Globalne meditacije Enotnosti s Sandro Walter vsako nedeljo


Če ste zelo resen delavec/-ka ali bojevnik/-ca Luči, je nedelja običajno zelo hvaležen dan za vas, saj je na voljo veliko meditacij, v katerih lahko sodelujte, kot sta npr. Meditacija za naravne in umetne katastrofe in Tedenska meditacija Povzdignjenja.

Poleg teh meditacij, ki jih predlagajo sile Luči, obstajajo še druge množične meditacije, h katerim se lahko pridružite, kot je globalna meditacija Enotnosti, ki jo gosti Sandra Walter, ki jo lahko izvajate ali ob 16:11, 19:11 ali 01:11 uri (slednji inetrval je v ponedeljek, o.p.).

http://www.sandrawalter.com/global-unity-meditations-every-sunday/

Navodila njene meditacije so zelo preprosta in učinkovita: 

"Osredotočite se, dihajte in se namenite povezati z vsemi, ki meditirajo v meditaciji Enotnosti. 
Odprite se za delovanje kot čisti prevodnik miru, harmonije, Ljubezni-Svetlobe in za pospešitev Povzdignjenja(Vnebovzetja)1.  
Negibno meditirajte 33 minut ali si pomagajte z vodeno meditacijo razširitve, kot je Aktivacija Kristusove Svetlobe."Rekli bi, da lahko ta meditacija pomaga pospešiti proces individualnega povzdignjenja in okrepiti fokus za povečanje posameznikove sposobnosti služenja ostalim ljudem.

Zmaga Luči!


Opombe prevajalke:
1 Povzdignjenje - (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

Komentarji