Meditacija ob popolnem Sončevem mrku v torek, 02. 07. 2019 ob 21:22 uri


V torek, 02. 07. 2019 bo nastopil Sončev mrk, ki bo popolnoma zakril Čile in Argentino, ob dobrem vremenu, pa se bo delni Sončev mrk dalo videti na nekaterih področjih Pacifika in Južne Amerike, vključno z Ekvadorjem, Brazilijo, Urugvajem in Paragvajem. Sončev mrk je običajno čas novih začetkov in priložnosti, prav tako pa astrologija prihajajočega Sončevega mrka kaže mnoge pozitivne aspekte: 


Tokratna posebnost je, da bo mrk vsem prinesel priložnost za razreševanje konfliktov na miren način. 

Med mrkom bodo na poti pomikanja mrka vidne določene zvezde in planeti, vključno z Venero, Sirijem1, tremi zvezdami Orionovega pasu (Alnitak, Alnilam in Mintaka) ter Rigelom2

Po navedbah Cobre lahko energija zvezdnih vrat zvezde Al Nilam in Beli Ogenj AN očistita primarno temno plazmo in temno anomalijo3, ki izvira iz ozvezdja Orion4Z energijo zvezd Al Nilam in Sirija ter planeta Venere nam ta popoln Sončev mrk prinaša priložnost za pospešitev procesa očiščevanja teme in primarne anomalije na površju tega planeta.  

Zato ob trenutku popolnega sončevega mrka, ki bo nastopil v torek, 02. 07. 2019 ob 21:22 uri, predlagamo izvajanje sledeče meditacije, ki bo pomagala pri procesu očiščevanja in manifestiranja Zlate Dobe na Zemlji.

Čas izvajanja meditacije v vašem časovnem pasu lahko preverite na spodnji povezavi: 


Za to meditacijo je tu povezava do dogodka na Facebooku:

https://www.facebook.com/events/312725672938578

Tu je povezava do vodenih meditacij v različnih jezikih:

http://bit.ly/2Xwqe33


V slovenščini:Navodila (predlagani čas meditiranja je 15 minut): 

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite svoj namen uporabe te meditacije kot orodja za pospeševanje procesa Povzdignjenja5 planeta Zemlje in njenih prebivalcev. 

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra briljantne bele Svetlobe iz Kozmičnega Centralnega Sonca6, ki se nato porazdeli in potuje do Centralnih Sonc vseh galaksij tega vesolja. Nato si predstavljajte, kako ta svetloba vstopa skozi naše Galaktično Centralno sonce7 in potuje skozi plejadska zvezdna vrata v zvezdi Alkijona. Nato potuje skozi sirijska zvezdna vrata v zvezdi Sirij, zatem pa vstopi v naše Osončje in potuje skozi vsa bijta Luči našega Sončnega sistema in skozi vsa bitja planetu zemlji, hkrati pa potuje tudi skozi vaše telo do središča Zemlje. 

4. Predstavljajte si še en steber briljantne bele Svetlobe, ki se dviguje iz središča Zemlje, preko vašega telesa, navzgor, proti nebu k vsem bitjem Luči našega sončnega sistema in galaksije, nato ta steber potuje skozi sirijska zvezdna vrata v zvezdi Sirij, zatem potuje skozi plejadska zvezdna vrata v zvezdi Alkijona ter se poveže z našim Galaktičnim Centralnim Soncem ter Centralnimi Sonci vseh preostalih galaksij, na koncu pa prispe do Kozmičnega Centralnega Sonca. 

Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetlobe ohranite aktivna nekaj minut. 

5. Predstavljajte si, kako Beli Ogenj AN s plazemske ravni okoli Zemlje očisti vse preostale bombe s toplet delci8. Nato si predstavljajte, kako Beli Ogenj AN s površja planeta očisti vso primarno anomalijo.   

6. Predstavljajte si, kako Vijolični Plamen očisti vse ljudi na površju Zemlje ter jih osvobodi vsega programiranja, nadzora in zatiranja.  Predstavljajte si, kako se iz človeštva odstrani vso negativno vedenje in programiranje s strani temnih sil ter kako se vsi vsadki, ki so bili vstavljeni v populacijo na površju planeta, popolnoma razgradijo.  

7. Predstavljajte si, kako vse fizične skupine Sestrstev Vrtnic, delavci in bojevniki Luči z vsega sveta harmonično sodelujejo za planetarno osvoboditev. 

8. Predstavljajte si odvijanje Dogodka, ki bo zemlji in njenim prebivalcem ponovno vzpostavil Enost, Harmonijo, Mir in Blaginjo. 

9. Predstavljajte si, kako se na planetu Zemlji manifestira Zlata Doba ter kako vsi ponovno navežejo stik s svojimi višjimi jazi in duhovnimi vodniki. 


Zmaga Luči!
-----------------------------------------------------------------------


O tem blogu:


Blog Radi imamo množične meditacije sestavlja ekipa mednarodnih prostovoljcev, ki organizirajo množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:


Meditacija z Boginjo ob 16:30 uri:


Meditacija Ključ do Svobode ob 17:00 uri:


Meditacija s Kozmično Centralno Raso ob 17:15 uri:


Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:


Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.


Opombe prevajalke:
1 Sirij (α  Velikega Psa (α CMa, α Canis Majoris)) – najsvetlejša zvezda na Zemljinem nočnem nebu. Od Osončja je oddaljen 8,6 svetlobnega leta. S prostim očesom ga vidimo kot eno zvezdo, a je pravzaprav dvozvezdje, ki ga sestavljata zvezda glavnega niza Sirij A in njen šibak spremljevalec, bela pritlikavka Sirij B. Slednji je ena najmasivnejših znanih belih pritlikavk z 98 % mase našega Sonca, katere prostornina pa ne presega Zemljine. Njuna medsebojna razdalja niha med 8,2 in 31,5 AU. (Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Sirij).

2 Rigel – znan tudi kot Beta Orionis (β Ori, β Orionis) je najsvetlejša zvezda v ozvezdju    Oriona in sedma najsvetlejša zvezda na nočnem nebu. Več na: https://en.wikipedia.org/wiki/Rigel.

3 temna (primarna) anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

4 Orion – ozvezdje sedmih zvezd, razporejenih v štirikotnik z nizom treh zvezd na sredini. Tem trem zvezdam pravimo Orionov pas. Videti je, kot da se Orion premika proti zahodu, sledi pa Sirij iz ozvezdja Velikega psa. Orion je med decembrom in marcem najsvetlejše ozvezdje na nebu. V tem obdobju leži na jugu. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Orion_%28ozvezdje%29.

5 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

6 Kozmično Centralno Sonce – nebesno telo, ki se nahaja približno v središču vesolja. Kozmično Centalno Sonce je povezano z vsemi Galaktičnimi Centralnimi Sonci (z vsemi galaksijami) v vesolju.

7 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

8 toplet delec – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz top (t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o top (t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).

Komentarji