Nova splošna meditacija za naravne in umetne katastrofe ob 17:00 uriZaradi števila različnih aktivnih meditacij, ki jih trenutno imamo, smo se odločili, da bomo dnevno izvajali novo splošno meditacijo namesto vseh ostalih meditacij, ki se nanašajo na vreme ali tektonsko aktivnost.

Novo meditacijo bomo izvajali dnevno ob 15:00 uri po GMT času (ob 17:00 uri po slovenskem času, o.p.).

Tukaj lahko pretvorite GMT čas v vaš lokalni časovni pas:

http://www.thetimezoneconverter.com/

Za to meditacijo imamo tudi dogodek na Facebooku (na spodnji povezavi):

https://www.facebook.com/events/491247927927877


Spodaj so navodila nove meditacije:

1. Uporabite svojo tehniko za dosego sproščenega stanja zavesti.

2. Navedite vaš namen uporabe te meditacije kot orodja za pospeševanje zdravljenja Zemlje in njenih prebivalcev.

Predstavljajte si to medtem ko se povezujete z jedrom planeta. Predstavljate si, kako se zlata in zelena Svetloba vrtita okoli vas in tako krepita vašo povezavo z Gajo. 

3. Predstavljajte si izžarevanje stebra  Svetlobe iz Galaktičnega Centralnega Sonca skozi vsa bitja Luči znotraj našega Sončnega sistema in nato preko vašega telesa do središča Zemlje.

4. Predstavljajte si še en steber Svetlobe, ki se dviguje iz središča Zemlje preko vašega telesa navzgor proti nebu k vsem bitjem Luči našega Sončnega sistema in galaksije. Sedaj sedite v dveh stebrih Svetlobe, katerih Svetloba istočasno potuje navzgor in navzdol. Ta stebra Svetlobe ohranite aktivna nekaj minut.

5. Okoli Zemlje si predstavljajte mrežo v vzorcu Rože Življenja, osvetljeno z ljubečo rožnato Svetlobo Boginje, Belim Ognjem AN, Modrim Plamenom Nadangela Mihaela, Vijoličnim Plamenom ter z Zeleno in Zlato Svetlobo.

6. Predstavljajte si vsa področja našega sveta, ki tako trenutno kot tudi v prihodnje potrebujejo Svetlobo, kako se polnijo s Svetlobo. Predstavljajte si vse ljudi ter vsa živa bitja na teh območjih v Sferah Svetlobe.

7. Predstavljajte si vse ljudi, ki po vsem svetu sidrajo Svetlobo, kako pomagajo silam Luči pošiljati močne žarke svetlobe vsem področjem, ki imajo kakršnokoli slabo vreme, premike tektonskih plošč, požare ali nevarne pogoje in krepijo Zdravljenje, Ljubezen in Svetlobo. 

8. Bodite hvaležni ... zahvalite se vaši prisotnosti Jaz Sem, Viru, vsem Boginjam sveta, Silam Luči in Vsem Bitjem Luči za pomoč.


Zmaga Luči!

Vodena meditacija v slovenščini:

Komentarji