Sveže novice o donacijahNajlepša hvala za vse dosedanje donacije!

V samo nekaj dneh smo v različnih valutah prejeli
686,17 €.

Z numerološkega vidika zbrana vsota tvori število 8.

http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/06/angel-number-8.html

Število 8 resonira z vplivi ter vibracijami avtoritete in osebne moči, zaupanja vase, sposobnostmi vodenja, samozavesti, notranje moči, profesionalizma in profesionalnosti, menedžmenta, materialne svobode, uspeha, dobre presoje, denarja, financ, bogastva, manifestiranjem bogastva, obilja in blaginje.Pred zagonom vloge za ta sklad načrtujemo zbrati 1.000 € ali več, ker želimo v pomoč ljudem zbrati kolikor le lahko. 

V zvezi z vlogo bo potrebno izpolniti preprost obrazec za prijavo. V obrazcu bodo prosilci v nekaj odstavkih morali navesti, zakaj potrebujejo našo pomoč. Ko bo pripravljen, bomo obrazec za prijavo objavili na tem blogu. 

V okviru dela Luči za planetarno osvoboditev se vam zahvaljujemo za vašo pomoč. 

Prosimo poskrbite, da boste vsakem trenutku ostali osredotočeni na tok obilja v vsako področje vašega življenja. Enkrat, ko postanete portal obilja na površju planeta, nemudoma dvignete vibracije vseh okoli vas in to aktivira tisto, kar je potrebno, da lahko vsi prejmejo planetarno obilje.

Za aktivacijo obilja v vašem življenju lahko pomaga sledeča mantra:

"JAZ SEM vreden/-na prejeti in JAZ SEM Portal za obilje na vsakem področju mojega življenja in to namero vzdržujem za vse okoli mene. "

V tretje gre rado, zato mantro zrecitirajte trikrat!
Za več informacij o prošnji za donacijo, prosimo kliknite na spodnjo povezavo:
https://welovemassmeditation-sl.blogspot.si/2017/10/prosimo-delite-po-spletu-prosnja-za.html

Komentarji