Očiščevanje članov družin Črnih Rodbin z Čintamani kamni


Meditacijo Budičnih stolpov na člane družin Črnih Rodbin izvajamo že od začetka aprila. S to dnevno meditacijo želimo nevtralizirati dejanja družin Črnih Rodbin proti energiji Boginje. 


Tu je preprosta tehnika, ki jo lahko uporabite za še bolj učinkovitejši proces očiščevanja s Čintamani1 kamni.  

1. Natisnite fotografije katerihkoli članov družin Črnih Rodbin na list papirja. Njihove fotografije lahko poiščete na tej strani: 


2. Na sliko položite tahioniziran2 Čintamani kamen

3. Odmeditirajte meditacijo vrtinca Boginje. To je povezava do meditacije vrtinca Boginje v različnih jezikih:  


Zatem lahko Čintamani kamne pustite stati na slikah toliko časa, kolikor ste vodeni.
Ta proces očiščevanja lahko izvajate ob kateremkoli času dneva na kateregakoli člana družin Črnih Rodbin, kakor to želite. Lahko pa to meditacijo tudi izvajate pred ali po dnevni meditaciji Budičnih Stolpov na člane družin Črnih Rodbin.  

Tahionizirane Čintamani kamne lahko kupite na sledečih straneh:

http://www.cintamani.space/Cintamani.html

http://tachyonis.org/Products.html

Za več informacij o Čintamani kamnih, prosimo obiščite sledeče članke:

http://2012portal.blogspot.com/2015/06/cintamani.html

http://2012portal.blogspot.com/2015/12/cintamani-update.html


Zmaga Luči!

-----------------------------------------------------------------------

O tem blogu:


Blog Radi imamo množične meditacije sestavlja ekipa mednarodnih prostovoljcev, ki organizirajo množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:


Meditacija z Boginjo ob 16:30 uri:


Meditacija Ključ do Svobode ob 17:00 uri:


Meditacija s Kozmično Centralno Raso ob 17:15 uri:


Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:


Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.Opombi prevajalke:

1 Čintamani kamen ali Safordit – Tektit  čudovite vijoličasto rjave barve. Prihaja s planeta, ki kroži okrog zvezde Sirius. Safordite najdemo samo na eni lokaciji blizu mesta Saford v Arizoni. Izmed vseh Tektitov je to kamen z najvišjo vibracijsko frekvenco. Safordit pomaga pri raztapljanju vsadkov, vcepljenih miselnih vzorcev iz časa Atlantide. Raztaplja vse miselne vzorce in čustvene blokade ter nas povezuje z zavestjo kozmične ljubezni in božanske milosti. V podzemnem kraljestvu Šambale je Safordit poznan po imenu Činta Mani. Več na: http://www.moldavit.si/safordit.

2 Tahioni – sub-atomski delci, ki vsebujejo celoten spekter spiritualne Svetlobe. To so bili prvi delci, ki jih je ustvaril Vir/Stvarnik v samem začetku tega vesolja, zato so direktna povezava z Virom in oddajajo pravi originalni načrt stvarstva. To vključuje originalen načrt o vsakem izmed nas, od naše duše (ki je del Vira). Tahioni zmeraj obstajajo istočasno na vseh ravninah, fizični, eterični, astralni, itd. Svetloba nosi informacije, resnico in ko posedujemo pravilne informacije, se lahko naše celotno bitje, vsa naša telesa (fizično, astralno, itd.) ponovno uskladijo s to resnico. Torej tahioni lahko začnejo zdravljenje katerekoli bolezni na fizičnem, mentalnem, čustvenem itd. nivoju.

Komentarji