Sveže novice v okviru meditacije za nujne primere


Tu so sveže novice v zvezi s sledečimi temami v okviru meditacije za nujne primere: 

- potres v Indoneziji 
- izvenzemljski talci negativne vojske, ki jo nadzorujejo skupina Himera1 in Arhonti 
- orkan Rosa 


Potres v IndonezijiDanes je Indonezijo stresel močan potres s 7,5 magnitude, kar je sprožilo cunami le nekaj ur zatem, ko je niz potresnih sunkov na otoku Sulawesi porušil hiše.

Valovi z višino do dveh metrov so zadeli mesto Palu potem, ko se je zgodil večji potres stran od obale ter porušil zgradbe in na kopno naplavil ladjo.   

Oblasti so po potresu izdale opozorilo za cunami, toda preden so valovi zadeli mesto, so alarm preklicale.   

Sutopo Purwo Nugroh, predstavnik indonezijske agencije za katastrofe, je dejal, da je cunami izbrisal domove ter da so pogrešane celotne družine.  

Močan potres z magnitudo 7,5 je zatresel nedaleč stran od otoka Sulawesi (Slika: EXPRESS) Vir slike: https://www.express.co.uk/news/world/1023970/indonesia-earthquake-palu-USGS-tsunami-warning

Potres se je zgodil tik po 10:00 uri po UTC času (ob 18:00 uri po lokalnem času), ko je padel mrak.  

Sporočili so, da so bile komunikacije onemogočene, letališče pa zaprto, kar je otežilo reševalne akcije, prav tako pa je bilo nemogoče oceniti življenjske in gmotne škode.

O številu žrtev še ni informacij.

Oblasti so prosile ljudi na prizadetih območjih, naj ostanejo na preži za morebitnimi blažjimi popotresnimi sunki. Opozorili so na morebitno dodatno škodo.


Ta nedavni potres sovpada z najnovejšo objavo Cobre: '' Zaradi povečane aktivnosti Galaktičnega Centralnega Sonca2, zemeljske tektonske plošče postajajo nemirne:
Izvenzemljski talci negativne vojske, ki jo nadzorujejo skupina Himera in Arhonti

V isti objavi Cobre je bilo tudi omenjeno, da '' Negativna vojska, ki jo nadzorujejo skupina Himera in Arhonti, še vedno držijo veliko nezemljanov v ujetništvu v izredno težkih pogojih ter tako na silo ohranjajo en vidik karantene Zemlja'':To pomeni, da lahko Negativna vojska še vedno poskusi odložiti svoj dokončen poraz z izkoriščanjem situacije s talci proti pozitivnim izvenzemljanom. Orkan Rosa

Orkan Rosa se je v bližini mehiške pacifiške obale čez noč okrepil v nevihto 4. stopnje. Po navedbah najnovejše predvidene poti, bo v torek, ko bo dosegel ZDA, prečkal Arizono, Kalifornijo, Nevado in Utah. Najmočnejši sunki vetra dosegajo 233 km/h.  

Spremljanje orkana Rose: Rosa bo v torek zadela zahodne države (Slika: Državni center za orkane) Vir slike: https://www.express.co.uk/news/world/1024045/hurricane-rosa-tracker-2018-weather-arizona-san-diego-california-storm-path-map

Sunki vetra s tako hitrostjo lahko ruvajo drevesa ter rušijo električne vode in tako povzročijo izgube elektrike ter gmotno škodo. Močno deževje lahko s seboj prinese tudi obsežne poplave, kot je bilo to v primeru orkana Florence, ko je zadel obalo obeh Karolin.

Višji meteorolog iz agencije AccuWeather je dejal: “pot Rose se bo nahajala dosti zahodneje od Mehike, kar pomeni, da bo primarni udar na kopnem tekom vikenda omejen na razburkane valove vzdolž mehiške zahodne obale.  

“Ne glede na to, kakšne stopnje bo orkan ob dosegu polotoka Baja, se bo vlaga orkana Rose pomikala severno in severovzhodno prek severne Mehike v jugozahodne ZDA.


Zato predlagamo vključitev orkana Rose, indonezijskega potresa in izvenzemeljskih talcev v dnevno meditacijo ob 16:00 uri, dokler se situacije ne razrešijo. Predstavljajte si, kako se orkan Rosa umiri ter povzroči čim manj škode, kako indonezijske reševalne ekipe rešijo in pomagajo vsem ljudem, ki jih prizadel potres, ter kako osvobodijo izvenzemeljske talce.  
Zmaga Luči!


P.S.: Opravičujemo se za pozen prevod objave.

---------------------------------------------


O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo vsak dan pridružite meditaciji za nujne primere ob 16:00 uri in meditaciji Ključ do Svobode ob 17:00 uri.

Povezava do meditacije za nujne primere:


Povezava do Meditacije Ključ do Svobode:


Za različne namene organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek s pomočjo spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.

Opombi prevajalke:

1 skupina Himera Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.
2 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Komentarji