pa bodo tudi agenti površinske Alianse in Odporniškega Gibanja.

https://zmagaluci.blogspot.com/2018/11/casovno-obcutljive-sveze-novice-o.html

Prav tako, pa se bo 11. 11. 2018 odprl zelo pomemben portal in plejadska flota bo zelo aktivna:

https://recreatingbalance1.blogspot.com/2018/10/planetary-alignments-november-2018.html

Na prošnjo sil Luči bomo organizirali posebno meditacijo 'Ključ do Svobode', ki se bo osredotočila na prinašanje Svetlobe tem pogajanjem, tako da lahko rezultat teh pogajanj pomaga manifestirati Dogodek kar se da gladko in hitro.  

Ta posebna meditacija Ključ do Svobode bo potekala ob 12:00 uri po UTC času (ob 13:00 uri v Sloveniji, o.p.).  

S pomočjo spodnje povezave lahko pretvorite UTC čas v vaš lokalni čas: 

https://www.timeanddate.com/worldclock/converter.html

Vodene meditacije so na voljo v različnih jezikih na spodnji povezavi:  

https://goo.gl/z4UBNT

Tu so navodila meditacije Ključ do Svobode: 

(Predlagan čas meditacije je 15 minut)

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije kot orodja za pospeševanje procesa zdravljenja Zemlje in njenih prebivalcev, za odstranjevanje bomb s toplet1 delci ter za sprožitev Dogodka.

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra električno-modre Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca2 skozi orionska zvezdna vrata (ki jih uteleša zvezda Alnilam / Epsilon Orionis3 ozvezdju Oriona4), zatem ta steber vstopa v naš Sončni sistem in potuje skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema, nato pa potuje preko vašega telesa do središča Zemlje.4. Predstavljajte si še en steber Svetlobe, ki se dviguje iz središča Zemlje, preko vašega telesa, navzgor, proti nebu k vsem bitjem Luči našega sončnega sistema in galaksije, nato potuje skozi orionska zvezdna vrata ter se na koncu poveže z galaktičnim središčem in Virom.

5. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetlobe ohranite aktivna nekaj minut.

6. Sedaj si predstavljajte, kako Beli Ogenj AN izžareva iz Vira in potuje proti Zemlji skozi Galaktično Središče ter orionska zvezdna vrata in na plazemski ravni okoli Zemlje očisti vse preostale bombe s toplet delci. Predstavljajte si, kako sile Luči Flote Galaktičnega Poveljstva s svojimi naprednimi tehnologijami odstranjujejo in razgrajujejo vse preostale bombe s toplet delci. Če ste tako vodeni, prosite Nadangela Metatrona naj pomaga pri tem procesu očiščevanja. Predstavljajte si, kako Beli Ogenj AN znotraj plazemskega ščita okoli Zemlje prečisti vso anomalijo5 in nevtralizira vso entropijo.

7. Predstavljajte si odvijanje Dogodka, ki Zemlji in njenim prebivalcem ponovno prinaša Enost, Harmonijo, Mir in Blaginjo. Predstavljajte si, kako se Svetloba Vira z lahkoto manifestira na planetu Zemlji in privede karanteno h koncu.


Nato si lahko, če ste tako vodeni, takoj po meditaciji Ključ do Svobode predstavljajte sledečo vizualizacijo okoli 5-10 minut:    

1. Predstavljajte si, kako čakri Zvezde Duše6 predsednikov Putina in Trumpa zažarita z briljantno belo Svetlobo. 

2. Predstavljajte si, kako se ta Svetloba v obliki vrtinca širi navzdol iz njunih čaker zvezd Duš v njuni osebnosti in energijski polji, ter ju navdihuje, da tekom teh pogajanj sprejmeta pozitivne odločitve, ki bodo pripomogle, da se bo Dogodek manifestiral kolikor gladko in hitro se bo le lahko.  

To vizualizacijo si lahko tekom dneva predstavljate kolikorkrat si želite. 

Za to posebno meditacijo Ključ do Svobode je tu povezava do dogodka na Facebooku:

https://www.facebook.com/events/2144020362295268

Če želite, lahko povabite duhovne skupine, da se nam pridružijo tej posebni meditaciji in vizualizaciji. 

Kot smo omenili v prejšnji objavi, se lahko tekom dneva pridružite številnim intervalom meditacije Ključ do Svobode in tako zasidrate energije portala 11-11-11.   

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/11/11-november-2018-poseben-dan-za.html

Spodaj je seznam vseh intervalov meditacije Ključ do Svobode na dan 11. 11. 2018 in vabljeni ste se pridružiti kateremukoli izmed njih:

  • Ob 00:00 uri 
  • Ob 04:00 uri
  • Ob 08:00 uri
  • Ob 12:00 uri (ob posebnem času portala 11-11-11 ob 11:11 uri po UTC času (ob 12:11 uri v Sloveniji, o.p.))
  • Ob 13:00 uri (tekom sestanka  Putina in Trumpa)
  • Ob 16:00 uri (glavna nedeljska meditacija Ključ do Svobode )
  • Ob 20:00 uri (čas Iniciative množične meditacije v Wanshingtonu D.C.)
Tega dne bodo različne skupine organizirale tudi mnoge druge množične meditacije in če ste tako vodeni, se jim lahko pridružite:  

https://pfcleadership.org/blog/2018/11/04/unity-in-the-community-on-11-11-lets-make-it-happen-with-the-corey-goode-and-cobra-teams/ 

https://gatewaytovictory.wordpress.com/the-111111-liberation-of-humanity-meditation-event/ 

https://www.pleiadianhealingcenter.com/blog/2018/11/4/the-11-11-portal-lets-celebrate

https://youtu.be/7f2_E46hudU 

Vsaka skupina v meditacijski skupnosti ima svoj košček sestavljanke in skupaj lahko ustvarimo resnično meditativno simfonijo.

Boginja želi svobodo in svoboda bo! 


--------------------------------


O tem blogu:


Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo vsak dan pridružite meditaciji za nujne primere ob 16:00 uri, meditaciji Ključ do Svobode ob 17:00 uri ter meditaciji Budičnih stolpov ob 17:30 uri.

Povezava do meditacije za nujne primere:


Povezava do meditacije Ključ do Svobode:


Povezava do meditacije Budičnih stolpov: 


Za različne namene organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek s pomočjo spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.


Opombe prevajalke:

1 toplet delec – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz top (t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o top (t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).

2 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

3 Epsilon Orionis (ε Oriona, (Epsilon Ori, ε Ori) tudi 46 Orionis (46 Ori)) – 29. najsvetlejša zvezda na nočnem nebu in 4. najsvetlejša zvezda ozvezdja Oriona. Alnilam je velika modra super velikanka, ki je od Zemlje oddaljena okoli 2.000 svetlobnih let. Ocenjujejo, da je od 175.000 do 832.000-krat svetlejša ter 30- 64,5-krat masivnejša od Sonca. Skupaj z zvezdama Alnitak in Mintaka tvori Orionov pas in je srednja izmed treh. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Alnilam.

4 Orion – ozvezdje sedmih zvezd, razporejenih v štirikotnik z nizom treh zvezd na sredini. Tem trem zvezdam pravimo Orionov pas. Videti je, kot da se Orion premika proti zahodu, sledi pa Sirij iz ozvezdja Velikega psa. Orion je med decembrom in marcem najsvetlejše ozvezdje na nebu. V tem obdobju leži na jugu. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Orion_%28ozvezdje%29.

5 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

6 Zvezda Duše – čakra, ki se nahaja nad kronsko čakro in stoji 15 – 20 cm (oz. za dolžino dlani) nad glavo (pri nekaterih ljudeh tudi do 60 cm nad glavo). Imenuje se tudi sedež duše. Skozi to čakro v fizično telo vstopata duhovna energija in božanska ljubezen.

Komentarji