Opomnik za meditacijo ob prazni Luni danes, 03. 06. 2019 ob 16:45 uriTo je kratek opomnik za današnjo meditacijo ob prazni Luni ob 16:45 uri, ki poteka ob času, ob katerem se nam lahko pridruži kar največ ljudi z vsega sveta. Tokratna prazna Luna bo nastopila v znamenju Dvojčkov.  

Točni čas prazne Lune bo nastopil ob 12:01 uri. Če tako želite, ste to meditacijo vabljeni izvajati tudi ob tem času.

Točen čas prazne Lune v vašem lokalnem časovnem pasu lahko poiščete na spodnji povezavi:

https://www.timeanddate.com/moon/phases/

Tu je povezava do seznama vodenih meditacij v 11-ih jezikih:  

https://goo.gl/7WoSwC

Za meditacijo ob prazni Luni je tu povezava do dogodka na Facebooku:

https://www.facebook.com/events/2264616213767427


Tu so navodila za meditacijo ob prazni Luni:

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti. 

2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije ob dnevu prazne Lune kot orodja za prinašanje miru vsem krajem na planetu Zemlji.

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca skozi vse točke Luči našega Sončnega sistema, nato pa potuje preko prazne Lune in vašega telesa do središča Zemlje. Predstavljajte si še en steber Svetlobe, ki se dviguje iz središča Zemlje, preko vašega telesa, navzgor, proti nebu ter prehaja skozi prazno Luno in potuje k vsem bitjem Luči našega Sončnega sistema in galaksije ter se na koncu poveže z galaktičnim središčem in Virom. Sedaj ste zasidrani v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetlobe ohranite aktivna nekaj minut.

4. Predstavljajte si, kako se čista energija Boginje krepi preko prazne Lune ter se spusti do vašega telesa preko vaše čakre Zvezde Duše1, nato preide skozi vsako čakro vašega telesa, izstopi skozi vašo čakro Zvezde Zemlje2 ter se na koncu spusti do središča Zemlje. Naj ta steber energije Boginje ostane aktiven skozi celotno meditacijo.
5. Predstavljajte si, kako fizične skupine Sestrstev Vrtnic z vsega sveta meditirajo skupaj in sidrajo energijo Boginje ter navdihujejo ljudi, da živijo v harmoniji, miru, enotnosti, sprejemanju, sočutju in ljubezni. 

6. Predstavljajte si, kako čista energija Boginje v vseh ljudeh na površju planeta aktivira notranjo žensko esenco ter jo uravnoveša z njihovo notranjo moško esenco. 

7. Predstavljajte si, kako se vsi konflikti na Zemlji uravnovesijo in ozdravijo. 

8. Predstavljajte si, kako ljudje Zemlje z veseljem sodelujejo pri nastanku nove družbe v obilju, blaginji in enotnosti. Predstavljajte si začetek novega velikega kozmičnega cikla, ki bo vsem bitjem celotnega vesolja prinesel čisto Svetlobo, Ljubezen in Srečo.

Boginja hoče mir in mir bo!


Zmaga Luči!

-----------------------------------------------------------------------

O tem blogu:


Blog Radi imamo množične meditacije sestavlja ekipa mednarodnih prostovoljcev, ki organizirajo množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:


Meditacija z Boginjo ob 16:30 uri:


Meditacija Ključ do Svobode ob 17:00 uri:


Meditacija s Kozmično Centralno Raso ob 17:15 uri:


Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:


Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.

 
Opombi prevajalke:

1 čakra Zvezde Duše – čakra, ki se nahaja nad kronsko čakro in stoji 15 – 20 cm (oz. za dolžino dlani) nad glavo (pri nekaterih ljudeh tudi do 60 cm nad glavo). Imenuje se tudi sedež duše. Skozi to čakro v fizično telo vstopata duhovna energija in božanska ljubezen.

2 čakra Zvezde Zemlje – prva čakra sistema 12-ih čaker, ki se nahaja pod korensko čakro (prvo čakro v sistemu 7-ih čaker) in se v pokončnem stanju nahaja 25 – 45cm pod vašimi stopali (bolj kot je človek prevoden, dlje od stopal se nahaja ta čakra). Je rjave ali črne barve (v nekaterih virih omenjajo tudi zlato in aqua barvo) in povezuje naš celotni telesni sistem čaker z božansko Zemljo in nas uravnava z Zemljinim magnetnim jedrom. Ta čakra pomaga izprazniti naše negativne energije v zemljo in tudi vsrkavati čisto in božansko energijo iz zemlje, s čimer smo vseskozi prizemljeni. Ta čakra tudi ustvarja triangularno točko na dnu merkabe in tako združuje zgornje transpersonalne čakre z nižjimi personalnimi.


Komentarji