Meditacija za sidranje Svetlobe Boginje in nevtralizacijo temnih ritualov v obdobju praznika Beltane


Beltane označuje začetek poletja, sezone rasti in življenja posevkov, živali in ljudi. Znan je tudi kot Dan maja, ki izvira iz keltskega praznika Beltane, ki so ga v starih časih praznovali na Irskem, Škotskem in otoku Man. To je bil eden izmed štirih galskih sezonskih praznovanj, h katerim še spadajo Samhain, Imbolc in Lughnasadh, toda izmed njih je bil Beltane najpomembnejši praznik.
Stari Kelti so na predvečer Beltana prakticirali zakon Ljubezni in Svetlobe ter na gorah prižigali kresove. Druidi so napravili plesne kroge, kjer so plesali okoli kresov za sidranje svetlobe in prečiščenje vseh živali, bitij in vse zemlje na planetu.


“Ob prazniku Beltane se odpremo Bogu in Boginji mladosti. Ne glede na to, koliko smo stari, se ob nastopu pomladi ponovno počutimo mlade. Ob prazniku Beltane skočimo čez plamene vitalnosti in mladosti ter tej vitalnosti prepustimo, da nas poživi in zdravi. Ko smo mladi, ta čas morda izkoristimo za povezovanje z našo čutnostjo na pozitiven kreativen način. Ko smo stari pa je povezovanje, ki ga iščemo, morda z eno izmed ženskih ali moških strani naše narave. Integracija moških in ženskih vidikov Jaza je že dolgo časa eden izmed primarnih ciljev duhovnega in psihoterapevtskega dela in Beltane predstavlja čas, ko se lahko temu popolnoma prepustimo in omogočimo naravnemu združevanju polarnosti, ki se ob tem času dogajajo v naravi, da nam pomaha pri našem delu – delu, ki je v svojem bistvu alkimističen. V negovanju rasti, Oče Sonce sije močno in Ogreva Mater Zemljo, s  katero se združujeta v stvarjenju”

Blagoslavljanje vseh s svetih plesom okoli mlaja, je bila tradicionalna navada za sidranje Svetlobe Boginje na planetu. 

To je zelo pomemben dan za vstopanje Svetlobe Boginje skozi vse svetlobne portale in iz tega razloga bo temna kriminalna kabala1 poskušala to preprečiti z izvajanjem temnih ritualov in magij.  
Razlog, zakaj to skušajo preprečiti, je obrazložen v sledečih člankih, ki sta jih objavila Cobra in Untwine:


http://recreatingbalance1.blogspot.com/2017/06/new-atlantis-alignment.html

http://2012portal.blogspot.com/2014/10/ordo-bucintoro.html

Prav tako zaradi manipulacije temnih sil dejanski dan praznika Beltane ne nastopi vedno 30. aprila ali 1. maja po gregorijanskem koledarju, ki ga večinoma uporabljamo v naših vsakodnevnih življenjih.

Dejanski dan praznika Beltane nastopi med marčevskim enakonočjem in junijskim solsticijem, zato bi v letošnjem letu 2019 praznik Beltane moral nastopiti v ponedeljek, 06. 05. 2019.

http://recreatingbalance1.blogspot.com/2018/02/natural-cycles-of-goddess-and-god.html

Toda vseeno bodo z namenom zatiranja energije Boginje veliko temnih ritualov izvajali v začetku maja.

Zato predlagamo izvajanje posebne meditacije od 01. 05. do 06. 05. 2019 ob 13:30 uri po UTC času (ob 15:30 uri v Sloveniji, o.p.), da bi tekom tega obdobja izničili in raztopili vsakršne negativne rituale. Če želite, lahko meditacijo izvajate tudi pogosteje. 


S pomočjo spodnje povezave lahko pretvorite UTC čas v vaš lokalni čas:

https://www.thetimezoneconverter.com/

Here is the facebook event:

https://www.facebook.com/events/421180788461004/

Za to meditacijo je tu povezava do vodenih meditacij v 12-ih jezikih:

https://goo.gl/gnAcmY
 
V slovenščini:

Navodila:

1. Predstavljajte si izžarevanje svetlega stebra Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca2 skozi vaše srce v srce Gaje. Nato si predstavljajte še en steber Svetlobe, ki se dviguje nazaj k Centralnemu Soncu iz središča Zemlje, preko vašega telesa in preko vseh točk Luči našega Sončnega sistema in galaksije. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba potuje navzgor in navzdol.

2. Sedaj si nad glavo, znotraj tega svetlega stebra Svetlobe, predstavljajte Boginjo v obliki prelepe ženske, ki zaobjema energije božanske ženskosti: brezpogojno ljubezen, sočutje, sprejemanje, mir, harmonijo, milino, lepoto in zdravljenje. Začutite njeno energijo.

3. Medtem, ko pojete mantro OM, spustite Boginjo v svoje telo. Istočasno lahko izvajate mudro: roke držite nad glavo, nato pa jih počasi spustite in nežno položite na svoje Srce. Začutite, kako energija Boginje vstopa v vaše telo in se zasidra v vašem Srcu.

4. Pokličite prisotnost Boginje Dou Mu in vseh povzdignjenih3 Boginj kot so Izida4, Maat5, Hator6, Kuan Jin7, Marija Magdalena8, Bela Tara9... da pomagajo izničiti vse sedanje temne rituale na planetu in ponovno vzpostaviti božansko Svetlobo in Pravico.

5. Iztegnite svoje roke pred seboj in skozi njih pošljite božansko žensko energijo proti vsem negativnih ritualom, kar jih bo izničilo in posledično bodo postali neškodljivi ter neučinkoviti, s čimer bodo izgubili vso svojo moč. Predstavljajte si, kako vsi temni rituali izginjajo in se razkrajajo v Svetlobi in Ljubezni Boginje.

6. Sedaj si predstavljajte, kako se steber Svetlobe Galaktičnega Centralnega Sonca širi v čakre zvezd duš10 (ki se nahajajo 20 cm nad našimi glavami) vseh bitij, ki sodelujejo v teh ritualih in jih ponovno povezuje z Virom ter jih navdihuje k prenehanju izvajanja teh ritualov. Predstavljajte si, kako ta bitja delajo za Luč.

7. Zahvalite se vsem Boginjam in Svetlobnim bitjem in začutite hvaležnost za opravljanje tega dela.Svetlobo Boginje lahko tistega dne sidrate tudi z izvajanjem meditacije z Boginjo ob 16:30 uri:
Zmaga Luči!


-------------------------------------------------------


O tem blogu:


Blog Radi imamo množične meditacije sestavlja ekipa mednarodnih prostovoljcev, ki organizirajo množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:


Meditacija z Boginjo ob 16:30 uri:


Meditacija Ključ do Svobode ob 17:00 uri:


Meditacija s Kozmično Centralno Raso ob 17:15 uri:


Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:


Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.


Opombe prevajalke:

1 kriminalna kabala – V angleščini beseda cabal kot samostalnik pomeni kabala, kar pomeni: kovarstvo, spletkarstvo, spletke; (politična) klika; tajna združba. Kot glagol pomeni spletkariti, intrigirati. Tega ne smemo enačiti z judovskim filozofskim in verskim naukom kabala (v angleščini: cabala). Zaradi pravopisnega sklanjanja lahko namreč obe besedi zamešamo in tako napačno razumemo, vendar da vseeno ne bi bilo pomote sem se odločila, da zraven dopišem še pridevnik kriminalen (kriminalna kabala).

2 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

3 povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

4 Izida (egipč. Aset, Eset in Iset gr. Isis, ang. Isis) – Egipčanska boginja dneva, življenja, čarovnije, narave, zdravja, modrosti, božanska mati, sestra boginje Neftide, Seta in Hora starejšega, sestra in žena boga Ozirisa, četrti otrok in prva hči boga zemlje Geba in boginje neba Nut. Članica velike egipčanske eneade. Izida je bila v starem Egiptu ena izmed najbolj priljubljenih in čaščenih boginj. Izida je predstavljena tudi kot mati mladega faraona, skupaj z Neftido ga ščitita pred zlom. Izida ima z Ozirisom sina Heru-ja oz. Hora (gr. Horus), boga neba, utelešenje faraona, ki se ga v enem izmed najbolj znanih egipčanskih mitov ne prikazuje kot njenega brata (Horus starejši), ampak kot sina.

5 Maat (tudi Ma'at) – staroegipčanska boginja resnice, ravnovesja, reda, harmonije, zakona, morale, pravice in kozmičnega reda. Maat je tudi regulirala zvezde, letne čase in dejanja tako smrtnikov kot tudi bogov in boginj, ki so ob trenutku stvarstva iz kaosa vzpostavili red vesolja. Če bi bila Maat kršena, bi se vse porušilo, družba bi razpadla, naravni pojavi bi bili porušeni. Pri končni sodbi umrlih, je bilo srce pokojnika, ki ga je prinesel Anubis na enem delu tehtnice, na drugem pa je Maat oziroma njeno pero kot protiutež. Srce je moralo tehtati manj ali enako kot duša. Maat se prikazuje antropomorfno, s krili ali z ankhom in žezlom, na glavi ima visoko pero, včasih je predstavljena tudi samo kot pero. V nekaterih mitih je Maat bila žena boga Tota (bog modrosti in pisar bogov), s katerim je imela hči Seshat (boginja modrosti, znanja in pisanja, arhitekture, astronomije, astrologije, gradbeništva, matematike in raziskovanj). Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Maat.

6 Hator (ang. Hathor) – Boginja ljubezni, lepote, neba, plesa, veselja, materinstva, tujih ozemelj, glasbe in plodnosti. Upodobljena je bila kot krava s sončnim diskom, kot ženska z kravjimi rogovi in sončnim diskom ali pa kot ženska s kravjo glavo in sončnim diskom. Hator je včasih, mati, žena ali hči boga Ra-ja, včasih je tako kot Izida opisana kot mati boga Horusa in povezana z boginjo Bastet.

7 Kuan Jin (Quan Yin) – kitajska boginja, ki je Mati Božja Vzhoda, enako, kot je pri nas Marija. Boginja milosti, sočutja in zaščite. Vedno se odzove na vse molitve, ki jih naslovimo nanjo. Pokličete jo lahko, ko potrebujete sočutje in odpuščanje in ko potrebujte nežno in ljubečo pot za realizacijo svojih potreb. Pomaga tudi, da ste blagi, prijazni in nežni do sebe in drugih. Še posebej se izkaže pri prejemanju in izkazovanju ljubezni, pri ženstveni milini, lepoti in moči, usmiljenju in varovanju žensk in otrok. Več na: https://duhovnost.eu/quan-yin/ in http://angelski-dotik.si/spoznaj-nas/boginje/1120-boginja-kuan-jin.

8 Marija Magdalena – Danes Marija Magdalena ni le svetopisemska oseba, temveč tudi boginja sodobnega časa, ki v sebi nosi prastaro in pristno modrost. Lahko je vir navdiha za vse ženske in del nje živi v vsaki od nas. Je energija, ki je hkrati nežna in blaga, pa vendar odločna in neomajna. Predstavlja moč in dostojanstvo in na ta način pomaga izboljšati položaj žensk po vsem svetu. Osvobaja nas ozkosrčnosti in nas uči odpuščanja. Uči nas ponosa in kako se postaviti zase, kako izraziti svojo resnično lepoto, modrost, kreativnost, ki so bistvo ženskega duha. Je prinašalka sočutja in zdravilka ranjenih žensk, pomaga ženskam, ki so bile fizično ali čustveno zlorabljene, zdravi žensko dušo kadar se le-ta počuti zapuščeno in prevarano. Marija Magdalena nam kaže, kakšna je resnična ženska narava in nam pomaga, da se ženske vidijo v vsej svoji lepoti in moči ter postanejo celovite. Več na: https://duhovnost.eu/marija-magdalena/.

9 Bela Tara – boginja osvobajanja in očiščenja. Nagovarja nas, naj opustimo vse, kar nas zastruplja – vse, kar bremeni naše misli in telo. Začnimo pot k odvajanju od nezdravih navad ter k opuščanju miselnih vzorcev, ki niso zares naši in s katerimi se ne strinjamo. Sami bomo začutili, kaj je najboljše za nas. Več na: http://www.ednevnik.si/entry.php?w=ZavestnaSamostNova&e_id=189998.

10 čakra zvezde duše – čakra, ki se nahaja nad kronsko čakro in stoji 15 – 20 cm (oz. za dolžino dlani) nad glavo (pri nekaterih ljudeh tudi do 60 cm nad glavo). Imenuje se tudi sedež duše. Skozi to čakro v fizično telo vstopata duhovna energija in božanska ljubezen.

Komentarji