Meditacija za super tajfun Jebi ob 18:00 uri


28. 08. 2018 je v pacifiškemu oceanu nastal tajfun Jebi, zadnjih nekaj dni se je močno okrepil in se iz tropske nevihte razvil v super tajfun, kar bi bilo enakovredno orkanu pete stopnje nad atlantskim ali vzhodnim pacifiškim oceanom.  To je doslej najhujša nevihta leta 2018. Po napovedih bo v torek dosegel Japonsko

Ko bo s torka na sredo zajel kopno, bo po napovedih povzročil obsežno deževje s poplavami, močan veter, razburkane valove ter poplave obalnih predelov. Vetrovi pihajo s hitrostjo okoli 282 km/h, kar je podobna hitrost kot pri lanskoletnemu orkanu Irma. 


Zato od sedaj naprej predlagamo dnevno meditacijo za razpuščanje super tajfuna Jebi, dokler se ne razblini.  

Pri nas meditiramo ob 18:00 uri.

Čas meditiranja v ostalih mestih si lahko ogledate tukaj:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Meditation+for+Super+Typhoon+Jebi+at+4+PM+UTC&iso=20180901T16&p1=1440

Če ste tako vodeni, se nam prosimo pridružite. 

Tu so navodila:

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije kot orodja za pospešitev procesa razpuščanja super tajfuna Jebi. 

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra  Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca1 skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema, nato pa potuje preko vašega telesa do središča Zemlje. Predstavljajte si še en steber Svetlobe, ki se dviguje iz središča Zemlje preko vašega telesa navzgor proti nebu k vsem bitjem Luči našega Sončnega sistema in galaksije. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetlobe ohranite aktivna nekaj minut.

4. Sedaj si predstavljajte, kako mehka, rožnata svetloba razpušča super tajfun Jebi in ga napravlja neškodljivega. Predstavljajte si, kako ta mehka rožnata svetloba ščititi vse ljudi ter njihovo lastnino na poti pomikanja orkana. Predstavljajte si, kako se ta situacija razreši na najbolj pozitiven način, kot je to le možno.

Za to meditacijo lahko uporabite eno izmed starejših vodenih zvočnih meditacij, med vizualizacijami 2. in 4. koraka samo zamenjajte termin ''orkan Irma'' v ''super tajfun Jebi''.

Vodena meditacija v slovenščini:

Vodene meditacije v ostalih jezikih: https://goo.gl/9MsEJi

Če ste tako vodeni, prosimo vključite ta vremenski pojav tudi v meditacijo za nujne primere, ki po novem urniku poteka vsak dan ob 16:00 uri.

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditacija-preboja-ob-1500-uri-in.html

Zmaga Luči!

-----------------------------------------------------------------------

O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo vsak dan pridružite meditaciji za nujne primere ob 16:00 uri in meditaciji Ključ do Svobode ob 17:00 uri.

Povezava do meditacije za nujne primere:


Povezava do Meditacije Ključ do Svobode:


Za različne namene organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek s pomočjo spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.


Opomba prevajalke:

1 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Komentarji