Novo osredotočanje v okviru meditacije za nujne primere: Festival Gadhimai v Nepalu


V Nepalu trenutno poteka festival Gadhimai. To je obredno žrtvovanje, ki vsakih pet let poteka v templju Gadhimai v mestu Bariyarpur v Nepalu, njegov namen pa je ugoditev boginji moči. Tradicijo lahko izsledimo do svečenika, ki mu je bilo pred okoli 250 leti v sanjah rečeno, da bo prelita kri spodbudila Gadhimai, hindujsko boginjo moči, da ga osvobodi iz zapora.   

Vendar to vsekakor NI obred boginje, saj ubijajo veliko živali, vključno z vodnimi bivoli, prašiči, kozami, kokošmi in golobi.


Ocenjujejo, da je bilo med festivalom leta 2014 žrtvovanih 200.000 živali.

Mnogi aktivisti in skupine za pravice živali pozivajo k prepovedi te prakse in njeni zamenjavi z miroljubnih čaščenjem in praznovanji. Leta 2015 je nepalsko vrhovno sodišče ukazalo vladi, da preneha spodbujati prelivanje krvi, ki je del tega festivala, toda nepalska vlada in tempeljske oblasti niso upoštevale te razsodbe.  
Vir (Povezava)

Pričakuje se, da bo med letošnjim festivalom, ki poteka od 03. do 04. decembra, zopet žrtvovanih veliko živali.

Zato za naslednjih nekaj dni predlagamo vključitev zdravljenja vseh živali, ki bodo žrtvovane na tem festivalu, v meditacijo za nujne primere, ki poteka vsak dan ob 15:00 uri 


Predstavljajte si, kako Vijolični Plamen zaobjame vse živali, ki so žrtvovane, pretvarja vse negativne energije ter jih zaobjame z božansko žensko energijo, ki blaži, neguje in zdravi. Nato si predstavljajte, kako njihova nefizična telesa popolnoma ozdravijo in varno ter mirno prečkajo plazemsko raven.

Boginja želi mir in mir bo!-----------------------------------------------------------------------

O tem blogu:


Blog Radi imamo množične meditacije sestavlja ekipa mednarodnih prostovoljcev, ki organizirajo množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:


Meditacija z Boginjo ob 16:30 uri:


Meditacija Ključ do Svobode ob 17:00 uri:


Meditacija s Kozmično Centralno Raso ob 17:15 uri:


Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:


Meditacija blagoslovov Al Nilama ob 17:45 uri


Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.

Komentarji