Prosimo delite po spletu – prošnja za donacije za delavce Luči v stiski


Dragi sodelavci in soborci Luči,

Našo pozornost je pritegnilo dejstvo, da so ključne posameznike, ki izza scene zelo trdo in naglo delajo za planetarno osvoboditev, specifično spremljali in ciljali z vplivi, ki so povzročili nestabilnosti v njihovih vsakdanjih družinskih življenjih. 

Te vrste motenj lahko pridejo v katerikoli obliki, najsi bo preko energetskega napada preko šefa, ki odpusti posameznika ali družinskega člana iz službe, zaradi česar ne morejo več preživljati svoje družine ali preko elektronskih motenj, s katerimi v večjemu obsegu upočasnijo ključna dela v pomoč ljudem po vsem svetu pri njihovem procesu prebujanja in za upočasnitev procesa razkritja, preko zdravstvenih težav zaradi skalarnih orožij in kakršnihkoli drugih načinov, ki jih izvajajo za nastanek razkola med ljubljenimi osebami.   

https://prepareforchange.net/2017/10/06/us-says-no-money-for-social-programs-but-700-billion-to-kill-people-yeah-that-we-have/

Teh motenj je tako veliko in prepričani smo, da ste doživeli svoje bizarne izkušnje, ki niso vibrirale z ljubeznijo.

Ne glede na te motnje, se mnogi po svojih najboljših močeh trudijo ostati v visokih vibracijah, čeprav to pusti škodo na njihovih srcih in biti priča temu mnoge zelo užalosti. Mnogi zelo težko že samo podpirajo svoje sodelavce in soborce Luči, saj so te pogumne duše ene izmed najboljših zdravilcev in zvezdnih kalčkov1, ki so na planetu, da nas popeljejo v stanje celovitosti.

Iniciacija za podporo naših bratov in sester je namenjena podpori vseh, ki obupno potrebujejo pomoč.Ta iniciacija z asistenco z višjih ravni in Svetega Germaina ohranja obilje in svetlobo preko vseh bitij. 
To NISO skladi obilja,  čeprav to je poziv vsem, ki so zmožni in voljani podpreti vse, ki zelo trdo delajo za planetarno osvoboditev.

http://goldenageofgaia.com/building-nova-earth-toward-a-world-that-works-for-everyone/nesara-or-the-abundance-program/15332-2/

https://prepareforchange.net/2016/02/05/understanding-the-role-of-the-red-dragon-society-regarding-the-event-the-re-distribution-of-wealth-to-humanity-2/

Mi želimo pospešiti Dogodek in tako pospešiti prihod obilja za vse zvezdne kalčke, delavce in bojevnike Luči!

Za pospeševanje tega procesa bo vaša podpora bo pomagala prispevati vsem, ki so v stiski.

Naša misija je prebuditi 144.000 bitij, ki bodo privedla Ljubezen, Harmonijo, Svobodo in Mir kot tudi Obilje vsem bitjem tega Sončnega sistema.

Naj bo ta misija vsem blagoslovljena v najvišji Luči in Zmaga Luči!

Prosimo prispevajte kakršnekoli donacije na ta PayPal račun na
welovemassmeditation@gmail.com ali preprosto s to povezavo do PayPal.me:  

paypal.me/WeLoveMassMeditation

Prav tako si lahko v svojem življenju manifestirate obilje s pomočjo sledečih informacij, ki so osebni zapiski Petra Reeda, ki si jih je zapisal tekom konference Povzdignjenja (Vnebovzetja)2 aprila na Tajvanu.

https://peterpansblog.wordpress.com/2017/04/06/personal-notes-from-cobras-ascension-conference-in-taipei-march-11th-12th/

Po navedbah Cobre, so ta orodja kot sama dovolj za rešitev vaših finančnih težav, če si boste vzeli čas in trud za njihovo ki izpeljavo.

http://sl.prepareforchange.net/2017/07/24/vrnitev-k-svetlobi/

Tudi ta sledeči dokument lahko pomaga pri manifestiranju obilja.

http://anow.org/files/Violet%20Flame%20for%20the%20Abundant%20Life%20-%20April%202013%20with%20Faith%20Decree.pdf

Zmaga Luči!

Opombe prevajalke:
1 zvezdni kalčki izraz opisuje razvita bitja iz drugega planeta, zvezdnega sistema ali galaksije, katerih specifične naloge so pomagati planetu Zemlji in njenim prebivalcem pri porajanju Zlate Dobe. Zvezdni kalčki se inkarnirajo v enake pogoje nemoči in popolne amnezije v zvezi z njihovo identiteto, izvorom in namenom kot zemeljski ljudje (Zemljani - Terani). Vendar so geni zvezdnih potaknjencev programirani z ''alarmom'', katerega namen je aktivacija od določenem trenutku njihovega življenja. Prebujanje je lahko nežno in postopno ali pa dokaj dramatično in nenadno. V vsakem primeru se v določeni meri vrne nazaj spomin, kar zvezdnih potaknjencem omogoča zavestno izpolniti njihovo nalogo. Okrepljene so tudi njihove povezave s svojimi višjimi jazi, kar jim omogoča, da jih v splošnem vodi njihovo notranje védenje. Mnogo zvezdnih potaknjencev je izurjenih v ''hitrem duhovnem hujšanju''. Zvezdni kalčki se lahko v nekaj letih znebijo toliko omejenih vedenjskih vzorcev in strahov, kot se jih lahko Terani znebijo v nekaj življenjih. To je zato, ker so, v okviru podobnih misij na drugih planetih,  zvezdnim potaknjencem dokaj poznane procedure in tehnike dviganja zavesti. Koncepti zvezdnih ladij, medgalaktičnega potovanja, različnih jasnovidnih pojavov in čutečih življenjskih oblik v drugih galaksijah so jim seveda logični. 
2 Povzdignjenje (ang. Ascension) – energetsko pospeševanje pretvorbe vseh fizičnih snovi v lažje (svetlejše) in višje frekvence. Zemlja in vsi njeni prebivalci z njo gredo skozi ta proces. Dvigamo se iz tretje dimenzije (grobi-snovni svet) v četrto dimenzijo (nefizični prehod) in pojavili se bomo v peti dimenziji - časovno prostorski (nežno materialni svet). Na internetu boste v slovenščini za prej navedeni opis poleg izraza (duhovno) povzdignjenje našli tudi krščanski in teozofski izraz vnebovzetje, ki pa sicer ni prevod angleškega izraza ascension.

Komentarji