Sveže novice o meditacijah


Tu so sveže novice glede zadnjih novosti naših aktualnihmeditacij in bloga:

Meditacija za naravne in umetne katastrofe (bivša meditacija za naravne katastrofe)

Najprej bi omenili spremembo naslova te meditacije iz ''naravnih katastrof'' v ''naravne in umetne katastrofe''. To smo naredili v upoštev dejstva, da čeprav se nekateri vremenski pojavi razvijejo po naravni poti, jih potem kasneje v večini primerov zmanipulira kriminalna kabala1. 

Na primer obstajajo dokazi, da se je tekom naravnih požarov v Kaliforniji zgodilo nekaj čudnega. 

http://www.theeventchronicle.com/study/strange-things-california-fires/

Po drugi strani, pa je naša meditacija vsekakor pomagala zmanjšati udar orkana Ophelia nad Veliko Britanijo in Irsko. Čeprav se javni mediji po svojih najboljših močeh trudijo prikazati Ophelio kot najhujšo nevihto, ki je zajela Veliko Britanijo v zadnjih 30-ih letih, je dejanska škoda relativno majhna.

Prav tako je dobro videti, da tudi splošna populacija očita javnim medijem njihova ''netočna'' poročila, kot je npr. tole na spodnji povezavi:

http://www.independent.co.uk/news/uk/home-news/storm-ophelia-latest-news-hurricane-town-foam-weather-water-flooding-cleveleys-lancashire-a8004911.html

Joj mene. To je standard dandanašnjega novinarskega poročanja. Rachael Revesz pravi, da je celotno mesto prekrito s peno. Fotografija jasno kaže prvo vrsto hiš, najbližjih obali, ki sploh niso prekrite s peno. Potem so pa še vse ostale nevidne hiše, drevesa, žive meje, trate, lope, avtobusna postajališča...itd...itd. Kje so pomožni uredniki? Kje je profesionalno novinarstvo? In to je narodni časopis. V 60-ih in 70-ih sem bil mnogo let uveljavljen poročevalec. Urednik novic bi to besedilo zavrnil nekaj sekund zatem, ko bi ga dobil v roke. Natančnost je za poročevalce osnovna disciplina.

Čez vikend naj bi Veliko Britanijo zajela nova nevihta Brian, ki bo v primerjavi z Ophelio najverjetneje povzročila več škode.

http://www.telegraph.co.uk/news/2017/10/19/uk-weather-flood-warning-big-waves-strong-winds-batter-britain/

Nastal je tudi novi tajfun Lan, ki naj bi v prihajajočem vikendu zajel Japonsko.

https://www.accuweather.com/en/weather-news/lan-to-strengthen-into-dangerous-typhoon-approach-japan-this-weekend/70003024

Po navedbah poročila AccuWeather lahko tajfun Lan bodisi pozno v petek ali soboto po lokalnem japonskem času postane nevihta 4. stopnje.


Zanimivo je, da bodo v prihajajočem vikendu potekale tudi volitve za spodnji dom japonskega parlamenta.

https://english.kyodonews.net/news/2017/10/ef73b8ec34ae-campaigning-begins-for-oct-22-lower-house-election.html

Obstaja možnost, da bo japonski premier Shinzo Abe v primeru izgube teh volitev odstopil, kot je o tem poročal Benjamin Fulford v eni izmed njegovih novic.

https://theeventhub2015.blogspot.co.uk/2017/10/full-article-benjamin-fulford-2017-10.html

Torej obstaja možnost, da bo kriminalna kabala skušala izkoristiti ta tajfun za zmanjšano udeležbo na volitvah in nato te volitve zmanipulirati, kot so to delali v preteklosti.

https://geopolitics.co/2015/05/10/japan-pm-shinzo-abe-charged-for-election-rigging-the-high-court/#more-26366

Zato bomo vključili tako nevihto Brian kot tudi tajfun Lan v meditacijo za naravne in umetne katastrofe, dodatno pa se bomo osredotočili na japonske volitve, zato da bodo lahko vsi, ki bodo volili, izrazili svojo svobodno voljo ter da kriminalna kabala teh volitev ne bo zrežirala.

Poroča se tudi o obsežnem umiranju živali po vsem svetu.

http://strangesounds.org/2017/10/massive-die-offs-around-the-world-103-whales-in-brazil-multiple-thousands-of-fish-in-uruguay-paraguay-india-and-thailand.html

Vzroki večine teh incidentov trenutno niso jasni. 

Če ste tako vodeni, prosimo vključite tudi ta pojav v meditacijo za naravne in umetne katastrofe.

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/2017/10/new-general-meditation-for-natural.html

Meditacija za Sheldana Nidla

Dodatno si prosimo, če ste tako vodeni, ob 19:00 uri 5 – 10 minut predstavljajte, kako Sheldona Nidla obdaja roza jajce polno energije Ljubezni, s tem mu bomo pomagali okrevati po nedavnem nujnem medicinskem posredovanju. 

https://welovemassmeditation.blogspot.co.uk/2017/10/meditation-for-sheldan-nidle.html


Forum Radi imamo množične meditacije

Da zaključimo te sveže novice s pozitivno novico, z veseljem oznanjamo, da forum Radi imamo množične meditacije (We Love Mass Meditation Forum) sedaj deluje v polnem teku.

http://welovemassmeditation.elementfx.com/home/welovem3/public_html/

Glavni namen tega foruma je, da lahko vsi obiskovalci bloga podajo nove ideje ali območja sveta, ki jih lahko vključimo v trenutne ali bodoče nove meditacije. Na voljo je tudi prostor, koder lahko ljudje delijo tako globalne kot tudi lokalne novice, na katere bi morali biti pozorni, prav tako pa je na voljo tudi prostor, kjer lahko ljudje prosijo za zdravljenje. 

Forum je v tem trenutku še vedno relativno nov. V bodoče bomo dodali več možnosti. Prosimo, brez zadržkov podajte kakršnekoli predloge, kako lahko blog za skupnost delavcev Luči še dodatno izboljšamo.

Komentarji