[Sulica Svetlobe] Množična meditacija Sprožimo Dogodek v nedeljo, 09. 09. 2018 ob 11:11 uri

Vsi se strinjamo, da proces planetarne osvoboditve traja predolgo. Čas je, da vzamemo usodo sveta v svoje roke. Tu je naša priložnost za kolektivno pospeševanje procesa, zato bomo sodelovali v množični meditaciji, ki jo predlaga blog Sulica Svetlobe, katerega cilj je sprožiti Dogodek

Meditacija bo potekala v nedeljo, 09. 09. 2018 ob 11:11 uri. 

Znanstvene študije so potrdile pozitivne učinke množičnih meditacij na človeško družbo, zato lahko vsak izmed vas, ki bo sodeloval v tej meditaciji, dejansko pomaga privesti bližje Dogodek in Popolno Razkritje:

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

http://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Zato prosimo širite to meditacijo po spletu. Kontaktirajte duhovne skupine in alternativne medije, zato da lahko to meditacijo delimo daleč naokoli.

To meditacijo bomo izvajali v nedeljo, 09. 09. 2018 ob 11:11 uri.

Čas meditacije v vašem časovnem pasu lahko preverite tukaj:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?p1=1440&iso=20180909T0911&msg=Trigger%20The%20EVENT%20-%20mass%20meditation&sort=2

Odštevalnik časa:

https://www.timeanddate.com/countdown/generic?iso=20180909T1111&p0=262&msg=Trigger+The+EVENT+-+mass+meditation&font=sanserif

Tu je dogodek na Facebooku za to meditacijo:

https://www.facebook.com/events/444156312774064/


Vodena meditacija v slovenščini:

Seznam vodenih zvočnih meditacij v ostalih jezikih: 
Navodila (Predlagani čas meditiranja je 15 min):

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije kot orodja za sprožitev Dogodka.

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra  električno-modre Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca1 skozi naš Sončni sistem, nato potuje preko Sonca in preko vašega telesa do središča Zemlje.
Predstavljajte si še en steber Svetlobe, ki se dviguje iz središča Zemlje preko vašega telesa navzgor proti nebu, k našemu Soncu, zatem potuje proti Galaktičnemu Centralnemu Soncu, kjer se na koncu poveže z Virom.
Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetlobe ohranite aktivna nekaj minut.4. Predstavljajte si, kako iz vaše čakre Zvezde Duše2 (ki se nahaja 20 cm nad vašo glavo) izhaja žarek Svetlobe ter se povezuje s čakrami Zvezd Duš vseh ljudi, ki meditirajo.


5. Predstavljajte si, kako vsi, ki sodelujejo v tej meditaciji, pošljejo sledeč ljubeči namen iz svojih srčnih čaker, preko svoje čakre Zvezde duše ter preko Stebrov Svetlobe do Galaktičnega Centralnega Sonca: ''PRIPRAVLJENI SMO, NEMUDOMA SPROŽITE DOGODEK!''  

6. Predstavljajte si, kako Galaktično Centralno Sonce kot odgovor pošlje energetski val, ki potuje skozi naš Sončni sistem ter na svoji poti odstranjuje vso temo ter vsa eksotična orožja.  

7. Prestavljajte si, kako vi ter ostali delavci Luči sidrate ta energetski val na površje Zemlje.

8. Predstavljajte si, začutite ter zaznajte, kako Najvišja Svetloba, Ljubezen in Enotnost tečejo po vsej Zemlji in po vsem našem Vesolju.

Boginja želi enotnost in enotnost bo!

Zmaga Luči!

-----------------------------------------------------------------------

O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo vsak dan pridružite meditaciji za nujne primere ob 16:00 uri in meditaciji Ključ do Svobode ob 17:00 uri.

Povezava do meditacije za nujne primere:


Povezava do Meditacije Ključ do Svobode:


Za različne namene organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek s pomočjo spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.


Opombi prevajalke:

1 Galaktično Centralno Sonce nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

2 Čakra Zvezde Duše – čakra, ki se nahaja nad kronsko čakro in stoji 15 – 20 cm (oz. za dolžino dlani) nad glavo (pri nekaterih ljudeh tudi do 60 cm nad glavo). Imenuje se tudi sedež duše. Skozi to čakro v fizično telo vstopata duhovna energija in božanska ljubezen.

Komentarji