Sveže novice o meditaciji za nujne primere – super tajfun Mangkhut


Kot je bilo omenjeno v prejšnji objavi, trenutno izvajamo posebno meditacijo ob 18:00 uri za razpuščanje orkana Florence, dokler se ne razblini, zato da zmanjšamo morebitno škodo na južnem predelu Vzhodne obale ZDA. 


Prav tako bo še en super tajfun Mangkhut dosegel Filipine, v začetku naslednjega tedna pa Tajvan. Super tajfun Mangkhut je trenutno ekvivalenten orkanu četrte stopnje. Pričakujejo, da se bo okrepil do 5. stopnje ko bo dosegel Filipine, s čimer bo prinesel poplavno deževje ter uničujoče vetrove.    

Čeprav napovedujejo, da bo oslabil do 4. stopnje, ko se bo pomaknil proti Tajvanu, bo v primeru, da se njegova hitrost upočasni, še vedno prinesel obsežne padavine.  


Zato predlagamo, da vključite tudi ta vremenski pojav v meditacijo za nujne primere, ki dnevno poteka ob 16:00 uri, dokler se ne razblini. Predstavljajte si, kako se super tajfun Mangkhut umiri ter povzroči čim manj škode Filipinom, Tajvanu ter ostalim območjem, ki jih bo prešel. Zmaga Luči!


-----------------------------------------------------------------------


O tem blogu:


Blog Radi imamo množične meditacije organizira množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo vsak dan pridružite meditaciji za nujne primere ob 16:00 uri in meditaciji Ključ do Svobode ob 17:00 uri.

Povezava do meditacije za nujne primere:


Povezava do Meditacije Ključ do Svobode:


Za različne namene organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek s pomočjo spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.

Komentarji