Poročilo o meditaciji Srce ANASpodaj je poročilo Solare o požaru blizu srca AN. 

Zelo dobre novice so, da je požar prenehal goreti.

Velika zahvala vsem, ki so sodelovali v meditaciji.

Vir: 
https://www.facebook.com/groups/162204737312932/permalink/726373270896073/

---------------------------------------------

OŽGAN V OGNJU TRANSFORMACIJE PRI SRCU AN!

Pretekli teden je bil tu dokaj intenziven. V soboto je dve vasi stran od nas izbruhnil še en požar. Ti požari zagorijo, ko lokalni prebivalci zažigajo svoja polja in smeti ter jih pustijo nenadzorovano  goreti med močnimi popoldanskimi vetrovi, ki so običajni v tem obdobju leta. Ker smo ob koncu 6-mesečnega sušnega obdobja, se požari širijo hitro

V nedeljo je ogenj zaobjel goro čisto blizu Srca AN. Sosedje so skušali poklicati na pomoč prostovoljne gasilce iz bližnjega mesta Calca, vendar niso niti dvignili telefona. Popoldne sva z Emanakujem kot Tiha Opazovalca sedela pri stolpu Srca AN in opazovala, kako se je ogenj širil po gori. 

Na ponedeljkovo jutro je požar izgledal bolje, potem pa so zopet začeli pihati popoldanski vetrovi. Ogenj se je ponovno vnel in se razširil po naši gori. Čutili smo, da bo srce ANA varno, če bomo ostali tu in ohranjali Žarek, vendar sem za vsak primer vseeno spakirala nekaj kovčkov. Pozno popoldne je prišel gost iz Nove Zelandije prenočiti v AN · Wasi. Davida smo srečali ob vhodnih vratih in mu dali možnost ostati ali oditi. K sreči se je odločil ostati. Zelo dobro ga je bilo imeti ob nas, še posebno zato, ker sem še vedno prebolevala zvit gleženj.  

To je bila naša najtežja noč. Požar se je vzdolž gore širil proti naši dolini. Vsi trije smo hodili do stolpa AN in opazovali, kako požar prihaja vse bližje in bližje. Energije so bile močne in zrak je popolnoma naelektren! Pozno ponoči smo šli v zgornje nadstropje naše hiše, v sobo AN in izvedli zelo močno meditacijo Tihih Opazovalcev Srca AN, ki ji je sledil Pa,a. Zatem se je čutilo, da bo z nami vse v redu.  .

Ob vznožju gore stojijo drevesa, za katera nismo hoteli, da bi se vnela. K sreči je ogenj, ki je prišel do dreves, na torkovo jutro ugasnil. Nobena izmed tistih dreves niso bila ožgana! To je bil zares čudež! Toda ko so se popoldanski vetrovi vrnili, se je z njimi vrnil tudi požar. Tokrat se je osem gasilcev in nekaj sovaščanov odšlo borit z ognjem, toda nihče izmed njih ni imel nobene opreme, večina izmed njih tudi ni imela nobenega gasilskega urjenja. Skupaj s sosedi smo jim posodili lopate, krampe in vedra. Spoznali smo, da ne bomo prejeli veliko pomoči in da se bomo z situacijo morali soočiti prebivalci sami.

V četrtek se je Emanaku pridružil ostalim pri gašenju preostalih goriščnih točk. V soboto je končno eno uro močno deževalo, v nedeljo pa je sledilo zmerno deževje. 

Od takrat naprej sva bila oba močno izčrpana. Ogenj Transformacije naju je temeljito prežel, občutek je bil, kot da je prešel neposredno skozi jedra najinih bitij. Najine prioritete so bile nemudoma premešane. Veliko tega, kar je bilo prej pomembnega, ni več važnega. Neizmerno sva se poglobila.  

Med preteklim tednom se vas je veliko pridružilo pri ustvarjanju kroga ljubezni in zaščite okoli naše doline in Srca AN.  Čutili smo vas ob sebi in vaša prisotnost je bila za nas velik vir moči. Iz vsega srca se vam zahvaljujemo! Naše Eno Resnično Bitje je onkraj veličastnega!  

Sedaj se lahko končno osredotočim na pisanje oktobrskega poročila.  Naslednji teden bomo delali na stolpu AN in prispela bosta Sebastian ter Keenuane. V daljavi čutimo velike spremembe.

Z Resnično, Resnično Ljubeznijo srca AN.
VSE JE DOBRO…
Komentarji