Meditacija poletnega solsticija 21. 06. 2019 ob 17:54 uri


Približujemo se poletnemu solsticiju, ki bo nastopil 21. 06. 2018 ob 17:54 uri. Na severni polobli sonce na ta dan doseže svojo najvišjo navidezno točko na nebu, zato je to najdaljši dan v letu, hkrati pa označuje tudi začetek poletja. Na južni polobli sonce na ta dan  doseže svojo najnižjo navidezno točko na nebu, zato je to najkrajši dan v letu, ki označuje tudi začetek zime.

Ne glede na to, ali se nahajate na severni ali južni polobli, vsi solsticiji praznujejo Zemljo, svetlobo in sonce in so tako sveti dogodki, kjer se lahko povežemo z našimi sezonskimi in duhovnimi cikli, ki se povezujejo z Zemljo, soncem in vesoljem.

Solsticij je čas za samoocenjevanje in spremembo. Zdaj je čas, da pogledate večjo sliko vašega življenja in duhovne poti ter zabeležite tisto, kar ni usklajeno z vami. Kaj vam ne služi? Kaj govorite sebi ali ostalim, kar ni v skladu z vašimi prepričanji? Katere stvari počnete, ki ne služijo vaši osebni in duhovni rasti?

Na severni polobli nastopi poletni solsticij, ki ga predstavlja element ognja, strasti, volje in zagona. To je čas za prava dejanja, da se odločimo ne samo pridigati o naših prepričanjih, temveč jih tudi izvajati. Solsticij nam ponuja priložnost, da se poslužimo svoje osebne moči, ki smo jo gojili to preteklo leto in jo manifestiramo kot novo navado, novo razmerje, nov način bivanja v svojem telesu.


Poletni solsticij ima tudi počasnejšo stran, ki nas uči potrpežljivosti. Sadje je še zeleno in dokler ne dozori, ga preprosto ne morete priganjati. Obstaja počasen, zanesljiv ritem časa, ki omogoča, da se bodo v našem življenju odvili dogodki, če jim bomo le pustili vstopiti v naša življenja. Ne moremo hiteti s stvarmi, toda če se sprostimo in izpustimo nadzor, bodo stvari dosegle svojo zrelost brez truda ali napora našega ega. Pomladanska semena so bila zasajena, vso pomlad smo se trudili z njimi, sedaj pa je čas, da naravi prepustimo njeno pot.

https://www.wyldwitchery.com/blogs/the-grimoire-a-blog/the-spiritual-meaning-behind-the-summer-solstice

Na južni polobli nastopi zimski solsticij, ki se ga prav tako praznuje z ognjem, saj se praznuje rojstvo novega solarnega leta, vrnitev Svetlobe. Praznuje se rojstvo duhovnega sonca znotraj vsakega izmed nas. Za mnoge kulture je zimski solsticij praznovanje energije Boginje (Lune), saj na ta dan Luna rodi Sonce. Na predvečer zimskega solsticija lahko praznujete tako, da si privoščite kopel z Boginjo za odstranjevanje starega in sprejemanje novega. Nekaj enostavnih ritualov za tako poletni kot zimski solsticij se nahaja tukaj:

http://foreverconscious.com/summer-and-winter-solstice-rituals

Zimski solsticij je čas mirne energije, čas, ki ga je dobro izkoristiti za vpogled v same sebe ter za osredotočanje na tisto, kar si resnično želimo in potrebujemo. Energije tega časa lahko uporabimo za sproščanje negativnosti izpred mesecev, za izpustitev naše preteklosti, za napravljanje sprememb znotraj samih sebe, zato da lahko vstopimo v to novo solarno leto s prerojenim občutkom osebnosti, namena in odločnosti. Ta čas pomikanja iz teme v Svetlobo je čas za samoocenjevanje, regeneracijo, obnovo in spoznanje, da smo se sposobni ponovno ustvariti. To je čas za nastavljanje novih ciljev in namenov, za pričakovanje uspeha, ki ga manifestiramo v prihajajočem letu ter pričetek ustvarjanja življenja, kakršnega si želimo živeti.  

Kjerkoli na svetu že ste, vsi simboli solsticija nas opominjajo, da je sonce večno, cikel se obnavlja in prav tako se obnavljate tudi vi. Mi nismo ločeni od Stvarnika, kot nas učijo. Mi smo božanska Bitja in smo Eno. Naše sonce je simbol naše notranje povezanosti. Sonce sije enako na vsa bitja našega prečudovitega planeta in PachaMama (Mati Narava) nas vse enako podpira. To je čas doseganja enotnosti.


Letošnji poletni solsticij bomo izkoristili za čiščenje preostale teme na Zemlji in za pospešitev procesa Povzdignjenja1 za planet Zemljo in njene prebivalce.

https://connect2lifeeu.blogspot.com/2019/05/soul-family-workshop-by-cobra-notes.html

To meditacijo bomo izvajali ob natančnem času poletnega solsticija v petek, 21. 06. 2018 ob 15:54 uri po UTC času (ob 17:54 uri v Sloveniji, o.p.).

Tu so letošnji časi poletnega solsticija za sledeča mesta po svetu:  

Čas
Časovni pas
Mesto
Petek, 21. 06. 2019
05:54
HST
Honolulu
08:54
PDT
Los Angeles
09:54
MDT
Denver
10:54
CDT
Čikago
11:54
EDT
New York
12:54
BRT
Rio de Janeiro
15:54
UTC
Reykjavik
16:54
BST
London
17:54
CEST
Berlin
17:54
EET
Kairo
18:54
MSK
Moskva
22:54
ICT
Bangkok
23:54
CST
Tajpej
Sobota, 22. 06. 2019
00:54
JST
Tokio
01:54
AEST
Sydney
03:54
NZST
Auckland


Čas izvajanja meditacije v dodatnih mestih po svetu lahko preverite tukaj: 


Tu pa je povezava do odštevalnika časa: 


Za to meditacijo je tu tudi dogodek na Facebooku:

https://www.facebook.com/events/553441471853054/

Opomba: zaradi prekrivanja meditacije poletnega solsticija z meditacijo Budičnih stolpov na člane družin Črnih Rodbin, ki poteka vsak dan ob 17:45 uri, predlagamo, da se slednjo meditacijo izjemoma prestavi za eno uro, na 18:45 uro.

Tu je povezava do vodenih meditacij v različnih jezikih:

http://bit.ly/2MQut5p

V slovenščini:


Opomba: Med poslušanjem vodene meditacije prosimo preslišite besedo ''decembrskem''.

Navodila: (Predlagani čas meditiranja je 15 minut)

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije ob solsticiju kot orodja za pospešitev procesa Povzdignjenja za planet Zemljo in njene prebivalce.

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca2 skozi vsa bitja Luči našega Sončnega sistema, nato pa ta steber potuje preko vašega telesa do središča Zemlje. Predstavljajte si še en steber Svetlobe, ki se dviguje iz središča Zemlje, preko vašega telesa navzgor proti nebu, k vsem bitjem Luči našega sončnega sistema in galaksije, na koncu pa se poveže Galaktičnim Središčem in Virom. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetlobe ohranite aktivna nekaj minut.

4. Predstavljajte si, kako tekoča roza Svetloba EELE (Sirijskega angela Ljubezni) po vsem planetu zaobjema vse fizične skupine Sestrstev Vrtnic, bojevnike ter delavce Luči. Predstavljajte si, kako se ta Svetloba globoko zasidra znotraj vseh bojevnikov in delavcev Luči, ter jih še bolj poveže energijo Boginje, kar jih bo pripravilo na njihove posebne naloge ob času Dogodka.   

5. Predstavljajte si, kako Vijolični Plamen očiščuje vse ljudi na površju Zemlje ter kako jih osvobaja vsega programiranja, nadzora in zatiranja. Predstavljajte si, kako se iz človeštva odstrani vso negativno vedenje in programiranje misli temnih sil, ter kako se vsi vsadki, ki so bili vstavljeni v populacijo na površju planeta, popolnoma razkrojijo.

6. Predstavljajte si, kako Beli Ogenj AN odstranjuje vsa preostala negativna orožja na fizični, plazemski, eterični in astralni ravni. Predstavljajte si, kako se vse operacije sil Luči odvijajo s polno paro.

7. Predstavljajte si odvijanje Dogodka in kako le-ta Zemlji in njenim prebivalcem ponovno prinaša Enost, Harmonijo, Mir in Blaginjo. Predstavljajte si, kako vsi ljudje ponovno vzpostavijo povezavo s svojimi višjimi jazi in duhovnimi vodniki. 

Boginja želi Povzdignjenje in do Povzdignjenja bo prišlo!
Če želite, si lahko tu preberete več o Belem Ognju AN:

https://recreatingbalance1.blogspot.com/2017/05/white-fire-of-an.html


Zmaga Luči!


-----------------------------------------------------------------------


O tem blogu:


Blog Radi imamo množične meditacije sestavlja ekipa mednarodnih prostovoljcev, ki organizirajo množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:


Meditacija z Boginjo ob 16:30 uri:


Meditacija Ključ do Svobode ob 17:00 uri:


Meditacija s Kozmično Centralno Raso ob 17:15 uri:


Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:


Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.


Opombe prevajalke:

1 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

2 Galaktično Centralno Sonce – nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.

Komentarji