Opomnik za meditaciji ob polni Luni, mesečnih seansah zdravljenja na daljavo in predstavitev nove vodene meditacije protokola zaščite


Tu je opomnik za meditaciji ob polni Luni ter mesečno zdravljenje na daljavo z Mojstri Modrosti1, ki bodo potekale ta teden. Predstavljamo tudi novo vodeno meditacijo protokola zaščite.

Mesečna seansa zdravljenja na daljavo z Mojstri Modrosti in zdravilni zvezdnimi žarki

Sodelujete lahko v aprilski mesečni seansi zdravljenja na daljavo z Mojstri Modrosti in zdravilnimi zvezdnimi žarki, ki jo organizirata Mednarodna Skupina Zlate Dobe ter japonska ekipa Pripravimo se na Spremembo. Namen teh seans je pomagati vsem ljudem širom sveta pri zdravljenju njihovega notranjega bitja in misli.

To je darilo, ki ga vsem podarjajo brezplačno.


Ta mesec se bosta dve seansi zdravljenja na daljavo odvili ob sledečih časih:  

Prvi dan: Četrtek, 18. 04. 2019 od 16:00 do 16:30 ure.

Drugi dan: Petek, 19. 04. 2019 od 16:00 do 16:30 ure.

Ob zgoraj navedenih časih lahko obiščete njihov Youtube kanal (spodnja povezava) ter se udeležite njihovega zdravljenja na daljavo. 


Brez zadržkov se udeležite katerekoli ali pa obeh seans.

Tu je naš dogodek za seanse zdravljenja na daljavo na Facebooku:


Za več informacij o tem zdravljenju na daljavo prosimo obiščite tudi spodnjo povezavo do spletne strani Mednarodne skupine Zlate dobe.
Meditacija ob polni Luni dne 19. 04. 2019 ob 16:45 uri  

Aprilska polna Luna je znana kot 'Rožnata polna Luna' in oznanja pojav ''roza mahu'' ali divje talne plamenke – ene izmed zgodnjih spomladanskih rož. Spremljajo jo tudi druga imena, kot so Luna brstečih travnikov, jajčna Luna in ribja Luna.

Polna Luna, ki bo nastopila v petek, 19. 04. 2019 pri 29° v znamenju Tehtnice, bo v opoziciji z Uranom. To pomeni, da vas vaša želja po spremembi, navdušenju ali svobodi, lahko napravi nemirne in impulzivne. Nepričakovani dogodki in nepredvidljivo vedenje bi pri tesnih odnosih lahko povzročili veliko napetosti.

Letošnja aprilska polna Luna bo tudi razsvetlila neravnovesja v razmerjih, predvsem v zvezi s čustveno podporo in ljubeznijo. Asteroid Hibris2, ki bo v konjunkciji s polno Luno, poziva, da pretirano samozavest in aroganco zamenjata sočutje in ponižnost. 

Tokratno polno Luno lahko izkoristimo za sidranje energije sočutja ter da ponovno izrazimo naše hrepenenje po nastanku otokov Luči na površju planeta.

Tokratno mesečno meditacijo ob polni Luni bomo izvajali 19. 04. 2019 ob 16:45 uri.

Za meditacijo ob polni Luni je tu dogodek na Facebooku:


Navodila za  meditacijo ob polni Luni so na voljo na spodnji povezavi:
Vodene zvočne meditacije v 9-ih jezikih, pa so na voljo tukaj:


V slovenščini:
Meditacija Miru za Sirijo, dne 19. 04. 2018 ob 01:42 uri

Ob točnem času polne Lune dne 19. 04. 2019 ob 01:42 uri, bomo izvajali tudi meditacijo Miru za Sirijo. 


Pomembno je vedeti, da Sirija še ni popolnoma osvobojena. Čeprav so Zahodni mediji objavili zmago nad skupino Daesh v Siriji:in čeprav se v Sirijo končno vrača mir:


je po navedbah bolj točnejših virov nekaj malega teritorija v Siriji in Iraku še vedno pod nadzorom skupine Daesh:


S pomočjo energije polne Lune lahko na območje Sirije zasidramo več energije Boginje ter tako prispevamo k razreševanju situacije na najboljši možen način.  

Informacije o tej meditaciji, vključno z navodili, so na voljo tukaj:


Za to meditacijo je tu povezava do našega dogodka na Facebooku:


Tu pa je povezava do vodenih zvočnih meditacij v različnih jezikih:Vodena meditacija protokola zaščite

Pred kratkim  smo začeli s posebno 'meditacijo Budičnih stolpov na članih družin Črnih Rodbin', da bi pomagali nevtralizirati dejanja družin Črnih Rodbin proti energiji Boginje. 


Pomembno je, da vzpostavimo zaščito ne samo pred izvajanjem meditacije Budičnih stolpov na člane družin Črnih Rodbin, ampak tudi v vsakodnevnem življenju.  

Zmajevi viri so posredovali meditacijo učinkovitega protokola zaščite. Da bi ohranili vibracijsko frekvenco Svetlobe je priporočljivo, da uporabite ta protokol enkrat ali nekajkrat dnevno in vzdržujete zaščitni ščit tekom faze Preboja.

Tu so navodila meditacije:

1. Sprostite svoje telo, čustva in misli tako, da se osredotočite na svoj dih ali pa se sprostite na kakršenkoli način, ki vam odgovarja.

2. Predstavljajte si, kako iz vaše čakre Zvezde duše izžareva briljanten bel vrtinec Svetlobe, ki se pomika navzdol skozi vaše telo v smeri urinega kazalca in očiščuje energetsko polje vašega fizičnega, plazemskega, eteričnega, čustvenega in mentalnega telesa. Ta vrtinec vzdržujte tako, da ga povežete z virom univerzalne Svetlobe in ga programirajte, da vsa vaša telesa ohrani čista. 

3. Predstavljajte si polprepustni zrcalni ščit v obliki jajca okoli avričnega polja vašega fizičnega, plazemskega, eteričnega, astralnega in mentalnega telesa. Ta zrcalni ščit omogoča vsem pozitivnim energijam vstopiti v vaše energijsko polje, toda odseva in odbija vse negativne energije nazaj do njihovega vira. Programirajte ta zrcalni ščit, da vas opozori, ko je k vam usmerjena kakršnakoli vrsta negativne energije in pustite, da jo odbije nazaj do njenega izvora.  

4. Predstavljajte si, kako Svetloba preuredi vse dele vaših energijskih polj nazaj v stanje ravnovesja in harmonije. Medtem lahko pojete mantro OM, zato ker je OM prazvok Svetlobe in njegova resonanca bo najučinkoviteje povrnila harmonijo.Tu je povezava do seznama vodenih meditacij protokola zaščite, ki so na voljo v že kar nekaj jezikih:

http://bit.ly/2KxSHQw

V slovenščini:


Če prejmete nezaželeno pozornost negativnih nefizičnih bitij, lahko kot alternativo uporabite sledečo preprosto tehniko, ki jo je človeštvo prejelo neposredno od duhovnih skupin družbe Belih zmajev:

1. Predstavljajte si steber briljantne bele Svetlobe, ki prihaja Galaktičnega Centralnega Sonca3 in zaobjame vaše telo, nato pa nadaljuje svojo pot do središča Zemlje.

2. Na zunanjem robu stebra Svetlobe si predstavljajte zrcalo, ki vas obkroži ter odbija vso negativnost navzven stran od vas tja, od koder je prispela in se tam izniči.

https://2012portal.blogspot.com/2013/10/planetary-situation-update-etheric-plane.html


Zmaga Luči!

-----------------------------------------------------------------------

O tem blogu:


Blog Radi imamo množične meditacije sestavlja ekipa mednarodnih prostovoljcev, ki organizirajo množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:


Meditacija z Boginjo ob 16:30 uri:


Meditacija Ključ do Svobode ob 17:00 uri:


Meditacija s Kozmično Centralno Raso ob 17:15 uri:


Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:


Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.


Opombi prevajalke:

1 Mojstri Modrosti (ang. Ascended Masters) Povzdignjeni  Mojstri  Modrosti so duše, ki so pridobile mojstrstvo skozi mnoga zemeljska življenja, da bi vodili človeštvo in iz višjih nivojev predstavili (oznanjali) načrt povzdignjenja. Na internetu boste v slovenščini poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension (Ascended Masters).

2 Hibris (mednarodno ime je tudi 430 Hybris, poimenovano po grški boginji ošabnosti) – asteroid glavnega asteroidnega pasu. Asteroid je odkril francoski astronom A. Charlois (1864 – 1910) 18. decembra 1897 v Nici. Asteroid Hibris obkroži Sonce v 4,80 letih. Njegova tirnica ima izsrednost 0,255, nagnjena pa je za 14,597° proti ekliptiki. Njegov premer je 33,33 km, okoli svoje osi se zavrti v 7,205 h.

3 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Komentarji