Novo osredotočanje v okviru meditacije za nujne primere: Orkan Lorenzo


Orkan Lorenzo, ki je trenutno nevihta prve stopnje, se nahaja okoli 354 km severovzhodno od Azorskih otokov ter se približuje zahodni Evropi. Napovedi kažejo, da bo v naslednjih dveh dneh dosegel Britansko otočje. 


Orkan Lorenzo, je prejšnjo soboto postal nevihta 5. stopnje, nato pa je v nedeljo in ponedeljek oslabel. V sredo je kot nevihta 1. stopnje potoval čez Azorsko otočje ter s seboj prinesel obsežno deževje, močne vetrove in visoke valove.  

To je tudi ekstremno velika nevihta. Orkanski vetrovi se gibljejo v radiju okoli 241 km, medtem ko se tropski vetrovi gibljejo v radiju okoli 627 km. Valove, ki jih ustvarja orkan Lorenzo, se čuti tudi okoli vzhodne obale ZDA, Kanade in Bahamov.
Sedaj napovedi kažejo, da se bo orkan Lorenzo pomaknil proti Britanskemu otočju; najbolj prizadeta območja naj bi bila Irska, Severna Irska in obalna območja zahodnega Walesa. Po napovedih pričakujejo, da bo do zgodnjega četrtkovega večera po lokalnem času dosegel Irsko ali Severno Irsko kot močna post-tropska nevihta z močnimi orkanskimi vetrovi. Ti močni vetrovi lahko povzročijo obsežno poškodovano drevje in izpade elektrike, medtem ko lahko močno deževje na določenih območjih povzroči poplave.

https://www.dublinlive.ie/news/dublin-news/meteireann-weather-warnings-ireland-stormlorenzo-17016495

https://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/hurricane-lorenzo-uk-path-latest-forecast-met-office-weather-damage-today-a9129551.htmlZato predlagamo vključitev orkana Lorenza v dnevno meditacijo za nujne primere ob 16:00 uri, dokler se le ta popolnoma ne razblini.

https://slovenian.welovemassmeditation.com/2018/02/meditacija-preboja-ob-1500-uri-in.html

Seznam z vsemi situacijami, ki jih vključujemo v dnevno meditacijo za nujne primere, je na voljo tudi na sledeči strani:

https://slovenian.welovemassmeditation.com/p/aktualne-meditacije.html

Za pospešitev procesa razpuščanja orkana Lorenza lahko uporabite tudi sledečo meditacijo, ki jo lahko izvajate ob prosto izbranem času in tako pogosto, kot ste le vodeni:  

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije kot orodja za pospešitev procesa razpuščanja orkana Lorenza

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra  Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca1 skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema, nato pa potuje preko vašega telesa do središča Zemlje. Predstavljajte si še en steber Svetlobe, ki se dviguje iz središča Zemlje preko vašega telesa navzgor proti nebu k vsem bitjem Luči našega Sončnega sistema in galaksije. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetlobe ohranite aktivna nekaj minut.

4. Sedaj si predstavljajte, kako mehka, rožnata svetloba razpušča orkan Lorenzo ter ga napravlja neškodljiva. Predstavljajte si, kako ta mehka rožnata svetloba ščititi vse ljudi ter njihovo lastnino na poti pomikanja orkana. Predstavljajte si, kako se ta situacija razreši na najbolj pozitiven način, kot je to le možno.

Za to meditacijo lahko uporabite eno izmed starejših vodenih zvočnih meditacij, med vizualizacijami 2. in 4. koraka samo zamenjajte termin ''orkan Irma'' v ''orkan Lorenzo''.

Starejša vodena meditacija v slovenščini:
Zmaga Luči!

-----------------------------------------------------------------------

O tem blogu:


Blog Radi imamo množične meditacije sestavlja ekipa mednarodnih prostovoljcev, ki organizirajo množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:


Meditacija z Boginjo ob 16:30 uri:


Meditacija Ključ do Svobode ob 17:00 uri:


Meditacija s Kozmično Centralno Raso ob 17:15 uri:


Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:


Meditacija blagoslovov Al Nilama ob 17:45 uri


Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.


Opomba prevajalke:


1 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Komentarji