Meditacija za razpuščanje super tajfuna Hagibis na vsake 4 ure


Super tajfun Hagibis je trenutno močan orkan 4. stopnje nad Pacifiškim oceanom. Po napovedih bo čez vikend dosegel Tokio. 

To je trenutno najmočnejši tajfun na planetu, sunki vetra dosegajo hitrost do 257 km/h. V zadnjih nekaj dneh je Hagibis šel skozi obdobje hitre okrepitve. Iz tropske nevihte prejšnjo soboto, se je v manj kot 48-ih urah razvil v super tajfun.  

Super tajfun Hagibis naj se ne bi več okrepil in bo najverjetneje počasi oslabel, ko se bo pomikal proti južni Japonski, vendar trenutne napovedi kažejo neposredno pot do osrednje Japonske. Nevihta bi s povzročanjem poplav, plazov, motnjami prometa in močnimi vetrovi najbolj prizadela mesto Tokio.   

Zato smo organizirali sledečo meditacijo na vsake štiri ure, dokler se super tajfun Hagibis popolnoma ne razblini.  

Meditacija se bo pričela v četrtek, 10. 10. 2019 ob 20:00 uri in se nato nadaljevala na vsake 4 ure. 

To pomeni, da bo prišlo do prekrivanja z meditacijo za nujne primere, ki poteka vsak dan ob 16:00 uri. Toda brez zadržkov se udeležite katerekoli izmed obeh meditacij ob tem časovnem intervalu. Razpuščanje super tajfuna Hagibis lahko vključite tudi v meditacijo za nujne primere. 


Tu so navodila meditacije: 

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije kot orodja za pospešitev procesa razpuščanja super tajfuna Hagibis. 

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra  Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca1 skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema, nato pa potuje preko vašega telesa do središča Zemlje. Predstavljajte si še en steber Svetlobe, ki se dviguje iz središča Zemlje preko vašega telesa navzgor proti nebu k vsem bitjem Luči našega Sončnega sistema in galaksije. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetlobe ohranite aktivna nekaj minut.  
4. Sedaj si predstavljajte spremembo poti super tajfuna Hagibis (kot je razvidno na zgornji sliki). Predstavljajte si, kako se super tajfun Hagibis pomika stran od Japonske, po zgoraj začrtani poti. Predstavljajte si, kako mehka, rožnata svetloba razpušča super tajfun Hagibis ter ga napravlja neškodljivega. Predstavljajte si, kako ta mehka rožnata svetloba ščititi vse ljudi ter njihovo lastnino na poti pomikanja orkana. Predstavljajte si, kako se ta situacija razreši na najbolj pozitiven način, kot je to le možno.

Za to meditacijo lahko uporabite eno izmed starejših vodenih zvočnih meditacij, med vizualizacijami 2. in 4. koraka samo zamenjajte termin ''orkan Irma'' v ''super tajfun Hagibis''.

Seznam predvajanj starejše vodene meditacije v različnih jezikih: Starejša vodena meditacija v slovenščini:Zmaga Luči!-----------------------------------------------------------------------


O tem blogu:Blog Radi imamo množične meditacije sestavlja ekipa mednarodnih prostovoljcev, ki organizirajo množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:


Meditacija z Boginjo ob 16:30 uri:


Meditacija Ključ do Svobode ob 17:00 uri:


Meditacija s Kozmično Centralno Raso ob 17:15 uri:


Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:


Meditacija blagoslovov Al Nilama ob 17:45 uri


Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.


Opomba prevajalke:

1 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Komentarji