Dnevno osredotočanje v okviru meditacije za nujne primere: dodajte potres v Hokaidu, Japonska

Prosimo pridružite se naši meditaciji za nujne primere (ki poteka dnevno ob 16:00 uri) ter se poleg požarov, orkanov in tajfunov, ki trenutno besnijo po svetu, še posebej osredotočite na Japonsko.

Del Japonske je doletela še ena naravna katastrofa. S tem se poletje kaosa nadaljuje, saj so to državo prizadele že številne poplave, tajfuni, potresi, zemeljski plazovi in vročinski vali. V jutranjih urah četrtka je severni otok Hokkaido prizadel potres 6.7 stopnje. Vsaj 7 ljudi je mrtvih, potres pa je povzročil plazove, ki so pokopali številne domove ob vznožju grebena.   


Potres je ranil več kot 150 ljudi. V mestu Atsuma, ki je bila blizu epicentra in koder so se zvrstile štiri smrtne žrtve, pogrešajo veliko ljudi. Javna obvestila NHK so poročala, da so se javni promet in številni poleti popolnoma zaustavili. Po navedbah hokaiške elektrarne je  skoraj 3 milijone gospodinjstev ostalo brez elektrike.

Zračni posnetek z več plazovi zasutih hiš, ki jih je povzročil potresni sunek 06. 09. 2018 v mestu Atsuma v prefekturi Hokkaido na Japonskem.

V reševalnih akcijah sodeluje več kot 4000 vojakov, je dejal premier Shinzo Abe, po potrebi pa lahko številka naraste na 25.000. Na pomoč prihajajo tudi helikopterske enote, ki so na varno prepeljale že ducat ljudi. V mnogih mestih te regije so že vzpostavili evakuacijska zatočišča.
 
Ta močan potres je trajal skoraj minuto ter stresel prebivalce iz postelj in ulic. Popotresni sunki so se nadaljevali v četrtkovo jutro, le-ti pa lahko po navedbah japonske meteorološke agencije še naprej predstavljajo nevarnost tekom nadaljnjega tedna. Prebivalce opozarjajo na povečano nevarnost podiranja stavb, ki so se nahajale blizu epicentra izvornega potresa.


Avto je obtičal na poškodovani cesti v Sapporu, prefekturi Hokkaido, dne 06. 09. 2018.


Zato prosimo, če ste tako vodeni, vključite ta tektonski pojav v meditacijo za nujne primere, ki poteka dnevno ob 16:00 uri, da zmanjšamo obseg potencial popotresnih sunkov, ki še vedno grozijo prizadetemu prebivalstvu ter pošljite energetsko podporo reševalnim ekipam in vsem prizadetim prebivalcem.Zmaga Luči!

-----------------------------------------------------------------------

O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo vsak dan pridružite meditaciji za nujne primere ob 16:00 uri in meditaciji Ključ do Svobode ob 17:00 uri.

Povezava do meditacije za nujne primere:


Povezava do Meditacije Ključ do Svobode:


Za različne namene organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek s pomočjo spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.

Komentarji