Nujno! Dnevna meditacija Miru za Sirijo in indijsko-pakistanski konflikt ob 18:45 uri


Prišlo je do novih situacij med Indijo in Pakistanom ter Sirijo in Turčijo. 

Februarja 2019 je prišlo samomorilskega bombardiranja indijskih policijskih enot v provinci Kašmir. Napetosti so hitro narasle med jedrsko oboroženima Indijo in Pakistanom potem, ko sta po zračnem boju obe državi izgubili vsaka svoje bojno letalo. Da bi uravnovesili to situacijo, smo organizirali meditacijo: 


5. 08. 2019 je Indija preklicala avtonomni status zveznih držav Kašmir in Jammu. Indijska vlada je prav tako uveljavila policijsko uro in pridržala skoraj 4000 ljudi, vključno z odvetniki in novinarji. 

Sedaj Pakistan grozi Indiji, da bi manjši konflikt med tema dvema velikima nasprotnicama sprožil jedrsko vojno, ki bi zahtevala na stotine milijonov žrtev. Medtem pa Turčija grozi, da bo enostransko vdrla v Sirijo. Če bo turški načrt izpeljan, bo vodil v neposredni konflikt s proksi silami ZDA na sirskem severozahodu, še posebno s kurdsko YPG vejo sirskih demokratskih sil (SDF).  Slika: Reuter (vir)

Turčija tudi trdi, da bo ustvarila blažilno cono, globoko do 30 km (19 milj) – ki bi potekala od sirskega mesta Manbij na levi strani reke Evfrat do iraške meje na vzhodu. To bi vodilo v etnično čiščenje in dramatičen demografski premik sunitskih arabskih Sircev na tradicionalno kurdsko območje.  

Pomembno je vedeti, da je resnični okultni razlog za konflikt v Siriji bitka za sirski vrtinec Boginje, ki je ena izmed najpomembnejših ključnih energijskih točk v planetarnem energijskem omrežju. 

Kdor nadzira to energijsko točko, je zelo blizu popolnemu nadzoru večine energijskega sistema silnic1 na planetarnem površju. Kdor nadzira sistem energijskih silnic, ima neposreden dostop do globalne zavesti človeštva. 


Sirski pentagram

Prav tako je Manbij bil središče čaščenja sirske boginje plodnosti, Atargatis in njena izvorna energija je ena izmed ključnih energij za mirno tranzicijo v družbo po Dogodku.

https://zmagaluci.blogspot.com/2019/09/premik.html

https://en.wikipedia.org/wiki/Manbij

Zato bomo organizirali nujno meditacijo, ki bo potekala vsak dan ob 18:45 uri, zato da bi pomagali zmanjšati napetosti in preprečiti večje konflikte v Siriji ter med Indijo in Pakistanom.

Sledeča tabela kaže čase meditacije v izbranih časovnih pasovih:
Čas
Časovni pas
Mesto
06:45 
HST
Honolulu
09:45 
PDT
Los Angeles
10:45 
MDT
Denver
11:45 
CDT
Čikago
12:45 
EDT
New York
13:45 
BRT
Rio de Janeiro
16:45 
UTC
Reykjavik
17:45 
BST
London
18:45 
CEST
Ljubljana
18:45 
EET
Kairo
19:45 
MSK
Moskva
23:45 
ICT
Bangkok
00:45 
CST
Tajpej
01:45 
JST
Tokio
03:45 
AEDT
Sydney
05:45 
NZDT
Auckland

Za to meditacijo je tu povezava do dogodka na Facebooku:

https://www.facebook.com/events/2588991011161374/

Tu pa je povezava do seznama predvajanj zvočnih meditacij na Youtubu, ki so na voljo v različnih jezikih:

http://bit.ly/2YhMNJ1

V slovenščini:


Frazo ''situacija v Iranu'' lahko v korakih 2 in 5 zamenjate s ''situacijami v Siriji ter Indiji in Pakistanu'', prav tako lahko v korakih 4 in 5 zamenjate frazo ''iranski konflikt'' s ''konflikti v Siriji ter Indijo in Pakistanu''.

Tu so navodila meditacije (predlagani čas meditiranja je 15 minut):

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.  

2. Navedite svoj namen prinašanja miru in zdravljenja situacijam v Siriji ter Indiji in Pakistanu. 

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra roza Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca2, ki se nato spusti do vašega telesa ter potuje globoko do središča Zemlje. 

4. Predstavljajte si, kako se ta Svetloba pretaka skozi vaše srce in se nato izliva preko vaših rok neposredno do vseh ljudi, ki so del konfliktov v Siriji ter Indiji in Pakistanu ter jih uravnoveša in situacijam prinaša mir. Prepustite tej Svetlobi, da potuje naprej in zdravi vse preostale svetovne konflikte.  

5. Prosite prisotnost Boginje (božansko ženskost) da usmeri energije miru in harmonije vsem nerazrešenim situacijam v zvezi s konflikti v Siriji ter Indiji in Paksitanu ter vsem vpletenim ljudem, ki so del teh konfliktov. Naj te energije nato tečejo naprej in pozdravijo vse preostale svetovne konflikte. Prepustite tem energijam, da za nekaj minut še naprej tečejo skozi vaše srce in nato skozi vaše roke v te situacije.

Boginja hoče mir in mir bo.


-----------------------------------------------------------------------


O tem blogu:


Blog Radi imamo množične meditacije sestavlja ekipa mednarodnih prostovoljcev, ki organizirajo množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:


Meditacija z Boginjo ob 16:30 uri:


Meditacija Ključ do Svobode ob 17:00 uri:


Meditacija s Kozmično Centralno Raso ob 17:15 uri:


Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:


Meditacija blagoslovov Al Nilama ob 17:45 uri


Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.

Komentarji