Meditacija za manifestacijo Otokov Luči

Otoki Luči so skupnosti naše prihajajoče Nove Dobe in mesta, koder se lahko odvije skupinsko Povzdignjenje1. Ti Otoki so eni izmed naših ključev do osvoboditve iz matričnega programa in dualnosti. 


Po navedbah Cobre lahko planetarno situacijo drastično spremeni že samo en Otok Luči. 

Vsak Otok Luči bo zgrajen na osnovi svete geometrije in svete znanosti ter poznavanjem Zemeljskih energijskih tokov/energijskih silnic2. Otoke bodo naseljevali člani iste Dušne Družine. 

Enkrat, ko bodo Dušne Družine začele fizično živeti v Otokih Luči, bodo ta mesta postala tudi vstopne točke za Prvi Stik in potemtakem kraji, kjer se bodo začele priprave na kulturno izmenjavo z drugimi kozmičnimi rasami in omrežjem Agarte.Da bi pomagali pospešiti proces manifestacije manifestiranja Otokov Luči, predlagamo izvajanje sledeče dnevne meditacije ob 18:15 uri. Izvajate jo lahko tudi ob kateremkoli drugem času in tudi s člani vaše dušne, če tako želite. 

Ta meditacija sestoji iz dveh delov. Prvi del predstavlja meditacijo, ki jo je Cobra letošnjega marca posredoval na delavnici Dušnih Družin. Ta meditacija služi manifestiranju duše dvojčice3, sorodnih duš4 in dušne družine v vaše življenje.  Druge del meditacije se vrti okoli vizualizacije uspešnega nastajanja Otokov Luči na Zemlji, ki nato postanejo vstopne točke Prvega Stika.  


Za to meditacijo je tu dogodek na Facebooku: 

Tu je povezava do seznama vodenih meditacij v različnih jezikih na Youtubu:

http://bit.ly/2F01UvL


V slovenščini:
Tu so navodila: 

1. Zaprite svoje oči. Opazujte, kako vaš dih prihaja in odhaja. Dihajte in se sproščajte. Vdihnite briljantno belo svetlobo. Izdihnite briljantno belo svetlobo. Ob vaših vdihih in izdihih postajate Svetloba.  

Nato izrecite sledečo ali pa podobno mantro, na glas, ali pa potihem, kakor ste vodeni: 

"JAZ SEM bitje Luči. JAZ diham kot bijte Luči."

Še naprej vdihujte in izdihujte zrak kot bitje Luči. Dihajte na ta način še naprej skozi celotno meditacijo. 

2. Sedaj začnite ustvarjati toroidno polje okoli vašega telesa. Predstavljajte si energijsko polje najvišje možne vibracije, kot si jo lahko zamislite, ki se okoli vašega telesa razteza do enega metra navzven v vse smeri. To si predstavljajte, dokler vizualizacija v vaših mislih ni popolnoma jasna.  

3. Nato si predstavljajte drugo energijsko polje, ki se okoli vašega telesa razteza en meter naprej od prvega energijskega polja, navzven v vse smeri. Predstavljajte si, da je to energijsko polje iz zelo močne in visoke vibracije, toda rahlo šibkejše od prvega energijskega polja. To si predstavljajte, dokler vizualizacija v vaših mislih ni popolnoma jasna in močna.   

4. Sedaj si predstavljajte tretje energijsko polje, ki se okoli vašega telesa razteza en meter naprej od drugega energijskega polja, navzven v vse smeri. Predstavljajte si, da je to energijsko polje iz zelo močne in visoke vibracije, toda rahlo šibkejše od drugega energijskega polja. To si predstavljajte, dokler vizualizacija v vaših mislih ni zopet popolnoma jasna in močna.

5. Sedaj vas obdajajo tri visoko-energijska polja. To je toroidno polje vašega svetlobnega telesa. Vaše Svetlobno telo lahko občutite okoli vas. 

6. V prvem energijskem polju si predstavljajte svojo Dušo Dvojčico. Nato si v drugem energijskem polju predstavljajte svoje sorodne duše. Zatem si v tretjem energijskem polju okoli vas predstavljajte dušne brate in sestre iz vaše dušne družine. To si predstavljajte, dokler jih ne začutite popolnoma jasno, uravnovešeno  in močno.7. Sedaj izrecite sledečo ali pa podobno mantro, na glas, ali pa potihem, kakor ste vodeni:

“Odpuščam si, saj nisem s tega sveta. Otoki Luči, ki jih bomo ustvarili, niso s tega sveta, vendar bodo na tem svetu, da ga dvignejo v točko Luči.”

8. Predstavljajte si, kako dušne družine na površju planeta stkejo močne vezi. Predstavljajte si, kako te dušne družine delujejo za nastanek Otokov Luči znotraj mehurčkov nebes, ki so napolnjeni z Ljubeznijo, medsebojnim razumevanjem, harmonijo in veseljem. 

9. Predstavljajte si, kako se po vsem svetu vsi projekti v zvezi z Otoki Luči odvijajo uspešno in gladko ob podpori Kozmične Centralne Rase in Sil Luči, ki se nahajajo nad, pod in na površju planeta.

10. Predstavljajte si, kako dušne družine fizično živijo skupaj v svojih Otokih Luči v harmoniji ter kako se na planetu Zemlji manifestira Zlata Doba.

11. Predstavljajte si, kako se v Otokih Luči odvije Prvi Stik ter kako se človeštvo na Zemlji začenja povezovati s kozmičnimi rasami in omrežjem Agarte.

Predlagan čas te meditacije je 20 minut.


Zmaga Luči!

-----------------------------------------------------------------------

O tem blogu:

Blog Radi imamo množične meditacije sestavlja ekipa mednarodnih prostovoljcev, ki organizirajo množične meditacije, katerih cilj je doseči planetarno osvoboditev kolikor hitro je to mogoče na najbolj gladek možen način.

Če ste tako vodeni, se prosimo pridružite katerikoli izmed spodnjih dnevnih meditacij.

Meditacija za nujne primere ob 16:00 uri:


Meditacija z Boginjo ob 16:30 uri:


Meditacija Ključ do Svobode ob 17:00 uri:


Meditacija s Kozmično Centralno Raso ob 17:15 uri:


Meditacija Budičnih stolpov ob 17:30 uri:


Za različne namene redno organiziramo tudi druge množične meditacije. Ogledate si jih lahko na spodnji povezavi:


V podporo delavcem Luči širom sveta nudimo tudi zasilno finančno pomoč. Prosimo prispevajte enkratni ali večkratni prispevek preko spodnje povezave:


Prosimo pomagajte/podprite nas za dosego gladke tranzicije med planetarnim osvobajanjem, ki se odvija v najvišji Luči.

Komentarji