Sveže novice o meditacijah in opomnik za meditacije ob polni Luni ter mesečno zdravljenje na daljavo


Tu so teme, ki se jih bomo dotaknili v teh svežih novicah o meditaciji:

  • Novo osredotočanje v okviru meditacije za nujne primere: etnični pokol v centralnem Maliju 
  • Mesečno zdravljenje na daljavo z Mojstri Modrosti1 in zdravilnimi zvezdnimi žarki
  • Meditacija ob polni Luni 17. 06. 2019 ob 16:45 uri
  • Meditacija Miru za Sirijo 17. 06. 2019 ob 10:30 uri

Novo osredotočanje v okviru meditacije za nujne primere: etnični pokol v centralnem Maliju

V Bamaku, Mali, se je v ponedeljek ob 03:00 uri po lokalnem času zgodil etnični pokol. Po navedbah naj bi pokol za seboj pustil bilo najmanj 95 smrtnih žrtev, med njimi tudi 24 otrok. 

Med pokolom so zažgali tudi hiše in poklali obsežno število živali. Na tem območju se je tak grozeč dogodek pripetil že drugič; prvi se je zgodil marca, ki je za seboj pustil na stotine smrtnih žrtev.  

Zato predlagamo vključitev tega dogodka v meditacijo za nujne primere, ki poteka dnevno ob 16:00 uri. Predstavljamo si lahko, kako vijolični plamen v Bamaku očiščuje negativno energijo, ki jo je porodil ta masaker. 


Če ste tako vodeni, lahko v okviru meditacije Budičnih stolpov nad Bamakom vzpostavite tudi Budični stolp.  


Mesečna seansa zdravljenja na daljavo z Mojstri Modrosti in zdravilni zvezdnimi žarki

Sodelujete lahko v junijski mesečni seansi zdravljenja na daljavo z Mojstri Modrosti in zdravilnimi zvezdnimi žarki, ki jo organizirata Mednarodna Skupina Zlate Dobe ter japonska ekipa Pripravimo se na Spremembo. Namen teh seans je pomagati vsem ljudem širom sveta pri zdravljenju njihovega notranjega bitja in misli.

To je darilo, ki ga vsem podarjajo brezplačno.


Ta mesec se bosta dve seansi zdravljenja na daljavo odvili ob sledečih časih:

Prvi dan: Nedelja, 16. 06. 2019 od 16:00 do 16:30 ure.

Drugi dan: Ponedeljek, 17. 06. 2019 od 16:00 do 16:30 ure.

Ob zgoraj navedenih časih lahko obiščete njihov Youtube kanal (spodnja povezava) ter se udeležite njihovega zdravljenja na daljavo. 


Brez zadržkov se udeležite katerekoli ali pa obeh seans.

Tu je naš dogodek za seanse zdravljenja na daljavo na Facebooku:


Za več informacij o tem zdravljenju na daljavo prosimo obiščite tudi spodnjo povezavo do spletne strani Mednarodne skupine Zlate dobe:

Meditacija ob polni Luni 17. 06. 2019 ob 16:45 uri

Tokratna junijska polna Luna bo nastopila v Strelcu (spremenljivo ognjeno znamenje) in sicer bo v konjunkciji – le nekaj stopinj stran – od galaktičnega središča ter bo hkrati zadnja polna Luna pred začetkom sezone mrkov. Vstopili bomo v nov portal.   

Ob vstopu v portal, ko se bomo pomaknili v čudovito spremenljivo energijo ekspanzije, si zapomnite: ekspanzija je lahko zahtevna! Ključ, kot vedno, je iti s tokom energij, kot pa se jim upirati. Vsakdo, ki je med plavanjem v oceanu bil ujet v navzkrižnem toku, ve, da je plavanje proti navzkrižnemu toku kontraproduktivno. Tako kot so navzkrižni tokovi v morju, se navzkrižni tokovi pojavljajo tudi v energijskih tokovih. Nasvet je enak: brez panike, ohranite mirno kri in pojdite s tokom. S plavanjem proti toku ne pridete nikamor, hkrati pa  porabite dragoceno energijo. Namesto da plavate proti toku, plavajte pravokotno toku, v katerokoli smer, dokler se moč toka ne zmanjša.  Če ste utrujeni, se samo prepustite toku, da vas nese, dokler ne popusti. Pri tem se lahko kopate v prečudovitem harmoničnem toku energij!  

Ta polna Luna bo tudi v trigonu z Neptunom in Severnim Vozlom2 v Raku. Kot pravi božanska harmonija, se nam sedaj ''v veliki meri odpirajo mistični darovi intuicije, jasnovidne zaznavnosti, višje srce in višja ljubezen. Ključ pri severnem vozlu v Raku je zlivanje z našimi čustvi, dotakniti se našega notranjega otroka, spoštovati ženstvenost…'' S polno Luno v spremenljivem ognjenem znaku, ''se želimo premakniti in biti vedri, toda Rak zahteva, da upoštevamo naša čustva in ranljivosti. Ko se bo Resnica razkrila, bodite pozorni na mnogo znakov… Veliko bo prevzetnosti in dogem'' v teh tokovih – naredite vse kar lahko, da se jim izognete in naj vas ti tokovi frekvenčno ponesejo vse višje in višje… vse višje in višje v okviru LJUBEZNI. 


Močno osvetljenost tokratne polne Lune lahko uporabimo za pravo povezovanje z našo ranljivostjo in resnico. Dosežemo lahko višja kraljestva ter višje različice nas samih in pridobimo višje razumevanje ter se pripravimo na prihajajočo sezono mrkov, ki nas bo popeljala do levjih vrat, katera bodo nastopila v mesecu avgustu.  

Naša meditacija ob polni luni se bo odvijala 17. 06. 2019 ob 16:45 uri. 

Za meditacijo ob polni Luni je tu dogodek na Facebooku:


Navodila za  meditacijo ob polni Luni so na voljo na spodnji povezavi:

Vodene zvočne meditacije v 9-ih jezikih, pa so na voljo tukaj:


V slovenščini:
Meditacija Miru za Sirijo, dne 17. 06. 2019 ob 10:30 uri

Ob točnem času polne Lune dne 17. 06. 2019 ob 10:30 uri, bomo izvajali tudi meditacijo Miru za Sirijo. 


Pomembno je vedeti, da Sirija še ni popolnoma osvobojena. V severozahodni Siriji so še vedno konflikti med različnimi frakcijami.


Medtem pa je Idlib tik pred vzpostavitvijo premirja.  


Vendar na tem območju še vedno prihaja do nasilja. 


S pomočjo energije polne Lune lahko na območje Sirije zasidramo več energije Boginje ter tako prispevamo k razreševanju situacije na najboljši možen način.   

Informacije o tej meditaciji, vključno z navodili, so na voljo tukaj:


Za to meditacijo je tu povezava do našega dogodka na Facebooku:


Tu pa je povezava do vodenih zvočnih meditacij v različnih jezikih:


V slovenščini:
Zmaga Luči!


-----------------------------------------------------------------------


O tem blogu:


Blog Radi imamo množične meditacije sestavlja ekipa mednarodnih prostovoljcev, ki organizirajo množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:


Meditacija z Boginjo ob 16:30 uri:


Meditacija Ključ do Svobode ob 17:00 uri:


Meditacija s Kozmično Centralno Raso ob 17:15 uri:


Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:


Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.Opombi prevajalke:

1 Mojstri Modrosti (ang. Ascended Masters) Povzdignjeni  Mojstri  Modrosti so duše, ki so pridobile mojstrstvo skozi mnoga zemeljska življenja, da bi vodili človeštvo in iz višjih nivojev predstavili (oznanjali) načrt povzdignjenja. Na internetu boste v slovenščini poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension (Ascended Masters).

2 Severni Vozel – Eden izmed luninih vozlov, ki se imenuje tudi zmajeva glava, južni vozel, pa se imenuje zmajev rep. V astronomiji je Lunin vozel točka, kjer se Lunina orbita seka z ekliptiko. Lunini vozli se gibljejo nazaj oz. retrogradno in se na mesec premaknejo približno za dve stopinji, v 18,5 letih pa za cel živalski krog. Njihov položaj je v efemeridah označen z znamenjem omega, ki predstavlja severni vozel, južni vozel pa se vedno nahaja točno nasproti. Več na: http://www.astro-star.net/splosno1/luninivozli.htm.

Komentarji