Meditacija ob zimskem solsticiju 2019


Bližamo se decembrskem solsticiju, ki bo nastopil 22. 12. 2019 ob 05:19 uri. Na severni polobli sonce na ta dan doseže svojo najnižjo navidezno točko na nebu, zato je to najkrajši dan v letu, ki označuje tudi začetek zime. Na južni polobli sonce na ta dan  doseže svojo najvišjo navidezno točko na nebu, zato je to najdaljši dan v letu, hkrati pa označuje tudi začetek poletja.
Kot je povedal Cobra, se je časovno okno Povzdignjenja1 za planet Zemljo odprlo 25. 02. 1975, zaprlo pa se bo 07. 07. 2025. Načrt sil Luči je vedno bil, da se odstranitev primarne anomalije2 in sil teme s površja tega planeta ter sprožitev Dogodka zgodita znotraj tega časovnega okna in ta načrt se ni spremenil.

http://2012portal.blogspot.com/2016/03/the-ascension-plan.html 

https://peterpansblog.wordpress.com/2018/12/04/personal-notes-from-ascension-conference-sao-paulo/

Znotraj tega časovnega obdobja od 1975 do 2025, je naše Osončje med decembrskim solsticijem popolnoma poravnano z galaktičnim ekvatorjem in Galaktičnim Centralnim Soncem3. Iz tega razloga, ob vsakem decembrskem solsticiju prejmemo blisk energije Centralnega Sonca.

https://recreatingbalance1.blogspot.com/2016/12/winter-solstice-alignment.html


Ta val energije lahko izkoristimo za uskladitev s Svetlobo ter ji tako prepustimo, da teče po vsem našem Sončnem sistemu in nam tako pomaga razrešiti vse preostale probleme, ki povzročajo odlašanje Dogodka.

https://zmagaluci.blogspot.com/2019/11/pred-zoro.html

Prav tako lahko Svetloba, ki bo izžarevala iz galaktičnega Centralnega Sonca, pomaga razkrojiti vsadke, ki so bili vstavljeni v populacijo na površju planeta, s čimer se lahko pospeši proces odvijanja Dogodka.

http://2012portal.blogspot.com/2015/06/implants.html

V letu 2019 se bo to zgodilo v nedeljo, 22. 12. 2019, ob 05:19 uri. Okoli točnega nastopa solsticija, bo prišlo do natančnega kvadrata med Venero v znaku Vodnarja in Uranom v znaku Bika.

https://astrologyking.com/monthly-horoscope/

V okviru astrologije planet Venera predstavlja to, kar ljubimo in cenimo, medtem ko je Uran poosebitev energij meddimenzionalne komunikacije, prenosov in uvidov.

Ko pride do tranzita Venere in Urana v kvadratu, smo nagnjeni izzvati naša obstoječa razmerja preko nepričakovanih dogodkov. Prišlo bo do osnovne želje po izstopu iz trenutne situacije, v kateri se nahajamo ali po oddaljevanju od nečesa, s čimer se ne strinjamo. Lahko pa predstavlja tudi priložnost, da se izvemo nekaj novega, t.j. o mehkem razkritja ali dejanski situaciji trenutnega finančnega sistema.

https://astrologyking.com/venus-square-uranus/

To spoznavanje morda ne bo lahko, še posebno sedaj, ko smo tik pred vstopom v Dobo Vodnarja, ki bo nastopila prihodnje leto. Toda ker Venera predstavlja arhetipe energije Boginje, ljubimke/ca in lepote, nam energija Boginje lahko pomaga olajšati napetost med tem tranzicijskim obdobjem.  

K sreči bo eno uro po kvadratu Venere in Urana nastopil tudi sekstil Marsa in Plutona. Ta tranzit bo priskrbel ogromen val pozitivne energije in odločnost za uspeh v naših zastavljenih ciljih, še posebej bo prisostvoval uspešni in gladki tranziciji v dobo Vodnarja v letu 2020.  

https://astrologyking.com/mars-sextile-pluto/

Zato bomo ob točnem nastopu decembrskega solsticija, dne 22. 12. 2019 ob 05:19 uri, gostili posebno meditacijo z Boginjo. S to meditacijo nameravamo zasidrati čim več energije Boginje, zato da pomagamo napraviti proces planetarnega osvobajanja kolikor gladkega kot je to le mogoče.  

Sledeča tabela predstavlja čase meditiranja v izbranih časovnih pasovih: 


Ura
Časovni pas
Mesto
Sobota, 21. 12. 2019
18:19
HST
Honolulu
20:19
PST
Los Angeles
21:19
MST
Denver
22:19
CST
Čikago
23:19
EST
New York
Nedelja, 22. 12. 2019
01:19
BRT
Rio de Janeiro
04:19
UTC
Reykjavik
04:19
GMT
London
05:19
CET
Ljubljana
06:19
EET
Kairo
07:19
MSK
Moskva
11:19
ICT
Bangkok
12:19
CST
Tajpej
13:19
JST
Tokio
15:19
AEDT
Sydney
17:19
NZDT
Auckland

Prosimo pridružite se nam in delite to meditacijo po spletu.

Tu je povezava do vodenih meditacij z Boginjo v različnih jezikih: 


V slovenščini:
Za to meditacijo pa je tu dogodek na Facebooku 


Navodila  (predlagani čas meditiranja je 15 minut):

1. Sprostite svoje telo in misli tako, da nekaj časa opazujete svoje dihanje.

2. Predstavljajte si izžarevanje roza stebra Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca skozi vaše telo v središče Zemlje. Naj ta steber Svetlobe ostane aktiven nekaj minut. Nato si predstavljajte ljubečo žensko prisotnost v obliki prelepe boginje, ki se spušča z neba in vstopa v vaše fizično telo. Ta prisotnost bo uravnovesila vašo notranjo žensko in vas napravila bolj ljubeče. Nekaj časa ostanite združeni s to prisotnostjo.

3. Predstavljajte si svetlo novo duhovno prihodnost za človeštvo, v kateri se moški in ženske popolnoma razumejo in v kateri naša družba preraste potrebo po vojnah in konfliktih, saj so vse fizične in nefizične temne entitete odstranjene z našega planeta. Predstavljajte si, kako so vse rane človeštva ozdravljene, kako je vso človeštvo vodeno in navdihnjeno ter kako ima vsaka oseba svojo lastno povezavo s svojo lastno dušo in Virom, ter je v popolnem ravnovesju s svojimi notranjimi moškimi in ženskimi vidiki.

4. Vstanite. Dvignite svoje roke nad glavo in se začnite vrteti v smeri urinega kazalca.

5. Medtem, ko se vrtite, pojte mantro iiii tako, da vibrira skozi vaše telo si predstavljajte, kako se vaše telo spremeni v briljanten steber Luči z milijoni mavrično obarvanih zvezdic, razpršenih v tem stebru Luči.

6. Še naprej pojte mantro in se vrtite. 

7. Sedaj spustite svoje roke ob telo in se še naprej vrtite v smeri urinega kazalca. Medtem začnite peti mantro eeeaaa (široki e kot v besedi ''Amerika'' in ne ozki e kot v besedi ''Venera'') tako, da vibrira skozi vašo telo in si predstavljajte, kako se mavrični vrtinec Luči širi navzven iz vašega srca po celotnem planetu. Prosite za prisotnost vaših duhovnih vodnikov, Mojstrov Modrosti4, Plejadčanov, Angelov, delfinov, duš dvojčic5, sorodnih duš6, dušnih družin in drugih bitij Luči.

8. Še naprej pojte mantro in se vrtite ter še nekaj časa ostanite z vsemi temi bitji Luči.

Boginja želi mir in mir bo!Zmaga Luči!


-----------------------------------------------------------------------


O tem blogu:


Blog Radi imamo množične meditacije sestavlja ekipa mednarodnih prostovoljcev, ki organizirajo množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija za stabilizacijo finančnega sistema, ki poteka na vsake štiri ure, je trenutno najpomembnejša meditacija do aktivacije dobe Vodnarja 11./12. 01. 2020:  


Meditacija Rože Življenja ob 13:00 uri in na vsake štiri ure ter tudi kolikor pogosto je le možno: 


Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:


Meditacija z Boginjo ob 16:30 uri:


Meditacija Ključ do Svobode ob 17:00 uri:


Meditacija s Kozmično Centralno Raso ob 17:15 uri:


Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:


Meditacija blagoslovov Al Nilama ob 17:45 uri


Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.Opombe prevajalke:

1 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

2 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Mojstri Modrosti (ang. Ascended Masters) – Povzdignjeni  Mojstri  Modrosti so duše, ki so pridobile mojstrstvo skozi mnoga zemeljska življenja, da bi vodili človeštvo in iz višjih nivojev predstavili (oznanjali) načrt povzdignjenja. Na internetu boste v slovenščini poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension (Ascended Masters).

duša dvojčica (angl. twin soul) oz. plamen dvojček/ica (angl. twin flame) – oseba (duša), s katero ste skupaj izšli iz Vira in imata 100% ujemanje. Vsaka oseba ima enega plamen dvojčka/ico. Plamen dvojčka/ico oz. dušo dvojčico ne smemo enačiti s sorodno dušo.

sorodna duša – vsaka  oseba ima več sorodnih duš. Sorodne duše imajo 90% ujemanje, in so del dušne družine, ki je skupaj izšla iz Vira. Sorodne duše ne smemo enačiti s plamen dvojčkom/ico oz. dušo dvojčico.

Komentarji