Nova meditacija za odstranjevanje bomb s toplet delci in plazemskih parazitov, vsak dan ob 15:00 uri


V 'Kratkih svežih novicah', ki so bile objavljene ob koncu septembra, nam je Cobra omenil, da na plazemski ravni obstaja nekaj parazitov (oz. plazemskih entitet). Te entitete so se do nedavnega skrivale znotraj entitete Yaldabaotha1 in so postale aktivnejše potem, ko je entiteta Yaldabaoth oslabela.

http://sl.prepareforchange.net/2017/09/29/kratke-sveze-novice-2/ 

Cobra je v 'Svežih novicah o situaciji' pred tremi dnevi prav tako objavil, da so bile parazitske plazemske entitete blizu površja Zemlje dovolj razgrajene, da se je prvič po letu 1995 omogočilo vrnitev določenega dela plejadske2 flote v sublunarni prostor.  

http://sl.prepareforchange.net/2017/10/12/sveze-novice-o-situaciji-8/

Prejeli smo tudi nekaj dobrih novic, da so prejšnji teden s površja planeta ostranili velik segment skupine Himera3.

Medtem je letošnjega avgusta v 'Poročilu o Meditaciji Enotnosti' Cobra navedel, da je prva  skupina izmed takratnih 80 preostalih članov skupine Himera zapustila otok Long Island in se preselila v nov poveljniški center DARPE v Severni Virginiji, druga skupina pa se je preselila v vojaško letalsko bazo Peterson v Koloradu. Zadnja skupina je ostala v klonirnem objektu pod laboratorijem Cold Spring Harbor na otoku Long Island.

http://sl.prepareforchange.net/2017/08/24/porocilo-o-meditaciji-enotnosti/
  


V najnovejšem članku Davida Wilcocka o strelskem pohodu v Las Vegasu lahko zasledimo njegov izvrsten povzetek tega, kar se je zares pripetilo tistega večera in kakšno povezavo ima domnevni 'edini' strelec s podjetjem Lockheed Martin.

https://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1220-vegas-meta-analysis

David navaja:

"...Lockheed Martin je v mnogih pogledih največji in najskrivnostnejši izvajalec črnih vojaških obrambnih del."

Zato predlagamo novo dnevno meditacijo ob 14:00 uri po GMT času (ob 15:00 uri v Sloveniji, o.p.) v pomoč silam Luči pri ohranjanju stalnega položaja v sublunarnem prostoru in za odstranitev preostalih članov skupine Himera ter eksotičnega orožja, ki ga imajo v lasti.   

Ta meditacija bo zamenjala tako 'Vijolični Plamen za Long Island in Yaldabaoth', ki smo jo v preteklosti predlagali ob 15:00 uri, kot tudi trenutno ''Dnevno meditacijo za odstranjevanje bomb s toplet4 delci ob 16:00 uri, ki jo je predlagala oseba Sword na blogu Spear of Light.    

https://theeventhub2015.blogspot.co.uk/2017/06/updated-violet-flame-meditation-for.html

https://spearoflight.blogspot.co.uk/2017/09/toplet-bombs-removal-meditation-protocol.html

Tu lahko pretvorite GMT čas v vaš lokalni čas:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Navodila:

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije kot orodja za pospešitev zdravljenja Zemlje in njenih prebivalcev ter za odstranitev vsega eksotičnega orožja na plazemski ravni, kar bo sprožilo Dogodek.

3. Predstavljajte si izžarevanje modre Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca5 skozi zvezdna vrata AN, ki se nahajajo v osrednji zvezdi Orionovega6 pasu, zatem ta Svetloba izžareva skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema, nato pa potuje preko vašega telesa do središča Zemlje. Predstavljajte si še en steber Svetlobe, ki se dviguje iz središča Zemlje preko vašega telesa navzgor proti nebu k vsem bitjem Luči našega Sončnega sistema in galaksije, nato prispe do zvezdnih vrat AN in se na koncu poveže z galaktičnim središčem in Virom.
Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol.
Ta stebra Svetlobe ohranite aktivna nekaj minut.

4. Sedaj si predstavljajte, kako vijolični plamen čisti zadnja oporišča skupine Himera pri DARPI v Severni Virginiji, v vojaški bazi Peterson v Koloradu in v laboratoriju Cold Spring Harbor na otoku Long Island, kot tudi korporacijo Lockheed in vsakršna hčerinska podjetja – vključno z njihovimi energijskimi polji na plazemskih, eteričnih in astralnih ravneh.

Nato si predstavljajte, kako se ta vijolični žarek širi po vsem planetu in čisti njegovo energijsko polje na plazemski, eterični in astralni ravni.

5. Predstavljajte si, kako se vijolični plamen širi onkraj Gaje in čisti preostanek entitete Yaldabaoth ter vse ostale plazemske parazitske entitete.

6. Sedaj si predstavljajte Beli Plamen AN, ki prihaja iz Svetlobnega stebra med Virom in Zemljo ter čisti vse preostale bombe s toplet delci na plazemskih ravneh. Če želite, prosite Nadangela Metatrona naj pomaga pri tem procesu očiščevanja. Predstavljajte si neškodljivo odstranjevanje in razkroj vseh bomb s toplet delci.

7. Predstavljajte si, kako se Beli Plamen AN širi po vsem Sončnem sistemu ter čisti vso anomalijo7 in prinaša Enost ter sidra Svetlobo Vira, s čimer se bo le-ta lažje manifestirala na Gaji in privedla karanteno h koncu.

8. Predstavljajte si odstranitev entitete Yaldabaoth ter vseh plazemskih entitet in si prestavljajte, kako njihov oprijem na Zemlji popusti.  

9. Predstavljajte si, kako je planet osvobojen vsakršnega vpliva plazemske primarne anomalije in začutite, kako ob polnem zasidranju Svetlobe Vira plazemske, eterične in astralne ravni postajajo lažje in svetlejše, dokler ne izgine vsa tema.


Zmaga Luči!


Vodena meditacija v slovenščini:


Opombe prevajalke:
1 Yaldabaoth – entiteta v obliki hobotnice, ki je v bistvu plazemski naraščajoči vrtinec, ki zaobjema Zemljo in vleče nase vso primarno anomalijo (naključnost) v to Osončje. Gnostični nauki to hobotnico imenujejo Yaldabaoth. Gnostični mit jasno nakazuje, da je bil Yaldabaoth skrit v ''gosti oblak'' plazemske ravni, kjer se dejansko ta plazemski vrtinec nahaja. Ko bo ta plazemski vrtinec razrešen, bo nastopil preboj kompresije ali Dogodek.
2 plejadska flota – flota vesoljskih svetlobnih ladij Plejadčanov, ki prihajajo s Plejad (ali Gostosevcev – Messier 45, M45), ki je ime odprte zvezdne kopice v ozvezdju Bika. Plejade so ena od nam najbližjih razsutih kopic, saj so oddaljene le 380 sv. l., pa tudi ene najdlje znanih. S starostjo približno 20 milijonov let so tudi zelo mlade (za zvezdno kopico). V kopici je zbranih 7 najsvetlejših zvezd: Alkijona, Atlas, Elektra, Maja, Meropa, Tajgeta in Plejona. Svetlejši zvezdi sta tudi Kelena in Steropa. Vseh zvezd v Gostosevcih je približno 500. Več na: https://sl.wikipedia.org/wiki/Gostosevci.
3 skupina Himera – ta skupina vsebuje voditelje temnih sil iz galaksije Andromeda. 25 000 let nazaj so v fizičnih humanoidnih telesih prišli na Zemljo in izolirali planet v karanteno. Okoli  Zemlje so gradili skalarno elektromagnetno ograjo (kopreno) in s tem učinkovito preprečili pozitivne izvenzemeljske stike ter tako izolirali človeštvo. Nato so s sužnjelastniškimi Drakonci  in reptilskimi sužnji zgradili obsežno omrežje podzemnih mest in od tam nadzorovali človeško populacijo na površju planeta. V tistem času so bile njihove glavne utrdbe pod Afriko, Kitajsko in Tibetom. Do zgodnjega 20. stol. niso imeli nobenega neposrednega stika s človeško civilizacijo na površju planeta.
4 toplet delev – uradno teoretični delec, ki je sestavljen iz top (t) kvarkov. (na internetu so zaenkrat podatki samo o top (t) kvarkih, toplet delce se samo omenja na nekaterih straneh, podrobnih obrazložitev zaenkrat še ni mogoče zaslediti).
5 Galaktično Centralno Sonce nebesno telo v smeri ozvezdja strelca, srce galaksije.
6 Orion – ozvezdje sedmih zvezd, razporejenih v štirikotnik z nizom treh zvezd na sredini. Tem trem zvezdam pravimo Orionov pas. Videti je, kot da se Orion premika proti zahodu, sledi pa Sirij iz ozvezdja Velikega psa. Orion je med decembrom in marcem najsvetlejše ozvezdje na nebu. V tem obdobju leži na jugu. Več na:
7 primarna anomalija – funkcija naključnega vala, popačenje Calabi-Yau prostora, polje mikro črnih lukenj, vijugasto polje kvantnega nihanja, pol-zavedno polje anti-življenja, ki samodejno zmeraj poskuša popačiti Svetlobo. To je ob nastanku vesolja nastalo iz čiste potencialnosti in je antiteza Edinega. To je primarna napaka Stvarstva in primarna povzročiteljica vsega trpljenja. Vsa preostala primarna anomalija vesolja se zdaj zbira okoli površja tega planeta in čaka, da se jo bo končno transformiralo, kar bo omogočilo osvoboditev našega planeta, ki bo nato postal zadnja točka svetlobe za pridružitev h galaktični zvezi.

Komentarji